Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já teda přímo ne,ale všichni okolo nakupuji v IKEA. A nikdy si nikdo na nic nestěžoval.
V Mountfieldu .. už několikátý rok a vždy jsme byli spokojeni ![]()
Kolik stoji stromek v Ikea? V Mountfieldu jsem koupila jednou, jedle 150 cm asi a byla za 500,–, letos o tom přemýšlím také. Jinak většinou přesně stromek z parkoviště u nákupáku, ale problém nikdy nebyl, jen mi přijdou drahé.
Ikea mě nenapadla, tak tam asi pojedeme na průzkum a nebo do toho Mountfieldu. @Nastys @Bizky díky za info ![]()
ja jezdim k hajnemu, pokud se dostanu rozumne pred vanoci k rodicum. parkrat jsme koupili u lidlu a nebo u nakupaku a nikdy problem nebyl.
Z plantáže z vedlejší vesnice. Nikdy nic nevylétlo,nikdy neopadlo.
Kupuju na parkovišti před supermarketem. Jedli, vysokanskou, v ČR pěstovanou, prý. Nikdy nesmrdela, neopadala, nic z ní nevylezlo. Domu ji strčím z balkonu 23. Asi máte fakt smůlu, že vždycky natrefite na nějakou vadu.
Mountfield a naprostá spokojenost. Kupujeme cca první týden v prosinci, skladujeme v kýbli s vodou ve stodole, zdobíme na Štědrý den a až do Tří králů je krásný a neopadává. Letos půjdeme opět tam ![]()
@Kae Tak ten smradlavej, byl kradenej ![]()
Jinak stromek řežeme každý rok v našem rodinném „lese“, je to tradice, nejde o skutečný les, je to takový remízek mezi polem a loukou na Vysočině. Zatím tam ještě jsou
Ale nevypadají jako z krámu, nejsou vyštipované, prostě normální náletové stromky.
My teda už třetím rokem kupujeme v OBI a vzdycky teda maximální spokojenost. Pokaždé vydrzela do tří králů ![]()
@Nastys píše:
V Mountfieldu .. už několikátý rok a vždy jsme byli spokojeni
Přesně tak.Přijatelné ceny,super kvalita.Nikdy nezklamal.Už ani jinde stromky neokukuji.
Ze zahradnictví v Úvalech, maji krasne veliké stromy, co vydrží.