Kde hledat práci na home office?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,
Nyní jsem skončila v práci kde jsem dělala HO, vyhovovalo mi to skrz deti a to, že bydlím docela daleko od většího města. Kdyz do vyhledávání na jakýchkoliv portálech napíšu HO, tak mi stejně vyjedou jen klasické nabídky. Nemáte tip kde přesněji hledat? Děkuji
Proc do vyhledavani? Treba jobs.cz na to ma primo filtr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co jsi dělala? Hledej stejnou nebo podobnou práci a HO si pak domluv individuálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Nyní jsem skončila v práci kde jsem dělala HO, vyhovovalo mi to skrz deti a to, že bydlím docela daleko od většího města. Kdyz do vyhledávání na jakýchkoliv portálech napíšu HO, tak mi stejně vyjedou jen klasické nabídky. Nemáte tip kde přesněji hledat? Děkuji
Proč anonym? Nechce se mi se rozepisovat s radami, když nevím, s kým si píšu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena myslela jsem i filtr, zrovna tam mi to ukazuje presne opak, nebo ze je mozny 1 den atd.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Já bych se tady k zakladatelce připíchla ![]()
Jobs samozřejmě znám, filtrování HO taky. Problém je ale v tom, že to bohužel dost často moc nesedí. Např. V inzerátu HO a pak se ukáže, že je to třeba 1 den v týdnu
Ztráta času pro mě, když dojde až k pohovoru. Já bych brala třeba doporučení na firmy, kde je standardně full HO. Pro mě pouze Čechy(ne Morava), ať se dá do firmy nějak rozumně dojet. Pro která pracovní místa je třeba u vás ve firmě umožněn full HO? Já dělám vývojáře a zatím se mi nepodařilo získat nabídku s plným HO (míněno tak, že na zákaznický meeting se klidně osobně dostávím, ale nechci chodit pravidelně zbytečně do kanceláře). Obor tu specifikovat nechci, aby mě někdo nepoznal, jsem zaměstnaná…Ale budu ráda za poznatky z vašeho oboru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně. Napsat tam, kde je uvedeno, že je možnost občasného HO, jít tam na pohovor a až se jim budeš líbit, tak říct, že počítáš, že ze začátku by to bylo s docházkou, ale pak HO. 5× to nevyjde, po šesté třeba ano.
- Citovat
- Upravit
@smile_xxx píše:
Promiň, ale nedalo mi to. „A skrz co jste tady vy? Skrz co!“ 😃
Učitelka
miluji léto s kovbojem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy09 píše:
@rmot Tak jestli to necemu pomuze, tak odkryju anonym.
Nevím, co jsi dělala do teď a v čem jsi dobrá, to určitě hodně rozhoduje. Ale co vím z reálného světa já, tak na hodně prací, ke kterým stačí sedět u počítače, shání dnes firmy zaměstnance na HO, klidně i na HPP. Protože zájemců o HO práci sice bývá dost, ale najít spolehlivého pracovitého člověka, který bez dozoru dokáže makat, bývá zázrak. Co vím z poslední doby, tak se několikrát jednalo o správu e-shopu co se týče komunikace se zákazníky, přidávání nových položek včetně zpracování grafiky a textů, hlídání stavu skladových položek, atd. Další byla práce s Autocadem, konkrétně zpracovávání výkresů k nabídkám při stavbách domů. Ani jedna z těch pracovních nabídek nebyla zadaná na úřad práce, ani do internetové inzerce typu jobs.cz, protože na to si musí vyhradit hodně času, vybrat v tom materiálu, co z toho chodí, někoho alespoň trochu slušného. Klasicky se to dalo na firemní stránky a hlavně se poptávalo po všech možných známých, aby se sehnal někdo, na koho jsou od někoho spolehlivého reference. Takže já bych doporučil místo prolézání portálů s pracovními nabídkami napřímo kouknout na stránky firem, kde by se ti líbilo dělat a nebo je klidně rovnou kontaktovat, zda by se jim někdo jako ty nehodil. Já sám jsem vždy ocenil, když se mi někdo přihlásil sám, že by chtěl u mě dělat, znal firmu a dopředu věděl, o co jde. Tu chybu, že jsem si dal žádost o zaměstnance na úřad práce, jsem udělal jen jednou v životě. Koukat na lidi, co vlastně ani neví, kam vlezli a co by měli dělat, jen je tam někdo poslal, že tam pro ně asi bude práce, je zoufalství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot souhlasím. Manžel má firmu, nikoho zrovna nehledali, ale sám od sebe se jim ozval jeden uchazeč, co měl bohaté zkušenosti v jejich oboru, zda by ho nevyužili. Manžel ho pozval na pohovor, dohodli se, vytvořili pro něj pracovní místo s tím, že pokud se osvědčí a firmě bude přínosem, nechají si ho. Už tam pracuje snad 3 roky a je to manželův nejlepší zaměstnanec v daném oddělení. Takže taky radím obeslat firmy, které tě zakladatelko zajímají, a ikdyž tam třeba není nabídka přímo pro tebe, napiš jim, co nabízíš a třeba to někde vyjde ![]()
- Citovat
- Upravit
Momentálně chodím do práce jednou týdně, že chci. Nějakou socializaci potřebuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Kde hledat práci na HO. No kde asi?
aktivně na portálech s nabídkami praci, po známých, nebo napsat přímo do firem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,