Vakuový přístroj na celulitidu

3736
19.10.12 14:56

Mamce docela pomohly pravidelne lymfaticke masaze. Pristrojum moc neverime :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
19.10.12 15:22

Ahoj mám to doma :) a dělala jsem si to asi jednou max 2× samotné ti to jde celkem těžko a nebaví tě to, kdyby mi to dělal někdo jinej a já jen ležela tak to jo ale takhle tě to nevaví, takže ani nevím jestli to pomáhá či ne. Leží mi to ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
19.10.12 16:01

Celulitida je mrcha :cert: Po mnoha zkušenostech, včetně lymfatických masáží mi zabral jedině VacuShape. Je to ale dost drahé a dlouhodobé, i když zlepšení je vidět už tak po 5-8 lekcích, lepší je víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terezka_slunicko
21.11.12 14:53

Tak že by mě to nebavilo strach nemám, nebo teda jako vím už dopředu že nebude, protože mě nebaví ani holit si nohy, dělat si pedikúru.. a stejně to dělám, protože se chci sama sobě líbit :lol: :lol: Škoda, že si to netestla dýl, mohla jsem mít osobní zkušenost, jestli to funguje :think:

• Citovat
  • Upravit
hančača
22.1.13 12:23

Já jsem si ho taky nedávno pořídila a u mě zatím dobrý. je fakt, že je to trošku náročnější, než si člověk zvykne jak to má správně dělat, ale jinak se to dá. Ale je potřeba to dělat pravidelně, aby byly fakt vidět výsledky. Zatím se držím, ale mám za sebou teprve dva týdny, takže výsledky zatím skoro žádné, ale s tím jsem i počítala :)

• Citovat
  • Upravit
8.2.24 18:21

Masážní přístroj

Zdravím, dneska mi přišel masážní přístroj, poslaly mi pouze kabel, ale bez adaptéru. Zkusila jsem ho nabíjet prez nabíječku na mobil, ale zřejmě nejde. Svítí pořád LO. Nevíte někdo co s tím? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.3.25 18:16

Tabletky proti celulitidě - https://cellinea.com roky používaný přírodní prostředek, funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková