Softshellové kalhoty pro holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
31.3.23 09:45

Softshellové kalhoty pro holčičku

Ahoj maminky, prosím vás nevíte kde koupit softshellové kalhoty pro holčičku, která je hodně hubená? Máme věčně problém s kalhoty a tepláky, všechno je jí v pase volné a když už je to v pase ok, tak má zase krátké nohavice. Ted pro ní sháním softshellové kalhoty. potřebuju nějaké, které budou delší a užší, žádné široké nohavice. Nevíte o něčem? děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
31.3.23 09:53

Mám holčičku aktuálně 108 cm a necelých 15 kilo (cca 14,5 ráno jinak přes den klidně o kilo víc podle toho jak moc je napitá a najedená)

a sedí tyto kalhoty https://www.unuo.cz/…y--tm--seda/

Má velikost 110 a za chvilku ji tedy budou krátké nohavice. Sedí skvěle, nepadají.

• Citovat
  • Upravit
1222
31.3.23 10:06

Unuo, NĚKTERÉ Wolf (tam je třeba koukat na míry) anebo se domluv s někým na Fleru, ať ti ušije přímo na míru. Tak to občas dělám já.
Jinak tepláky na hodně hubené děti jsou od Betty Mode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.3.23 10:15
@Ju21na píše:
Unuo, NĚKTERÉ Wolf (tam je třeba koukat na míry) anebo se domluv s někým na Fleru, ať ti ušije přímo na míru. Tak to občas dělám já.
Jinak tepláky na hodně hubené děti jsou od Betty Mode.

Ano ted jsem si vzpomněla že na zimu jsem pořizovala kalhoty od Wolfu, ale nevím přesně co to bylo za typ.. každopádně ten typ co mám se stejně hodil na zimu.

• Citovat
  • Upravit
159
31.3.23 10:18

Holky děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28569
31.3.23 10:35

Já kupovala v obchůdku u Pavoučka v Dejvicích, paní má i prodej přes fb. Kalhoty v pase super, dole náplet, krásné vzory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
31.3.23 10:59

Doporučuji Happy Rain, paní šije dle dodaných rozměrů. Nechala jsem si ušít softshellky pro dceru a velká spokojenost. Má velmi krásné oblečení pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7242
31.3.23 11:33
@obycmamca píše:
Ahoj maminky, prosím vás nevíte kde koupit softshellové kalhoty pro holčičku, která je hodně hubená? Máme věčně problém s kalhoty a tepláky, všechno je jí v pase volné a když už je to v pase ok, tak má zase krátké nohavice. Ted pro ní sháním softshellové kalhoty. potřebuju nějaké, které budou delší a užší, žádné široké nohavice. Nevíte o něčem? děkuju moc!

Nechat ušít nejlepší. Kamarádka mi šije a říká že to je vždy šířka o číslo menší než délka :-) a pak máme alpine pro softky, a ona mají v pase stahujíci gumíčku. Legíny, rifle sedí dceři z HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
31.3.23 12:13

Dcera je vysoká a hubená a nejlíp sedí tato značka. Dá se stáhnout guma v pase, ale nebylo to třeba :palec: https://www.v-mart.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
31.3.23 12:14

Rysa dela slim verze. My bereme u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
31.3.23 16:56

Máme pro hubené dítě softshellové Reimy, které mají v pase utahovací gumu na knoflíky, jako dělá u svých tepláků Lindex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
31.3.23 16:58

@Fiducia naše děti nesnáší tento vysoký náplet. Mne se zdá prakticky, že netáhne na záda, ale ony si to stahují tak, aby ho měly normálně v pase a pak mají rozkrok u kolen :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
31.3.23 19:20

@Cuddy dcera právě tahá všechno ke krku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie