Hubnutí a jablečný ocet

470
16.10.12 20:19

Hubnutí - jablečný ocet

Holky máte některá zkušenosti s jablečným octem. Buď v tabletách nebo tekutém stavu?? Pomáhá na hubnutí?? Zajímalo by mě co je na tom pravdy. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.10.12 20:48

Praktikovala jsem to na vejšce, vždy jsem se ho napila před jídlem. Pak mi bylo trochu špatně od žaludku, že už jsem skoro ani jíst nechtěla… takže v tomhle směru to fungovalo, ale zdravé to tímhle stylem určitě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
16.10.12 20:55

Já nemám, ale kamarádka držela a zhubla - ale pozor, ne, že by nic nejedla, spíše jedla méně a ocet podpořil; našla jsem ti ještě toto na netu
 http://www.fitweb.cz/…lecnym-octem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.10.12 02:21

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarda1701
26.11.12 19:14

jablečný ocet

Dobrý večer, jsem sice starší chlapec, ale mám zkušenost s jablečným octem.
Začal jsem jablečný ocet užívat kvůli překyselenému organizmu a pálení žáhy. Jablečný ocet je zásadotvorná poživatina, to znamená, že naopak léčí překyselený organizmus. Dá se to vysvětlit laicky tak, že organismus získá určitou kyselinu a už si jinou sám nevyrábí. Po několika dnech jsem zjistil, že tolik nejím, nemám prostě hlad a proto hubnu, ačkoliv pohybu moc nemám. Přitom si trochu okyseluji jablečným octem všechno denní pití pouze tak, aby mi chutnalo. Tak asi lžíci do 1,5 l vody nebo čaje. Žáha už mi také nepálí.
 Jarda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.15 10:55

Dobrý den,

za jak dlouho jste na sobě začaly pozorovat účinky pití jablečného octa? A jaké? Byly všechny pozitivní (hubnutí, změny na pletiapod.) nebo i nějaké nepříjemné (nevolnosti atd..). Myslíte, že opravdu může pomoct při hubnutí?

• Citovat
  • Upravit
369
24.3.15 10:59

Ahoj, nevim, jestli pomaha pri hubnuti, to se mi zda nepravdepodobne.

Kazdopadne je velmi vhodne zaradit do denniho rezimu piti teple vody se lzici kvalitniho, nejlepe BIO, jablecneho octa na lacno.

Nastartuje traveni, rozpusti tuky na stenach zaludku… praktikujeme do nekolik let cela rodina.

Zadne specificke ucinky nepozoruji. Je to proste nas ranni ritual.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.3.15 11:09
@Ivca80 píše:
Ahoj, nevim, jestli pomaha pri hubnuti, to se mi zda nepravdepodobne.

Kazdopadne je velmi vhodne zaradit do denniho rezimu piti teple vody se lzici kvalitniho, nejlepe BIO, jablecneho octa na lacno.

Nastartuje traveni, rozpusti tuky na stenach zaludku… praktikujeme do nekolik let cela rodina.

Zadne specificke ucinky nepozoruji. Je to proste nas ranni ritual.

Já to zkouším teprve dva týdny a zatím jen pozoruji zhoršení pleti. Nikdy dřív, ani v pubertě, jsem s ní problémy neměla, ale dnes jsem se probudila s takovým obrovským pupenem, až jsem se lekla. Říkám si, jestli už třeba ten ocet nezačal fungovat a čistit můj organismus a léty nastřádané hrůzy vypouštět právě touto cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
24.3.15 11:21

I kdyz ocet piji uz dlouho rano na lacno, urcite to nebude vselek.
Nevim, co jake miry ma vliv na celkovou ocistu tela. Tam se uz musi nasadit jiny kalibr - jako vynechani bile mouky a cukru, omezeni konzumace masa…

Ano, je pravda ze organismus se cisti i tak, ze na prechodnou dobu je hure (ruzne exemy, vyrazky, hubnuti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.11.19 20:09

Obnovují příspěvek :)

Někdo nový komu pomohl? Nebo má nějaké dobré zkušenosti? :? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
19.11.19 14:45
@Evelín30 píše:
Někdo nový komu pomohl? Nebo má nějaké dobré zkušenosti? :? :dance:

Nemyslis to vazne ze ne? Jak ti muze lemtani octu pomoct s hubnutim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.11.19 14:47

@Komsomol Jsem něco o tom četla tak se ptam  :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
19.11.19 16:22
@Evelín30 píše:
@Komsomol Jsem něco o tom četla tak se ptam :,(

Tak ti rikam, zapomen na ocet. Uprav si jidelnicek do prijatelnych hodnot a delej nejakou pohybovou aktivitu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.11.19 16:25

@Komsomol to dělám už dávno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
19.11.19 16:51
@Evelín30 píše: