Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zabka-kvak
Já koupala ve vaničce na stole, pak ve vaničce na zemi, no a pak ve sprcháku vsedě.
Jinak ti stačí postýlka a skříńka na mimi věci. Přebalíš kdekoliv, na zemi, stole, posteli…Kamarádka přebaluje vedle linky na sporáku, má ho přiklopený tím víkem, ale to se mi teda nelíbí a nechtěla bych to.
@Helii píše:
A na chlapa bych v tomto až tak nehleděla, ty se přece taky nevyspíš a jestli bude řvát ve vedlejší místnosti, žádný rozdíl.Ty argumenty, chlap ráno vstává do práce a potřebuje být odpočatý, nesnáším. Ty jedeš daleko horší práci než on, dítě, domácnost a to ve dne i v noci, takže i ty musíš být vyspalá, asi tak…
taky nechápu argumenty chlapů a už vůbec ne když tu čtu, jak třeba chlapi svým ženám nadávají, ež dítě brečelo a on se nevyspal. já bych vzala dítě do pokoje k rodičům a když chlap echt chce soukromí, a´t si jde spát do kuchyně, třeba i ve spacáku pod stolem, kdyby se tam nevešel gauč.
my máme 1+kk a tak manžel nemá na výběr. ale ani jedinkrát si nepostěžovala že ho kuba budil už dostkrát. mmch on teda ještě pracuje na 3 směny, každý 2-3 dny jinak. syn je plačtivý, dostává železo a hodně ho potom bolí bříško nebo žaludek. a taky to manžel zvládá. ono to prostě jde, když se chce.
@Zabka-kvak píše:
Jinak, teda… u mimi je potřeba co všecko? Postálka, nějaká skříňka na věci, koupat se koupe na stole?
jen postylka nebo kolebka pro nejmensi ideal s koleckama co se s ni da soupet kam potrebujes…par dupacek se ti vleze do supliku nejakyho co uvolnis svuj (casem jak poroste bude toho teda vic…ted uz ma nase(3r) svoji malou skrinku v loznici… koupe se dle me idealne normalne ve vane..kor kdyz neni misto..koupis jen to latkovy lehatko.
@Zabka-kvak tak to jo do těch dvou let to nějak vydržíte ale dítě v kuchyni není moc dobré
![]()
A ja teda chlapy co si stezujou chapu…zenska je doma..muze si schrupnout s ditetem i pres den..chlap musi pracovat..spousta jich dojizdi autem..takze pro to ja pochopeni mam.
Helli:
Mikitaa:
Ergo:
Hej holky, namalovat si plánek s lístečkama místo papírků je bezva nápad! Můžeme s tím měsíc šoupat, až se to nějak usadí
Zatím mi nejlíp vychází odstěhovat gauč do kuchyně (ať má můj kam utéct, až se bude chtít vyspat
), přesunout skříň a mít postýlku u postele… Přebalovák a skříň zvážím dle místa, co zůstane vedle postýlky…
Téda, pomohlo mi to namalovat si to ![]()
@Zabka-kvak
Jo, jo, to je osvědčený způsob-lístečky. Akorát já jsem na to líná, tak donekonečna lítám a proměřuju, přeměřuju. Tak ať se zadaří a hoď sem pak pro zajímavost finální podobu. ![]()
@Zabka-kvak tak jsem si s tim musela hrat a nevim teda jestli se ti to tam takhle presne vejde, ale za me je to idealni rozlozeni v loznici
snad to pujde videt
Pro všechny, kteří mi napsali (díky moc za odpovědi!!): Nakonec to dopadlo tak, že jsme se za půl roku rozhodli přestěhovat. Trvalo to, než jsme se domluvili ![]()
Ahoj, kde byste udělali dětský pokoj?
Ložnice č.1 - 20 metru na západ.
Ložnice č.2 - Temnější místnost na sever, ale o dva metry větší.
Děti 4 a 2 roky.
Příspěvek upraven 27.04.14 v 20:40
@adna píše:
Ahoj, kde byste udělali dětský pokoj? Přikládám plánek.Ložnice č.1 - Nudle na jih s balkónem.
Ložnice č.2 - Temnější místnost na sever, ale o dva metry větší. Musí se přes kuchyň.
Děti 4 a 2 roky.
Rozhodně ložnice č. 2. Při práci v kuchyni budeš mít děti pěkně pod dozorem a navíc je větší. Ložnice č. 1 je od kuchyně strašně daleko, je o dost menší a to vám rodičům bohatě stačí. Navíc vedle obýváku byste je třeba mohli večer rušit televizí, mluvením apod.
@adna rozhodne dvojka. Za me hodne nestastne reseny byt kdy se do dalsiho pokoje prochazi skrz jiny pokoj. Ale rozhodne bych nechtela mit detsky vedle obyvaku. Tak je ta moznost ruseni vecer mnohem pravdepodobnejsi ![]()
Ted jsou jeste maly ale brzy budou vzhuru dyl jak ty takze problemy ze bys je vecer rusila v kuchyni odpadnou ![]()
Taky bych udělala pokoj z ložnice č.2, je větší. Kdyby to byl můj byt, tak bych to udělala úplně jinak. Kuchyň a ložnici č.2 bych spojila na jednu místnost - obývák s kuchyň. koutem. Z obýváku bych udělala děts. pokoj a možná bych i trošku zvětšila tu ložnici. Tu chodbu bych asi taky zmenšila a tím zvětšila obývák. Ale to už je na velkou rekonstrukci ![]()
Jestli dobře chápu, tak ani jedna ložnice není přístupná z předsíně? Já bych těm projektantům zlámala ruce
. Nevím co mi přijde jako menší zlo. Aby děti chodily do pokojíčku přes kuchyň, nebo přes obývák
Kdybych se musela nějak rozhodnout, tak bych pro děti zvolila větší pokoj bez balkonu. I když ty dva metry navíc… Nezávidím ![]()