Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím kde kupujete kvalitní legíny, které vydrží? Potřebuju vícero jak na cvičení tak na běžné nošení. Aby neprosvítaly, aby se nahoře nerolovaly ani nezařezávaly a aby byly i na mně
velikost 44. Kupovala jsem v Lídlu jsou levné a pohodlné, ale vydrží strašně krátce, hned je podřu. Zaujaly mně na Dedoles (jo ti co mají tu otravnou reklamu s křepčícíma křečkama), ale nejsem si jistá, že jsou kvalitní, nemáte někdo zkušenost? Díky
C&A jsem kupovala a taky mám sportovní z Lidlu a ty mám už x let a pořád jsou v pohodě, pevné a drží tvar
Tak už mám dvoje z Decathlonu
Sice ty nejlevnější mi moc nevyhovovaly, ale do čtyř stovek jsem se vešla, tak uvidíme, jak dlouho vydrží. Každopádně díky a možná pro ostatní rada, raději nekupujte online ale zajeďte se mrknout, zkoušela jsem jich asi osmero všechny XL a rozhodně neměly všechny stejnou velikost a taky některé jsou pěkně matné, ale některé se hodně lesknou a pokud člověk nemá dokonalé nohy, tak to není to pravé ořechové…
Aktuálně jedu lelosi a picaluna. Oboje ale prosvítají, ne že ne, a to mám dobrou velikost. Pohodlné jsou ale neskutečně, takže nosím pořád. Cvičím doma, tak prosvítání moc neřeším a spíše to pohodlí.