Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30664
6.1.24 13:48
@Veronika482 píše:
@Černá Madonna to už je totiž po několikáté, co mě jen tak zminujes…většinou nereaguji vůbec, tak tentokrát jsem si říkala, že třeba něco ti není jasné, tak to upřesním.

Navážela ses tu do mě hned po Klopotce asi nejvíc, tak se nemůžeš divit, že si v souvislosti s tím označována :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 13:52
@Veronika482 píše:
@Černá Madonna to už je totiž po několikáté, co mě jen tak zminujes…většinou nereaguji vůbec, tak tentokrát jsem si říkala, že třeba něco ti není jasné, tak to upřesním.

Tak v tom případě ti děkuji za větší ujasnění, ale, víš o tom, že ty mě zmiňuješ také. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
6.1.24 14:10
@Černá Madonna píše:
Tak v tom případě ti děkuji za větší ujasnění, ale, víš o tom, že ty mě zmiňuješ také. :think:

Uznávám. :srdce: už nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Veronika482
6.1.24 14:14
@Lorre píše:
Navážela ses tu do mě hned po Klopotce asi nejvíc, tak se nemůžeš divit, že si v souvislosti s tím označována :)

Ach jo. :) Ty totiž bereš úplně jiný metr na sebe a na druhé. Když něco napíšeš ty, je to podle tebe vzdycky buď sranda nebo máš důvod si někoho „podat“. Ale když druzí tě na něco upozorní nebo si z tebe dělají (třeba taky blbou) srandu, bereš to vždycky jako napadání, proč?

• Citovat
  • Upravit
Veronika482
6.1.24 14:18

Jinak Alexander podle stylu psaní nejvíc připomínal uživatele SracChcePomoci.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.1.24 15:47
@Veronika482 píše:
Jinak Alexander podle stylu psaní nejvíc připomínal uživatele SracChcePomoci.

Jo to byl on. Ale ten si nechal smazat nick.

• Citovat
  • Upravit
30664
6.1.24 16:27
@Veronika482 píše:
Ach jo. :) Ty totiž bereš úplně jiný metr na sebe a na druhé. Když něco napíšeš ty, je to podle tebe vzdycky buď sranda nebo máš důvod si někoho „podat“. Ale když druzí tě na něco upozorní nebo si z tebe dělají (třeba taky blbou) srandu, bereš to vždycky jako napadání, proč?

Jakože sis dělala celou dobu srandu? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
6.1.24 16:31

@Lorre já ne, to není můj styl. Ale treba Pírko si z tebe dělá celou dobu blbou srandu a moc se ti to nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
30664
6.1.24 16:32
@Veronika482 píše:
@Lorre já ne, to není můj styl. Ale treba Pírko si z tebe dělá celou dobu blbou srandu a moc se ti to nelíbí.

Pírko je šílené ublizeny člověk. Tam jde poznat, že to má daleko od humoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.1.24 16:34
@Lorre píše:
Navážela ses tu do mě hned po Klopotce asi nejvíc, tak se nemůžeš divit, že si v souvislosti s tím označována :)

A jeste ja jsem se do tebe hodne navazela… :P :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
30664
6.1.24 16:37
@Sonarka píše:
A jeste ja jsem se do tebe hodne navazela… :P :mrgreen: :jazyk:

To ano, to bylo taky slušný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.1.24 16:43
@Lorre píše:
To ano, to bylo taky slušný :)

A stejne jsem te to „este“ neodnaucila :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.1.24 16:48
@Lorre píše:
Kdo je ten Detsa :think:

Co ja tak slysela, tak to byl nejakej manik z emimina, co se zblaznil, zacal psat zmatky a chtel pak vyhladit lidstvo :( :nevim: :P :mrgreen: Bohuzel se mu to nepodarilo a tak tu smrdime dal :nevim: :dance: :* :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.1.24 16:52
@Lorre píše:
Aspoň prozraď jestli máš krajky :jazyk:

Zase uz tu svadis jine…? :cert: :P Tak kdyby te to zajimalo, ja mam bombardaky :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.1.24 16:53
@Mango_Lassi píše:
Reinkarnace sama od sebe nevadí. Pokud si někdo smaže přezdívku a pak si založí novou, tak to nevadí. Vadí jenom, když někdo používá dva účty současně. Co přesně myslel admin v tomto případě, je mi záhadou.

Taky by me zajimalo…hlavne, kdo to byl :think: Na Pirka mi to neprislo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová