Kde koupit vlasy na Micro ring

48
19.10.12 20:35

Kde koupit vlasy na micro ring

Ahooj holky, poradíte mi prosím kde koupit levné a kvalitní vlasy na micro ring? Mám svoje vlasy tmavě hnědé, jemné a rovné. Poradíte co by pro mne bylo vhodné? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.10.12 21:56

Nejlevneji je sezenes na www.ebay.com. Vesmes je tam nakupuji vsichni Cesti prodejci a pak prodavaji o 100% draz zde. Takze tak…otazka je, co si predstavujes pod pojmem kvalitni…vsechno jsou prevazne asijske vlasy a ty proste kvalitni vyrazne nejsou.

• Citovat
  • Upravit
48
19.10.12 22:02

Co jsem slyšela od zkušených, tak bych měla koupit evropské vlasy, jsou nejvíce podobné našim. A mohu poprosit e-mail na tebe-vas, třeba do soukromé zprávy..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.10.12 22:18

Já kupuji vlasy na emporiolashes.cz Kupuji východoevropské a nemůžu si je vynachválit. Mám je déle jak rok a pořád jsou jako nové. :D Řekla bych, že cena odpovídá kvalitě, není to žádný chemlon nebo něco tomu podobného. Opravdu nádherné vlasy, které jsou pevné, neškubou se a nelámou. I zde bych řekla, že nakupuje hodně dobrých salónů a jak píše anonymní pak to střílí s minimálně 100% přirážkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
5.4.14 20:35

Ahojky jdu sem z dotazem..Mam prodlozene vlasy metodou ring. A rada bych objednala i delsi prameny, mam ted delku 30cm a chtela bych par pramenu delku cca 45 cm nebo 50cm..Sama nevim co by bylo lepsi..
Nevite zda se daji koupit po jednom pramenu?
Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková