Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobea píše:
Jo, všichni kožení a ještě pro ženu neperspektivní.
to jo, ale měli docela hezký těla se musí nechat
![]()
@ontario7 píše:
to jo, ale měli docela hezký těla se musí nechat![]()
Vybral by sis tam?
![]()
@janickaIII píše:
Nejjednodussi je zkusit seznamku. Nebala bych se toho, ale peclive bych vybirala a skenovala! Jak tu nekdo psal o pretlaku tak souhlasim! Taky pocitej s tim, ze ti nekteri panove hned poslou foto sve chlouby!
Přesně, seznamek je mnoho a těch uchaláků tam taky. Člověk musí být trpělivý a přeházet spoustu hnoje, než najde nějakou fialku ![]()
V okolí mám několik kamarádek, které se seznámily přes seznamku. Dokonce znám i pár, který se seznámil přes inzerát v Kiss rádiu. Těm to, ale na konec nevydrželo a po pár letech se rozešli ![]()
Co vím, tak se holky seznámovaly na Badoo, ale těch seznamek je spousta. Třeba tady *** si něco vybereš. Založ si nový email bez jména, zaregistruj se na pár seznamkách a uvidíš, kde to má cenu.
Hodně štěstí ![]()
edit admin: smazán odkaz
@ontario7 píše:
toho s tím knírem![]()
Knír nebo plnovous tam měli skoro všichni
.
@Kobea píše:
Knír nebo plnovous tam měli skoro všichni.
jako belgickej pedofil u nás říkame, ale to jen z legrace
![]()
@ontario7 píše:
jako belgickej pedofil u nás říkame, ale to jen z legrace![]()
![]()
![]()
Tak to jsem ještě neslyšela
.
@Kobea píše:
Tak to jsem ještě neslyšela.
to nic, jako bych nic neřekl
![]()
Léto začalo, vyraž s holkama někam na nějakou párty, nebo večírek,
nebo klidně i na nějaký festival, v létě se vždycky líp hledá hlavně se z toho nestresuj a nezoufej zbytečně
to ti pak moc nepřidá
@Mrusnok píše:
A kde hledat ženu?
Řekla bych, že ty způsoby jsou asi dost podobné…:-).. při aktivitách, které Tě baví…:-)… v obchodě při nákupu…
… nebo případně i na té seznamce… záleží, jakou ženu hledáš…:-)
Tady by si asi dalo také pár opuštěných žen říct, ale většinou už to budou i matky…:-)
@pragovka píše:…aspoň pak bude vědět, kde hledat jejich problémy ve vztahu
Tady by si asi dalo také pár opuštěných žen říct, ale většinou už to budou i matky…:-)
No ono to asi tak dopadne. Teď je mi za dva týdny 28 let a nikdy jsem neměl vztah. Možná o mě pak budou mít zájem tak ve 40ti takový ty maminky, které „hledají tatínka“. To by nemuselo být špatný, kdybych ale i já měl možnost mít i vlastní děti.
Jo, všichni kožení a ještě pro ženu neperspektivní
.