Kde koupit bio limetky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
12.4.26 09:17

kde koupit bio limetky

Dobré ráno,
nevíte prosím, kde v Ostravě koupím bio limetky, resp. limetky s chemicky neošetřenou kůrou? Nějaké obchody jsem obešla, ale zatím jsem na ně nenarazila.

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20849
12.4.26 09:25

Jakože ve velkých supermarketech nemají žádný? To se. divim celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.4.26 09:34

@Cenarius
Já byla Tesco, Kaufland v Porubě a neměli…asi zkusím Globus, tam by snad mohli mít, jinak asi pak přes Rohlík, ale doufala jsem, že seženu přímo na obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
12.4.26 09:39

U nás je mají v Albertu, tak zkus Albert…ale ve velkém městě jako je Ostrava určitě bude i prodejna přímo se zdravou výživou a biopotravinami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8352
12.4.26 09:45

A obchody se zdravou výživou jsi zkoušela? Nebo v Ostravě otevřeli Vilgain, tak možná tam budou mít limetky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
12.4.26 10:33

No ono to jsou to totiz dve veci..bia vseho maji kvanta, ale citrony, limetky s chemicky neosetrenou kurou je minimum a jsou silene drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.4.26 10:58

Biopotraviny jsem nezkoušela :roll: hned zítra zkusím Biokošíky v Porubě, kde bydlím, to mě nenapadlo :lol: :lol: Bio moc nejsem, tak nemám přehled a vůbec netuším, jak je to s dostupností právě těch limet. Chtěla jsem zkusit jestli někdo neví přesně, abych šla najisto. Globus je dle eshopu nemá. Tak zkusím ten Albert a kdyžtak další bioobchody. Děkuji všem přispěvatelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.4.26 11:02
@lilith1 píše: Více

Tak je to teda tak, že bio nerovná se bez chemického ošetření kůry? Kdysi jsem to slyšela. Já sháním neošetřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
12.4.26 11:16

Já se obávám, že i ty limetky, které se tváří, že nemají ošetřenou kůru, tak ji stejně mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
12.4.26 11:20

Jinak je má třeba Rohlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
12.4.26 13:01
@tealover píše: Více

Rekla bych ze bio znamena, ze to rostlo bez chemickych hnojij, ale ty s tou neosetrenou kurou jsou jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.4.26 09:08
@Zumpa píše: Více

Taky si nedělám moc velké iluze, ale tak snad tam toho není aspoň tolik. Když neseženu, nevadí, dám obyč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.4.26 09:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat