Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nadměrná obuv na Žižkově, mají i eshop
A jinak pravidelně nakupuji na WR obuv. I na Zalando Lounge jsem v poslední době ulovila boty v nadměrných velikostech.
Zkušenost nemám, ale transholky mají různé spešl obchody. Mají velké velikosti…
Ja mám opačný problém, mám 36:)
Na bonprixu jsem nasla nejake bile sandaly v 43 kdyz zadas obuv velke velikosti, i baleriny. Ale pravda ze ne velky vyber
@Anonymní píše:
Zdravím holky. Už jsem vážně zoufalá. První týden v květnu se vdávám a už měsíce marně hledám lodičky ve velikosti 43. Malý bude 6m takže potřebuju nízkej podpatek nebo klidně sandálky ať jsem trochu funkční se zhruba 8,5-9kg dítětem na ruce. Nechci boty šitý na míru, potřebuju něco fofrem ke krátkým hnědým šatům, jinak asi skončím v teniskách. Nevíte o něčem třeba do 2000? Kamenný prodejny HK nebo Praha a klidně i e-shopy, budu vděčná za všechno
Tady mají fakt pekne.. trochu víc, ale když to prolitnes… co toto? https://www.cliche-shoes.cz/…1437075.html#…
Zalando, Zalando Lounge, About you.. Do té doby jsem kupovala v www.maxam.cz, ale na těch prvních třech velký výběr a příjemnější ceny
Holky moc děkuju, zachránily jste mě
. Deichmann bohužel nemá větší velikosti (aspoň jsem tedy nenašla) ale na zalandu nebo about you mám pár barevnejch favoritů, jen se mezi nima teď rozhodnout
Zdravím holky. Už jsem vážně zoufalá
. První týden v květnu se vdávám a už měsíce marně hledám lodičky ve velikosti 43. Malý bude 6m takže potřebuju nízkej podpatek nebo klidně sandálky ať jsem trochu funkční se zhruba 8,5-9kg dítětem na ruce. Nechci boty šitý na míru, potřebuju něco fofrem ke krátkým hnědým šatům, jinak asi skončím v teniskách. Nevíte o něčem třeba do 2000? Kamenný prodejny HK nebo Praha a klidně i e-shopy, budu vděčná za všechno