Kde hledat chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.11.17 07:35
@Anonymní píše:
Já nevěřím na to, že až to budu nejmíň čekat…
Dítě mám jedno, ale absolutně bez šance sehnat chlapa. Na hlídání u nikoho nezůstane a tak ani nemůžu nikam jít. Tak je to podobné. Jen do obchodu a domu a venku se na zemi ti chlapi nějak nevali :mrgreen: takže asi smůla. Můžu si dojít do krámu leda tak pro ocet :mrgreen:

Budeš muset počkat, až budeš mít dítě větší a budeš mít víc času. Do té doby ale můžeš klidně někoho potkat jen tak. Tak to nevzdávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
22.11.17 07:52
@martasesek píše:
Ahoj všem. Jak tak čtu, máte problém sehnat vhodný protějšek. Upřímně, psal jsem to tu několikrát, seznamky (v naprosté většině) jsou o ničem. Nejlepší je využití dohazovaček a dohazovačů. Normální chlap toužící po vhodném protějšku, stejně jako maminky s dítětem, na seznamku jen tak nezabloudí. A když už zabloudí, ta seznámit se na nich je zoufalost sama o sobě. Osobní zkušenost, jsem na nich už jen sporadicky a to i přes fakt, že nějaké komunikace proběhly. Ovšem čekat, že někdo v dnešní době jen tak někoho osloví na ulici, je utopie. Z pohledu žen jsou téměř všichni takoví muži označeni jako úchyláci. Nejlépe se mně navazoval kontakt s pokladnímu v obchodech. Ale na druhou stranu, máte tu zajímavý server, proč tu nemáte taky možnost se seznámit? Vězte, že stejný problém řeší i muži. Kde se potkat s vhodným protějškem? A souhlasím, že to chce trpělivost a jít tomu trochu naproti. Nečekat až to přijde tak to přijde. Spoléhat se na to, že to přijde je hloupost. Přijít to může brzy později anebo vůbec. A to poslední je nejpravděpodobnější, protože jsme všichni pasivní. 8) :think: :mavam:

proč shazuješ seznamky, když tu po Emiminu plno žen píše, že se tak seznámily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.11.17 08:42
@Tamtama píše:
se blbě někam zve, když v obchodě jsem v práci a po práci spěchám na autobus do školky :lol:

Jestli to mas takhle, tak asi ani randit nemuzes.  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 09:33

@belladonna Ano, píšou zde takové. Ale to je ta menší menšina ;) Osobně jsem takové štěstí neměl, vlastně většina v mém okolí. A když si vezmu počet žen na seznamkách a počet kteří tam někoho našli, nebude to čert ví jaké číslo. Jinak seznamky neshazuji, naopak. Ale přeci jen kvalita seznamky je odvislá od seznámení chtivých lidí. A to je ten kámen úrazu. Ovšem ti štastlivci, kteřím se to povedlo budou mluvit samozřejmě jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 09:36
@Makepeaceová píše:
Nevím, kolik ženských se dá sbalit na ulici.
Dovedu si představit, že se dám s někým do řeči třeba v autobusu a slovo dá slovo, ale kdyby mě někdo oslovil na ulici, tak bych ho odmítla, i kdyby to byl Brad Pitt. :mrgreen:

A kde vás máme potom oslivit, že? :oops: :palec: :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.17 10:02
@martasesek píše:
A kde vás máme potom oslivit, že? :oops: :palec: :dance: :D

Jsem komunikativní a dokážu se z fleku bavit téměř s kýmkoliv. Ale kdyby mě někdo oslovil na ulici a pozval mě na kafe, tak to odmítnu. Ani si nedovedu představit, jak bys to chtěl udělat.
Dobrý den, paní jste moc sympatická, nešla byste na kafe? Děkuji, nešla.
Kdybychom se s tím samým začali bavit v čekárně u doktora nebo na zastávce autobusu, nějaký čas bychom spolu mluvili a pak mě pozval na kafe, tak bych se s ním pravděpodobně domluvila na jiný den a šla bych.
Dalších tisíc žen třeba čeká, až je někdo osloví na ulici :nevim:. Já tomu nejsem přístupná.

Dovedu si představit, že bych šla se psem na procházku a oslovil by mě nějaký pejskař. Nebo že by můj pes třeba ulovil nějakého cyklistu, ale to by asi bylo horší :mrgreen:.
Příležitostí je hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.11.17 10:30
@Emimin7 píše:
Jestli to mas takhle, tak asi ani randit nemuzes. :think:

no právě.. :think: z práce do školky to mám tak akorát, vyzvedávám je chvíli před zavíračkou.. když mám volno, tak jsem v práci do noci a nadělávám si hodiny.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 10:47

@Makepeaceová Oslovit někoho na ulici jen tak, když se zrovna míjíme si nedovedu představit ani já. A ani bych to nezkoušel. Třeba na zastávce, u pokladny s dlooooouhou frontou bych si oslovení dovedl představit. Ale kolik takových by se nechalo oslovit, aniž by nás ženy neoznačily za úchyláky?. Proto to nezkouším ani na zastávkách a ani jinde. Ale rád si fakt třeba i nezávisle poklábosím. Osobně si myslím, že díky sociálním sítím a podobným vymoženostem neumíme vzájemně navázat osobní kontakt. Přeci jen pod rouškou internetové anonymity pohodlí domova, stejně jako nákup v eshopu, se nedá upřít. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.11.17 10:54

Asi bych se vyhnul seznamkám jako jsou badoo nebo tinder. Určitě je tam spousta slušných lidí a třeba i potencionální partner.. ale co jsem slyšel od kamarádek tak 90% hledaj sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106570
22.11.17 11:21
@martasesek píše:
Ahoj všem. Jak tak čtu, máte problém sehnat vhodný protějšek. Upřímně, psal jsem to tu několikrát, seznamky (v naprosté většině) jsou o ničem. Nejlepší je využití dohazovaček a dohazovačů. Normální chlap toužící po vhodném protějšku, stejně jako maminky s dítětem, na seznamku jen tak nezabloudí. A když už zabloudí, ta seznámit se na nich je zoufalost sama o sobě. Osobní zkušenost, jsem na nich už jen sporadicky a to i přes fakt, že nějaké komunikace proběhly. Ovšem čekat, že někdo v dnešní době jen tak někoho osloví na ulici, je utopie. Z pohledu žen jsou téměř všichni takoví muži označeni jako úchyláci. Nejlépe se mně navazoval kontakt s pokladnímu v obchodech. Ale na druhou stranu, máte tu zajímavý server, proč tu nemáte taky možnost se seznámit? Vězte, že stejný problém řeší i muži. Kde se potkat s vhodným protějškem? A souhlasím, že to chce trpělivost a jít tomu trochu naproti. Nečekat až to přijde tak to přijde. Spoléhat se na to, že to přijde je hloupost. Přijít to může brzy později anebo vůbec. A to poslední je nejpravděpodobnější, protože jsme všichni pasivní. 8) :think: :mavam:

vždyť se tu můžeš seznámit a taky už se to tu stalo pokud vím…ale asi to chce účast v diskusích a najít si ten správný protějšek…že sem někdo napíše chci se seznámit a očekává nabídky to asi fungovat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 12:13
@Venetia píše:
vždyť se tu můžeš seznámit a taky už se to tu stalo pokud vím…ale asi to chce účast v diskusích a najít si ten správný protějšek…že sem někdo napíše chci se seznámit a očekává nabídky to asi fungovat nebude

To máš pravdu, ale nepsal jsem to kvůli svému seznámení. Tady jsem se s jednou sice potkal, leč to neklaplo. Jsme ale v kontaktu. Myslel jsem spíše na to, umožnit takovým ženám se seznámit zde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106570
22.11.17 12:19
@martasesek píše:
To máš pravdu, ale nepsal jsem to kvůli svému seznámení. Tady jsem se s jednou sice potkal, leč to neklaplo. Jsme ale v kontaktu. Myslel jsem spíše na to, umožnit takovým ženám se seznámit zde :P

čím víc chlapu tu bude a bude se aktivně ucastnit..tím to pujde lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 14:04
@Venetia píše: čím víc chlapu tu bude a bude se aktivně ucastnit..tím to pujde lépe

To je pravda pouze částečně. Tento server totiž není primárně o seznámení ;) Bylo by fajn se tady prokomunikovat k seznámení, to nepopírám. Ale okatě to tady prostě nejde provést :roll: 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106570
22.11.17 14:15
@martasesek píše:
To je pravda pouze částečně. Tento server totiž není primárně o seznámení ;) Bylo by fajn se tady prokomunikovat k seznámení, to nepopírám. Ale okatě to tady prostě nejde provést :roll: 8) :oops:

okate ne, musi se to na to oklikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.17 16:08
@Venetia píše:
okate ne, musi se to na to oklikou
:dance: :pankac: přesně tak. Myslím si, že by to chtělo i nenápadný signál od vás žen :P Třeba, mám psa, nepůjdeme společně venčit :lol: Popřípadě jiné téma, to je fakt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová