Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
potřebuji udělat větší vánoční objednávku lega (pro 5 dětí), proto bych se ráda zeptala, kde nakupujete lego a zda tam lze získat nějaká sleva. Každá sada vyjde v průměru na 1,5tis.
, tak aby mě ta celková částka nesložila.
Děkuji
![]()
@Loll taky doporučuju www.legenio.cz nebo ještě www.morelega.cz
Sleva nevím, jestli jde získat, ale oproti obchodům tam mají lego hodně levné. Kupovala jsem pro dcery lego za 2150 a původní cena všude je kolem 2800, na internetu kolem 2300
@Loll ja jsem kupovala na eshopu lego libčice, ted nevim presne stranky, ale uz jen dle ceny byli loni hodne dobry…
Teď jsem kupovala lego duplo na mall.cz, cenově dobrý. Zkus mrknout za kolik tam mají ty tvoje:)
Všem díky, večer se na to vrhnu. Dám si k tomu lahvinku, protože s úplně jasnou hlavou bych za tolik peněz asi neobjednala
![]()
@Foxisssss Může si tam objednat i normální člověk nebo jen ten, kdo pracuje v Legu?
Nekdy jsou ty ceny za par kosticek fakt palky
Příspěvek upraven 13.11.14 v 09:41
@Foxisssss a to by neslo nám tam objednat a poslat na naší adresu?
Sice je to starší diskuze, ale určitě se opět před Vánoci hodí vědět, kde se i letos dá Lego koupit za lepší cenu, my stále využíváme Legenio.cz, Dracik.cz pokud máte jejich kartičku bývá něco levnější, občas se dá i v Tescu, ale nemají tak velký výběr