Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nějak si říkám co dal, kde se dá hledat normální chlap? Ci která seznamka, vás názor by pomohl, nebo si najít milence? Jak to mate Vy? Mě už samota ubiji
Třeba je ten pravý Tvůj známí z blízkého okolí, ani to nevidíš… Není někdo okolo Tebe, s kým by Ti bylo dobře?
Nejlepší chlapy jsem vždycky poznala na horách ![]()
A v Praze funguje super organizace Přijď a potkej, kde se lidé poznávají na různých akcích dle zájmů.
http://www.prijdapotkej.cz/
@MaminkaLucka píše:
Třeba je ten pravý Tvůj známí z blízkého okolí, ani to nevidíš… Není někdo okolo Tebe, s kým by Ti bylo dobře?
Jinak já už nevím, jsme samy s malým 4 roky tak se jen slušně ptám
@MaminkaLucka píše:
Třeba je ten pravý Tvůj známí z blízkého okolí, ani to nevidíš… Není někdo okolo Tebe, s kým by Ti bylo dobře…asi osud
A co mas za konicky? Nejaky sport nebo vyraz s kamarady nekam.
@Metoyouu píše:
Jinak já už nevím, jsme samy s malým 4 roky tak se jen slušně ptám
Jseš ochotná akceptovat i chlapa s dítětem?
Nějakou placenou seznamku. Tam to snad většina pánů myslí vážně. Jinak já mám se seznamkama docela dobré zkušenosti, dá se narazit na normálního chlapa, no.
@alviola ![]()
Jojo, nejlepsi je nejaka skupina se spolecnymi zajmy. A v mem pripade Adirondack Mountain Club by byl dobrym „zdrojem“ kdybych nekoho hledala ![]()
Tak nejlepší to bylo vždy skrze sport, jak třeba radila paní výše - třeba na horách apod. Ale s malým třeba tak moc člověk už nemůže kamkoli, tak potom prostě bych se seznamovala s co nejvíce lidma. Ženský, chlapi, i jen jako kamarádi. Nikdy nevíš, kdy tě pozvou na nějakou akci a tam se potkáš s nějakým jejich kamarádem a zrovna to bude ono ![]()
Já bych rozhodně žádného chlapa nehledala. Čím víc o to budeš usilovat, tím hůř to potom dopadne.
Na seznamce už bych vůbec nehledala ( nemělo by to takovou tu správnou jiskru).
Jen bych asi více chodila mezi lidi a zapojovala bych se do více akcí, aby se zvýšila šance, že někoho potkáš.
V tomhle bych netlačila na pilu… ![]()
Najdi cinnost co te bavi a kde muzes zapojit syna.Ja sveho syna taham na narocne vyslapy od jeho sesti (kdybych chodila drive, zacal by mladsi). Na to tema, ze I s ditetem stale chodim, ze ho zapojuju, ze se nebojime samy Ani pres Noc v horach, jsem slysela nespocet komentaru a komplimentu. Z nejakeho duvodu se to muzskym libi…nemusis hned chodit do hor, co treba kola, cokoliv, hlavne at the to bavi.
@MH153 píše:
Já bych rozhodně žádného chlapa nehledala. Čím víc o to budeš usilovat, tím hůř to potom dopadne.Na seznamce už bych vůbec nehledala ( nemělo by to takovou tu správnou jiskru).
Jen bych asi více chodila mezi lidi a zapojovala bych se do více akcí, aby se zvýšila šance, že někoho potkáš.
V tomhle bych netlačila na pilu…
Tak otázka je, jak dlouho na tu jiskru čekat.
Pokud se bude zapojovat do akcí s dětmi, tak tam spíš narazí na tatínka, byť rozvedeného.
@opulus Anebo na maminku s dětmi, která má svobodného kamaráda ![]()
Zkus seznamku. Odpovědi dobře protřiď, pokecej a uvidíš, jestli by to bylo na rande. A nespoléhej na první pokus… Je třeba být trpělivá…