Lodičky od velikosti 43

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.23 20:12

Lodičky od velikosti 43

Zdravím holky. Už jsem vážně zoufalá :zed:. První týden v květnu se vdávám a už měsíce marně hledám lodičky ve velikosti 43. Malý bude 6m takže potřebuju nízkej podpatek nebo klidně sandálky ať jsem trochu funkční se zhruba 8,5-9kg dítětem na ruce. Nechci boty šitý na míru, potřebuju něco fofrem ke krátkým hnědým šatům, jinak asi skončím v teniskách. Nevíte o něčem třeba do 2000? Kamenný prodejny HK nebo Praha a klidně i e-shopy, budu vděčná za všechno :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1525
3.4.23 20:23

Nadměrná obuv na Žižkově, mají i eshop ;) A jinak pravidelně nakupuji na WR obuv. I na Zalando Lounge jsem v poslední době ulovila boty v nadměrných velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
3.4.23 20:54

Zkušenost nemám, ale transholky mají různé spešl obchody. Mají velké velikosti…
Ja mám opačný problém, mám 36:)

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
3.4.23 21:20

Koukni na sandaly a baleriny na www.spartoo.cz a www.cliche-shoes.cz

• Citovat
  • Upravit
4148
3.4.23 21:38

Na bonprixu jsem nasla nejake bile sandaly v 43 kdyz zadas obuv velke velikosti, i baleriny. Ale pravda ze ne velky vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
3.4.23 21:55

Deichmann nic? Maji az do vel 44.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18546
3.4.23 23:04
@Anonymní píše:
Zdravím holky. Už jsem vážně zoufalá :zed:. První týden v květnu se vdávám a už měsíce marně hledám lodičky ve velikosti 43. Malý bude 6m takže potřebuju nízkej podpatek nebo klidně sandálky ať jsem trochu funkční se zhruba 8,5-9kg dítětem na ruce. Nechci boty šitý na míru, potřebuju něco fofrem ke krátkým hnědým šatům, jinak asi skončím v teniskách. Nevíte o něčem třeba do 2000? Kamenný prodejny HK nebo Praha a klidně i e-shopy, budu vděčná za všechno :srdce:

Tady mají fakt pekne.. trochu víc, ale když to prolitnes… co toto? https://www.cliche-shoes.cz/…1437075.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.4.23 23:24

Zalando, Zalando Lounge, About you.. Do té doby jsem kupovala v www.maxam.cz, ale na těch prvních třech velký výběr a příjemnější ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.23 08:45

Holky moc děkuju, zachránily jste mě :srdce:. Deichmann bohužel nemá větší velikosti (aspoň jsem tedy nenašla) ale na zalandu nebo about you mám pár barevnejch favoritů, jen se mezi nima teď rozhodnout

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák