Jak učesat ofinku?

5533
16.10.12 08:01

Jak učesat ofinku?

Mamči, omlouvám se za ulítlé téma, ale potřebuji poradit. Mé dceři babička před nějakou dobou ostříhala ofinku a to tak, že ji má vlasy střižené vysoko na temeni (cca 8 cm nad čelem - to je popis :roll: :oops: ) :zed: :cert: :zed:. Na radu kadeřnice jsem to nechávala být a nechávala dorůstat „boky“, jen na čele, nad očima jsem jí to zastřihávala. Ale jelikož ji za pár měsíců čeká škola, tak bych jí ráda ofinku zrušila a nechala vlásky dorůst. Teďka jí ofinku zkouším zčesat na jednu stranu a připnout sponečkou těsně nad čelem. Moc jí to sluší, ale vůůůůbec to nedrží :,(. Každý den kupuji nové sponky, a každý den zjišťuji, že jí to vždycky spadne :?. Včera jsem z toho byla mírně zoufalá, tak jsem jí ofinku nalakovala lakem na vlasy :oops:, drželo to pár hodin, po spánku ve školce vypadala dost úděsně :roll:. Nemáte někdo zkušenost nebo radu, jak ofinku „přidělat“ k jedné straně (sčesávám jí to celé na pravou stranu), tak aby to drželo? Stříhat už jí to nechci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4109
16.10.12 08:11

A co jí to spíš spínat dozadu??? jako takovej ten,,ostrůvek,, uprostřed :mrgreen: pardon za popis nevim jak to vyjádřit. Nedrželo by jí to líp???A nebo tenkou silikonovou gumičkou zatím dělat malej culíček na tu stranu kam to chcete česat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.10.12 08:20

Zkusila bych zcesavat dozadu a tam fixovat sponkou, perkama nebo celenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
16.10.12 08:43

Sice chvíli bude vypadat jak trdýlko, ale chce to čas, vlásky dorostou a bude to dobré :-) ikdyž chápu, že tahle mezifáze je :roll: o nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zajka
16.10.12 08:44

Ta

• Citovat
  • Upravit
2693
16.10.12 08:45

U kamarádky zabralo pěšinka uprostřed a fixovat po stranách. A když to malé sahalo po nos ale nedrželo za ušima tak spínali do zádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
16.10.12 08:52

My to česali taky dozadu jakoby vyčesat nahoru ne na bok a tam připnout sponkama nebo udělat z ní vodotrysk a ten připnout dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zajka
16.10.12 08:53

Ahoj, prave jsme take pritom nechat ofinku narust. Nez doroste do culiku, tak jsem to vyresila tak, ze ji z te ofinky udelam maly culicek ke strane, ke kteremu priberu delsi vlasky. A pak teprve udelam klasicky culik, nebo vlasy spletu atd. Hlavne se nam to osvedcilo do skolky. Nevypada to tak sice nejlepe, ale do te doby, nez ji ofina doroste, je to asi nejlepsi reseni. A vydrzi klidne cely den. Ted zrovna nemam po ruce fotku, kde by to slo videt. Ale zrovna vcera jsem fotila jak roste jeden zoubek a druhy jak se kyve a tam to trochu videt jde, jak to s ofinkou ma.

• Citovat
  • Upravit
5533
17.10.12 09:54

Holky, moc děkuji za všechny rady. On je právě docela problém s tím, že jak to má hodně vystříhané, tak jí to nemám k čemu připnout tak, aby jí to drželo. Dozadu to nejde, nijak to nedrží, z čelenky všechno vypadává, zkoušela jsem dělat ten culíček, tak měla v předu takovou příšernou anténku :lol:, ale praktická je, to je fakt… Jen do školky se jí s tím jít nechtělo, protože by se nelíbila Matyáškovi 8o :zed: :lol:. Včera odpoledne se mi naštěstí podařilo sehnat takovou velikou sponu, ve tvaru mašle. Vypadá úplně příšerně, děsná starorůžová barva, a na tom béžová kolečka :roll:, ale vypadalo to, že by to mohlo držet. Tak uvidím, jak bude vypadat po příchodu ze školky. A navíc na ní Matyášek už ve dveřích křičel „Jééé, Kristýnko, ty jsi taaak krásnááá“ :lol: :lol: :lol:
Není ona na ty kluky trochu mladá??? Aby se mi v patnácti nechtěla vdávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.10.12 10:27
:-)))))))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie