Kde kupujete plavky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
12.5.14 14:13

Ahoj, aktuálně mám dvoje plavky z Litexu (po netu), jedny z H&M a jedny z Calzedonia. nejstarší mám ty z Litexu (8 let) a jsou pořád dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.5.14 14:15

Moc vám všem děkuju, kam jste všechny psaly tam se podívám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 14:15

@Pomka Nekoukala, letos jsem těhule, moc toho nenasluním, takže vydržím s těmi z loňska. Od příštího roku až ale odmítám bolest za krkem! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
12.5.14 14:16

Jj bonprix na plavky taky super, jinak nic moc, ale šaty a plavky parádní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 14:22

@Pomka Teď na tu Triolu koukám a asi bych si vybrala. Jen už mají trochu přebrané velikosti. Příští rok to březen jistí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.5.14 14:25

U kozi baby Konarovske v Le Chaton nebo kdyz nejsem pri penezich tak Triumph, popr. MarksSpencer ve sleve za par korun. Potrebuju pro zmenu daleko vetsi podprsenku a male kalhotky, takze jedine ty, co se daji kombinovat.

• Citovat
  • Upravit
1826
12.5.14 14:27

@Dachsenka Calzedonia :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
12.5.14 14:29

Na zlicine v Lureka, maji krasne a kvalitni plavky. Ale samozrejme taky tolik stoji. Ale po dvouch detech jsem minuly rok investovala a oplatilo se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.5.14 14:32
@jessikka píše:
@Pomka Teď na tu Triolu koukám a asi bych si vybrala. Jen už mají trochu přebrané velikosti. Příští rok to březen jistí :-)

Koukám na ně a taky bych si vybrala. Nejsem si ale jistá, jak moc mají vyztužené košíčky. Moje teta kupuje jak plavky, tak podprsenky a je spokojená, zná velikost a ta jí vždycky padne, takže objednává už jen po netu. Taky se mi líbí, že je to český výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.5.14 14:32

Calzedonia - to beru ale jako plavky na jednu sezónu. Dýl prostě nevydrží. A to jsem měla od nich už asi troje plavky. Nejraději mám Victorias Secret :srdce:! New Yorker taky docela dobrý i co s týká poměru kvality a ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.5.14 14:33

Ahoj!

Tak ono opravdu záleží na velikosti. Pokud máš větší prsa a jinak obvod menší, tak si v obchodech typu HaM, CaA a spol…, nic nevybereš.
Velikosti košíčků mají obvykle tak do D a obvod začíná až na 75.
Pro větší prsa fakt výběr takřka žádný.

Triola je fajn nebo se zkus podívat na braexpert.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 14:33

@Pomka Jsem z Brna a máme tu prodejnu, kam i objednají na vyzkoušení co chceš a koupit pak nemusíš. Asi to udělám tak.
Jinak výstuhu nepotřebuju, jen pořádný střih a kostice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
12.5.14 14:34

Jedu na plavkách Princesse tam tam, vydrží, jsou pěkné:

http://www.princessetamtam.com/…llot-de-bain

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 14:35

@Sidsel Na miniprsa dobrý! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.5.14 14:38

@jessikka tak pak bys tam nějaký vhodný pro sebe určitě našla. Je dobrý, že máš možnost zajít do obchodu, za to nic nedáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat