Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobré ráno, kde prosím kupujete v Budějovicích boty Pegres? Mají je někde už od nejmenších velikostí?
V Budějovicích opravdu nevím. Zrovna včera jsem sháněla certifikovanou obuv v Igy a všude na mě prodavačky koukaly jak na blázna. Ale pokud to nemusí být v CB. Tak Pegres mají v Vodňanech na náměstí vedle lékárny - mají ve výloze plakát Žirafy - to je 20 minut autem z CB. Není to prodejna obuvi - takže tam v kožených botičkách není velký výběr (nicméně co mají je kvalitní, takže maminy mají možnost si kvalitní botičku vybrat), ale hračkárna a část prodejny mají Pegres, Jonap a docela velký výběr Befado. V Befadu výběr je, prodávají ho ve Vodňanech i na Sadech. Pokud sháníte capáčky Pegres ty tam mají určitě do velikosti 21. Ale určitě jsou schopni požadovanou obuv od Pegres objednat. Výhoda je, že na zkoušení mají od Pegresu vyražené stélky, takže velikost obuvi se vybírá dobře. Botičky pro ten obchod objednává paní, co v mateřském centru má i přednášky o botičkách. Takže jak jsem psala, malý výběr, ale vždy kvalitní bota. A když se náhodou do těch Vodňan vypravíte tak kousek od té hračkárny je obchod Gandalf - tam mají pro změnu oblečení pro děti od českých firem a ještě doporučuji cukrárnu u Boušků - vedle zdravé výživy - nejlepší koláče co znám… ![]()