Kde koupit kvalitní bílou košili

39
13.4.23 11:28

Kde koupit kvalitní bílou košili

Krásné dopoledne,
chtěla bych poprosit o radu všechny ty, které rády nosí bílé košile. Kde koupit opravdu kvalitní, dobře sedící bílou košili (nikoliv kus průhledného polystyrenu)? Žiju v malé obci s malými dětmi a nemám čas jet do obchodního centra a celý den obíhat jeden obchod po druhém. Naobjednat košile z eshopů a pak je složitě vracet se mi také nechce.
Proto uvítám jakékoliv tipy od majitelek kvalitních košil - odkud je máte a na co si dát při výběru konkrétně u košile pozor?

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
845
13.4.23 11:42

Z ABOUT YOU vyhlídkou akci na hugo boss košile - mám jich několik bílých i barevných, většinou ty “oversize” delší. Kvalitativně zatím nejlepší a cenově vyjde při Dobre akci kolem 900-1200,–kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.4.23 12:06

A ta košile má být pro tebe nebo pro partnera?
Střih je vždy dobré vyzkoušet, každému sedí něco jiného.

Nejkvalitnější košile co má manžel jsou od Veltexu, bílá není průsvitná, kvalitní materiál i po praní, na cedulce cappon.
Možná objevíš něco i v zapadlejší galanterii, kde mívají často i obyčejné prádlo a košile.
Kvalitní mají většinou i tam, kde prodávají obleky. V obchoďáku nebo řetězci je kvalita spíš náhoda.

Jinak já obyčejnou bílou košili nenosím, nějak se v tom úplně necítím, mám raději halenky, kde je zajímavější a lichotivější střih.
Ale basic košile nosí ženy např. servírky, takže navštívit prodejnu s pracovními oděvy. Já si tam třeba náhodně koupila levné basic tričko a to je opravdu kvalitní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.4.23 12:25

Já si teď koupila Bugatti a jsem fakt spokojená.

• Citovat
  • Upravit
92
13.4.23 12:31

Já bych neřešila značku, ale spíše právě materiál. vybírala bych především košile z bavlny a zaměřila se na gramáž. Čím více gramů bavlny, tím méně průhledná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.4.23 14:46

@Janli děkuji za tip, letmo jsem však mrkla na internet a ukázaly se mi pouze samé pánské. Máte tedy pánskou nebo je k dohledání i dámská verze bílé košile Bugatti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.4.23 14:49
@Mia13 píše:
@Janli děkuji za tip, letmo jsem však mrkla na internet a ukázaly se mi pouze samé pánské. Máte tedy pánskou nebo je k dohledání i dámská verze bílé košile Bugatti?

Mám dámskou.

• Citovat
  • Upravit
28
24.4.23 16:57

Jsem velmi spokojena s touto.. https://modivo.cz/…ila-slim-fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.4.23 17:01

Jestli se mohu větřít, já zase sháním bílé tričko jak s krátkým tak dlouhým rukávem, neprůhledné, bavlna s elastanem. Díky moc za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák