Kde koupit puky lr xl

1396
29.7.14 22:06

kde koupit puky lr xl

Ahoj všem, nevíte kde na Kladně a nebo v Praze se dá naživo vidět odrážedlo puky lr xl. Malá ve třech vypadá jak čtyřleťák a všechny odrážedla co jsme zkoušely jí jsou malá. Tenhle typ odrážedla má být pro velké děti ale než ho objednám tak ho musí vyzkoušet. Díky moc Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
30.7.14 00:17

Ahoj,
v Malviku v Hostivicich mivali vystaveny na prodejne Puky lr1.
A pak jsem je videla na Budejovicky v tom obchodaku primo u metra.
Ale to jsou informace tak rok stary :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
30.7.14 06:54

@qwenny díky juknu tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
9.9.14 14:27

@sarlota535 Ahoj, můžu se zeptat zda jsi ho nakonec koupila? Přemýšlíme nad ním, zkoušeli jsme ho na Praze 4, ale pořád váhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
9.9.14 14:42
@Arumba píše:
@sarlota535 Ahoj, můžu se zeptat zda jsi ho nakonec koupila? Přemýšlíme nad ním, zkoušeli jsme ho na Praze 4, ale pořád váhám

Ahoj, zatím jsem ho nekoupila, nenašla jsem žádný krám kde by se dalo vyzkoušet a vzhledem k ceně ho nebudu kupovat bez předchozího vyzkoušení…kde na Praze 4 se dá vyzkoušet lr xl??Díky a ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
9.9.14 15:29

@sarlota535 Mají ho na www.cyklo-hracky.cz, na té prodejně na Praze 4. Tam jsme zkoušeli zlaté. Mají i nějaké pobočky, nevím odkud jsi. Já pořád přemýšlím co pořídit, dceři budou 3 roky, měří 99cm a odrážedlo jí začalo bavit až teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
9.9.14 19:09

@Arumba jestli jí odrážedlo začlo bavit až teď tak bych ho pořídila, naučí se na něm rovnováhu a bude mít jednodušší přestup na klasické kolo.jsme z Kladna takže do Prahy v dojezdové vzdálenosti :) díky za tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
9.9.14 21:22

@sarlota535 oni mají nějakou prodejnu i v Hostivicich myslím nebo tam někde, tak to bys měla blíž.
Mě odrazuje ta vysoká hmotnost, právě je ještě jedna možnost, koupit first bike, ten ji vydrží cca rok a pak se uvidí jestli už to bude na normal kolo a nebo first bike strelit a pořídit puky, nevím, musím si to ještě rozmyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
9.9.14 22:05

@Arumba to je pravda, oproti normálním odrážedlům je hodně těžké, mladá zkoušela first bike u známých a už jí byl malý je strašně dlouhá takže u nás bylo na výběr mezi puky a nebo normálním kolem. kdyby jí first bike byl tak bych koupila ten(skrz tu váhu)ale já díky tomu že je velká jak pětileťák tak nemám moc na výběr :(
na ty hostivice mrknu, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
9.9.14 22:06

@sarlota535 kolik měří? Justyna má cca 99cm a když jsme zkoušeli fb, tak měla sedlo přibližně ve spodní třetině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
9.9.14 22:20

@Arumba loni vlétě měla 105 a od té doby sem jí neměřila :oops: ale oblečení nosí 110 až 116.sedlo na fb jí bylo celkem dobře ale k řídítkům byla strašně ohnutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
10.9.14 09:42

@sarlota535 Těch nízkých řidítek se taky bojím :( Ach jo, to je dilema. Ještě jsem našla v bazaru Kokua Jumper, ale tam je to s řidítky stejný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.9.14 12:00

@Arumba tak tu značku neznám, výhoda puky je že se dá štelovat i sedátko a i řídítka což většinou nejde jen ta váha je strašná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
10.9.14 13:40

@sarlota535 Tak nakonec bude mít z bazaru toto:
 http://www.moje-miminko.cz/…er-1955.html

A uvidíme jak za rok, jestli jí to bude bavit, tak pořídíme ještě to puky a tohle prodám a nebo už koupíme normál kolo. ALe je hrozně hubená, tak si myslím, že kolo neušlápne, uvidíme.
Jestli pujdeš zkoušet nebo kupovat Puky, tak dej vědět, ať vím jak jste spokojený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí