Výměna, prodej oblečení do zahraničí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
5.11.14 10:10

Prosím radu- oblečení do zahraničí

Zdravím vás maminky potřebovala bych od vás velkou radu, zaslala jsem do polska po dohodě s jinou maminkou balík oblečení pro jejího syna a mně na oplátku měla zaslat věci pro dceru už je tomu přes měsíc a maminka se mi už ani neozvala nevíte co si s tím počít? Nebylo to nejlevnější a moc mě to trápí… přemýšlela jsem, že bych to nahlásila na policii ale nepřesáhlo to čásku 3.000, bylo to cca 1500 kč, a taky nevím jestli se to mimo zahraničí řeší, jak byste to řešili vy? :) Děkuji moc všem za názor a větičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8877
5.11.14 10:21

Osobne bych predne nikomu nic jen tak neposlala, spolehat se na neci dobre slovo se dneska opravdu neda, kor pokud jde o neznamou osobu. Kdyz uz se stalo, tak bych dosla na PCR, treba nejsi jedina a nekdo to jiz hlasil, ale spis bych to brala pro svuj dobrej pocit, ze jsem to nenechala jen tak byt, urcite bych neverila, ze nekdo bude potrestany nebo se mi neco vrati. No a nakonec bych si rekla, ze uz nebudu tak duveriva a radeji nikomu nic jen tak neposlu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85292
5.11.14 10:30

@turquise zaprve to byla blbost a zadruhe mne sel do nemecka i blby dopis 5 tydnu. Takze je mozne, ze se to jen zpozdilo. Ona Ti uz neodepisuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.11.14 10:38

Bohužel neodepisuje přitom jsem si nechala e-mailem potvrzovat přečtení a všechny mé emaily byly přečteny a ani jedna odpověĎ, psala mi že je s dítětem v peněžní tísni, ale řešit to krádeží? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65296
5.11.14 10:48

A projela si její jméno nebo telefon třeba přes google???
není tam někde o ní zmínka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.11.14 10:54

Telefon na ní bohužel nemám no, jméno na internetu jsem nevyhledala nikde o ní nic není a nevím právě ani jestli s tím na tu policii jít… chtěla jsem se právě poradit jak byste to řešily vy kdyby se to stalo vám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85292
5.11.14 11:45

@turquise tak to vypada spatne. Ja bych to neresila, protoze by to byla moje chyba. A osobne si myslim, ze za hranicemi statu se o to starat nebudou urcite, takze zbytecna cesta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák