Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Dobré ráno,
nevíte prosím, kde v Ostravě koupím bio limetky, resp. limetky s chemicky neošetřenou kůrou? Nějaké obchody jsem obešla, ale zatím jsem na ně nenarazila.
Děkuji ![]()
Jakože ve velkých supermarketech nemají žádný? To se. divim celkem.
@Cenarius
Já byla Tesco, Kaufland v Porubě a neměli…asi zkusím Globus, tam by snad mohli mít, jinak asi pak přes Rohlík, ale doufala jsem, že seženu přímo na obchodě.
U nás je mají v Albertu, tak zkus Albert…ale ve velkém městě jako je Ostrava určitě bude i prodejna přímo se zdravou výživou a biopotravinami
A obchody se zdravou výživou jsi zkoušela? Nebo v Ostravě otevřeli Vilgain, tak možná tam budou mít limetky.
No ono to jsou to totiz dve veci..bia vseho maji kvanta, ale citrony, limetky s chemicky neosetrenou kurou je minimum a jsou silene drahe.
Biopotraviny jsem nezkoušela
hned zítra zkusím Biokošíky v Porubě, kde bydlím, to mě nenapadlo
Bio moc nejsem, tak nemám přehled a vůbec netuším, jak je to s dostupností právě těch limet. Chtěla jsem zkusit jestli někdo neví přesně, abych šla najisto. Globus je dle eshopu nemá. Tak zkusím ten Albert a kdyžtak další bioobchody. Děkuji všem přispěvatelům.
@lilith1 píše: Více
Tak je to teda tak, že bio nerovná se bez chemického ošetření kůry? Kdysi jsem to slyšela. Já sháním neošetřené.
Já se obávám, že i ty limetky, které se tváří, že nemají ošetřenou kůru, tak ji stejně mají.
@tealover píše: Více
Rekla bych ze bio znamena, ze to rostlo bez chemickych hnojij, ale ty s tou neosetrenou kurou jsou jine.
@Zumpa píše: Více
Taky si nedělám moc velké iluze, ale tak snad tam toho není aspoň tolik. Když neseženu, nevadí, dám obyč ![]()