Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
6.1.24 13:08
@Veronika482 píše:
Nevycerpavej se, máš tady zástup svých fanynek, které o to stojí ještě víc, jmenovitě Černá Madonna, Marin a další by se určitě taky nasly. Čus :kytka:

Sorry, to musí být člověk fakt slepý, aby mu nedošlo, že Detsa si dělá srandu. Už to docvaklo i Klopotkové a to je co říct :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.1.24 13:10
@pouzitychlap píše:
Vážně by mě zajímalo, jaké nástroje používají při hodnocení reinkarnace.IP adresa není moc použitelná
Cookies si taky Snad Každej smaže
Analýza textu je spolehlivější, zvlášť pokud do toho pustili AI
Obávám, se že to ale bude založené na klepech a udání.
Pak je tu ještě jedna metoda https://cs.m.wikipedia.org/…lajl%C3%A1ma :D

Reinkarnace sama od sebe nevadí. Pokud si někdo smaže přezdívku a pak si založí novou, tak to nevadí. Vadí jenom, když někdo používá dva účty současně. Co přesně myslel admin v tomto případě, je mi záhadou.

• Citovat
  • Upravit
2469
6.1.24 13:12
@Mango_Lassi píše:
Reinkarnace sama od sebe nevadí. Pokud si někdo smaže přezdívku a pak si založí novou, tak to nevadí. Vadí jenom, když někdo používá dva účty současně. Co přesně myslel admin v tomto případě, je mi záhadou.

Já myslím, že vadí, když ti admin smaže přezdívku a ty si uděláš jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
6.1.24 13:17
@Mango_Lassi píše:
Sorry, to musí být člověk fakt slepý, aby mu nedošlo, že Detsa si dělá srandu. Už to docvaklo i Klopotkové a to je co říct :lol:

Kdo je ten Detsa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.1.24 13:19
@Lorre píše:

Bůhví

• Citovat
  • Upravit
116041
6.1.24 13:20
@Lorre píše:

Ten jak psal zmatky o vyhlazení lidstva a pak se nechal se všemi svými příspěvky smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
6.1.24 13:21
@Mango_Lassi píše:
Bůhví

Jo už si nám vybrala nějakou restauraci, nebo jak to bude? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
6.1.24 13:21
@aiwwa píše:
Ten jak psal zmatky o vyhlazení lidstva a pak se nechal se všemi svými příspěvky smazat.

O tom sem ještě neslyšel. Řekni mi o tom víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.1.24 13:23
@Lorre píše:
Jo už si nám vybrala nějakou restauraci, nebo jak to bude? :P

Sonarka prý bude pr.cat v únoru.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.1.24 13:33
@pouzitychlap píše:
Já myslím, že vadí, když ti admin smaže přezdívku a ty si uděláš jinou.

Lidí, co se smazalo a znovu zaregistrovalo, je tu obrovské množství a nevadí to nikomu.

• Citovat
  • Upravit
15977
6.1.24 13:34
@Veronika482 píše:
To trochu jsi prepiskla ne? Neoslovila jsem ho snad ani jednou Detsa…jen jsem napsala, že mě zklamalo nebo nastvalo, že to je on a teď si tu hraje na svůdce a arogantního pod svým novým nickem. Nebo něco takového. Mám celkem jiné problémy než řešit, kdo je kdo na internetu. Vadilo mi ale dlouhodobě, jak se tu choval k ženám, tak jsem to napsala, považuji to už za uzavřené, musím ale ocenit, jak se ti tu v diskuzi omluvil…to byla taková prijemna změna za ty roky. Celkově někdy si nejsem uz úplně jistá, jestli ty jeho trapné vtipy, sexuální narážky, projevy agrese a absence taktu nejsou jen nějaký specifický jeho styl psaní a spíš nedostatek EQ než zly charakter. Papa :kytka:

No, nečekala jsem, že se tě to tak dotkne, že zareaguješ takovým románem. :nevim:
Jen jsem tě zmínila, protože když se tu tenkrát začalo psát o nějaké dřívější existenci Detsy, který chtěl prý vyhladit lidstvo atd…
Tento nick si tu určitě několikrát zmínila, to zase neříkej, že ne. :think:
Ale, nepsala jsem, že ho teď přímo aktuálně, tak
oslovuješ.
Tak se nemusíš kvůli takové prkotině hned tak čertit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
6.1.24 13:41

@Černá Madonna to už je totiž po několikáté, co mě jen tak zminujes…většinou nereaguji vůbec, tak tentokrát jsem si říkala, že třeba něco ti není jasné, tak to upřesním.

• Citovat
  • Upravit
Veronika482
6.1.24 13:45
@marin píše: Řešit je to zbytečné. :mrgreen: To si myslíš, že ho přivedeš na správnou cestu? :pankac:

To vůbec. :)

• Citovat
  • Upravit
30701
6.1.24 13:45
@Mango_Lassi píše:
Sonarka prý bude pr.cat v únoru.

Tzn. odvolavas svou nabídku, neboť to s ní vzdávás? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
6.1.24 13:46
@Mango_Lassi píše:
Sorry, to musí být člověk fakt slepý, aby mu nedošlo, že Detsa si dělá srandu. Už to docvaklo i Klopotkové a to je co říct :lol:

Tak jako Pírko i Alexander…si taky dělali srandu a hodně uživatelům to přišlo jako blbá sranda, někteří to jako srandu ani nevzali. Mně zas přišlo jako dost blbe to, co tu předváděl Lorre.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová