Kde kupujete tepláčky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.10.14 00:00

@Lejaa To mě taky!!! Má teda rád teď ty obrázky. Nejraděj má pana Bramboru! Příšerné tepláčky z KIK za 75kč a je to 74! Má je skoro jak 3/4 ale miluje je… Btw - obrázek řeším proto že stejně jako u trenýrek pokud ho zaujme obrázek dá si sakra pozor a nepočurá si je :mrgreen:… další věc v Tescu jsem koupila trenky s papouškem (FIFA 2014) bohužel jen 1 :zed: jsou jediné které nepočurá ani kdyby se dělo cokoliv, papouška miluje! Aspoň že byly v balení dvoje… ale jednobarevné vem čert je mu to jedno… Proto řeším obrázek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
10.10.14 00:07

Myslím, že máš dva neslučitelné požadavky, cenu a aby byly hezké:-) Já šiju a upřímně, za tvou navrženou cenu mám materiál. Leda koupit starší nebo nějaké obyč a projít galanterky, jestli nemají nějaké hezké nášivky, lupnout to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.14 00:09

@zuzkasim Hm… ton není špatný nápad… jsem z toho trochu zoufalá :D Kojenecké jsem kupovala nové z takových těch pytlů z anglie po 30-35kč, kombinézky po 100 a teď dám skoro 200 za tepláky!… no by mě piclo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.10.14 00:33
@maminka miminka píše:
@zuzkasim Hm… ton není špatný nápad… jsem z toho trochu zoufalá :D Kojenecké jsem kupovala nové z takových těch pytlů z anglie po 30-35kč, kombinézky po 100 a teď dám skoro 200 za tepláky!… no by mě piclo :zed:

To je fakt těžký. Chceš „hodobožové“ za 80 Kč. To asi fakt neseženeš. Leda v akci.

Řešení je asi fakt koupi aušusovější kousky a nažehlit na ně oblíbený obrázek.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.14 00:43

@Bábrdl Tak jako nemusí být hodobožové… ten obyč Lidl byl třeba super. Ale hlavně byly úzké (nemáme plínky), s gumou širokou v pase i na nožičkách… prostě nevypadaly jako že už jsou 100× prané… obrázek je opravdu to nejmenší. Mno, nicméně jsem ráda že i jiní dávají za tepláky takové pálky, přišla jsem si jak blázen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.10.14 04:39

Taky jsem to resila z nastupem do skolky, chtela jsem neco obyc ale ne zaseaby bylo videt ze jsou jete a za par kacek…hm i lidl maj moc siroky pas a padaj mu i kdyz dylka dobra (musela jsem pridelat gumu a to byla teda vyssi divci ) nastesti jedna znama prodavala po synovi ona kupuje znackovy takze vydrzi vic, mam jedny od wolfa a spoustu z bazaru tak to tak nejak stridam a uz neresim :) ale na mladsiho jsem sehnala loni uzasny teplaky v tescu samozrejme jsem vzala jen jedny, byli ve sleve do 100, vetsi zadek na plinu a pak nadherne uzky no nosi je porad jsou fakt super ale uz jsem je tam nikdy potom nevidela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
10.10.14 05:25

Jeste nemaj uplne nejhorsi veci v „Pepco“ a za hubicku (ted sem tam male nakoupila leginy ks za 49,–). A nebo co takhle jednobarevne a plesknout na ne nazehlovacku? Ale to už zas cenove litame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.10.14 06:04

Nejlepší tepláčky jsou z Lindexu. Sice stojí 300, ale když se koupí troje, tak jedny jsou zdarma, takže jedny vyjdou na 200 a za tu kvalitu to fakt stojí! Hlavně mají stahování v pase, což já, matka hubeňoura, oceňuji :-) Jinak máme i z Lidlu, Farmers a pak tak různě, kde jsem natrefila. Ale nejvíc u nás vede ten Lindex a Farmers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.10.14 06:18

@maminka miminka Kupuji od českých výrobců v cenové relaci kolem 200 Kč. V dané velikosti jsem i dobře sháněla tepláčky s laclem. Věřím, že i v Praze najdeš obchod, který bude zboží těchto výrobců prodávat, ale pod 150 Kč se zpravidla nedostaneš. Jen pro zajímavost uvádím mé top značky: MK Cool, Hippo kids, Ivonne, Arex, Autex baby, Japitex (to jsou teda Slováci),…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
10.10.14 07:01

Ja kupuji jedine Lindex nebo Next. Jsou to jedine znacky, ktere vydrzi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.10.14 07:03

Nam se osvedcilo hlavne Hm, pak Ca, Tesco a na nejvetsi valeni, kde je jiste, ze se zprasi hodne, Kik… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
10.10.14 07:41

Tak já kupuji next, lindex, hm, marksspencer…vyjdou ale kolem těch 200,–, ale za 1/3 je pak většinou prodávám, protože i po hooodně nošení, jsou prostě pořád super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
10.10.14 07:43
@maminka miminka píše:
Maminky jsem asi na hlavu padlá nebo neschopná nevim ale zeptám se, kde kupujete dětem tepáčky? Sháním pěkné tepláčky opravdu takové no hezké nevím jak to popsat, úzký střih ne na plínu se širokým zadečkem, ne od vietnamců a takové no já nevím s obrázkem třeba krtečka nebo nějakého autíčka třeba nemusí to být nutně značka ale aby byly fakt pěkné a nestály 150Kč a víc! Vždyť je to proboha oblečení na písek… jdeme do jesliček nechci ho tam poslat jak vandráka ale asi ho nakonec pošlu nahého :D Děkuji. Praha

www.tehotne.cz, sekce kojenecké zboží, milujeme tyhle http://www.tehotne.cz/…z-tapek.html a taky od Hippo kids na www.znackydetem.cz http://www.znackydetem.cz/…/seznam.aspx a pro velkého d Wolfa do manžety nové na mimibazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
10.10.14 07:44
@zoe546 píše:
www.tehotne.cz, sekce kojenecké zboží, milujeme tyhle http://www.tehotne.cz/…z-tapek.html a taky od Hippo kids na www.znackydetem.cz http://www.znackydetem.cz/…/seznam.aspx a pro velkého d Wolfa do manžety nové na mimibazaru

http://www.znackydetem.cz/…_detail.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.10.14 07:56

Levne budou v KIKu, jinak kupuju v Lidlu a v Lindexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...