Kde koupit levně sklíčko na iPhone?

Vojta467
10.4.23 19:46

Kde koupit levně sklíčko na iPhone?

Dobrý den, kde koupím sklíčko na IPhone za nízkou cenu? Nejlépe v kamenem obchodě

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
10.4.23 19:56

Já teda kupuju Na Ali do zásoby aspoň 5 kusů, padá a prdá mi furt, na originálu bych se nedoplatila. Pokud teda myslíš krycí sklo na displej.

Kamenný mě napadá ten stánek ve větším OC s obaly a kryty, ale jestli to tam nevyjde dráž, než v originale 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
10.4.23 20:04

Nejlepsi je folie v Datart. PC je asi 750,–, ale pak vam to vymění za 100,–. Vydrzi mnohem déle nez sklicko a má to stane ochranné účinky. Praktikuju uz 5 let a maximální spokojenost. Sklo jsme měnila cca 3× do roka. Fólii mam ted rok. Telefon mi pada furt. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
10.4.23 20:05

Z vlastní zkušenosti stojí levný ochrany skla z Ali úplně za hovínko. Když jsem jich vyměnil xx za půl roku, tak jsem si řekl nasrat a šel jsem do Datartu a nechal si tam asi za 700 na míru necháš ustřihnout a nalepit tu jejich speciální samoopracovaci fólií a už ji mám dva roky a ani škrábance, nic. Doporučuji každýmu, kdo se zeptá. Fakt do toho uděláš rýhu a chvíli po tom jezdíš prstem a je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
10.4.23 20:07

@GirlsNick když má člověk VIP účet a řekneš to předem, tak je tam asi 100 nebo 150 sleva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
10.4.23 20:54

Obchody Action mají opravdu levné, ale asi budou málokde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.4.23 21:19

Mame s muzem z Ali. A nam teda vydrzi. Co mame oba nekolik let Iphony, menili jsme si kazdy snad jen jednou. Ted mam pul roku novy tel a sklo z Ali drzi vcelku porad. Ale nosim tel ve flipovym pouzdru, takze poradne opolstrovany :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
11.4.23 20:53

Mám z Ali sklíčko už rok - spadl mi na zem několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
11.4.23 21:35

@Cenarius I když to padá neustále? Mám ho ve flipovém pouzdru a nejsem schopná ho ochránit před zdivočelými batolaty. Ty Ali folie aspoň tak finančně nebolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák