Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
6.1.24 11:23

Dobrý den,

pro důvodné podezření o reinkarnaci jsem profil @AlexanderKahnweiler zablokovala.

Viki :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30702
6.1.24 12:05

Pírka reinkarnace byla asi definitivně prokouknuta :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.1.24 12:09
@admin píše:
Dobrý den,

pro důvodné podezření o reinkarnaci jsem profil @AlexanderKahnweiler zablokovala.

Viki :kytka:

Čí je to reinkarnace? Pokud nenapíšete, budou tady o tom akorát spekulace. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
29610
6.1.24 12:36
@Veronika482 píše:
To trochu jsi prepiskla ne? Neoslovila jsem ho snad ani jednou Detsa…jen jsem napsala, že mě zklamalo nebo nastvalo, že to je on a teď si tu hraje na svůdce a arogantního pod svým novým nickem. Nebo něco takového. Mám celkem jiné problémy než řešit, kdo je kdo na internetu. Vadilo mi ale dlouhodobě, jak se tu choval k ženám, tak jsem to napsala, považuji to už za uzavřené, musím ale ocenit, jak se ti tu v diskuzi omluvil…to byla taková prijemna změna za ty roky. Celkově někdy si nejsem uz úplně jistá, jestli ty jeho trapné vtipy, sexuální narážky, projevy agrese a absence taktu nejsou jen nějaký specifický jeho styl psaní a spíš nedostatek EQ než zly charakter. Papa :kytka:

Ty to bereš jako realitu ty blbosti, co tu někdy píše? :jazyk: :nevim: To snad pozná každý, že si dělá „dobrý den“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
6.1.24 12:53
@marin píše:
Ty to bereš jako realitu ty blbosti, co tu někdy píše? :jazyk: :nevim: To snad pozná každý, že si dělá „dobrý den“. :mrgreen:

Co tu píše ty roky…nojo. Mas pravdu, už mě to i přestalo bavit řešit :)

• Citovat
  • Upravit
30702
6.1.24 12:55
@marin píše:
Ty to bereš jako realitu ty blbosti, co tu někdy píše? :jazyk: :nevim: To snad pozná každý, že si dělá „dobrý den“. :mrgreen:

Já myslím že Verunka žárlí že to nepíšu ji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
6.1.24 12:57
@Lorre píše:
Já myslím že Verunka žárlí že to nepíšu ji 8)

Teď jsi na to kapnul. Jsem vždycky tak nadšená, když se někdy premuzes a zareagujes na mě, třeba s tím gynekologickým vyšetřením.. tyhle sexuální narážky přímo zbožňuju.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
6.1.24 12:58
@Veronika482 píše:
Teď jsi na to kapnul. Jsem vždycky tak nadšená, když se někdy premuzes a zareagujes na mě, třeba s tím gynekologickým vyšetřením.. tyhle sexuální narážky přímo zbožňuju.

Tp bylo trapný.

• Citovat
  • Upravit
30702
6.1.24 12:58
@Veronika482 píše:
:mrgreen: tak já to budu dělat častěji. Co máš teď na sobě? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.1.24 13:00
@Lorre píše: :mrgreen: tak já to budu dělat častěji. Co máš teď na sobě? :think:

Detso, jsi nechutný sexuální loudil, hrabe ti z toho, že jsi neměl sex.

• Citovat
  • Upravit
Veronika482
6.1.24 13:01
@Lorre píše: :mrgreen: tak já to budu dělat častěji. Co máš teď na sobě? :think:

Nevycerpavej se, máš tady zástup svých fanynek, které o to stojí ještě víc, jmenovitě Černá Madonna, Marin a další by se určitě taky nasly. Čus :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29610
6.1.24 13:02
@Veronika482 píše:
Co tu píše ty roky…nojo. Mas pravdu, už mě to i přestalo bavit řešit :)
Řešit je to zbytečné. :mrgreen: To si myslíš, že ho přivedeš na správnou cestu? :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30702
6.1.24 13:03
@Veronika482 píše:
Nevycerpavej se, máš tady zástup svých fanynek, které o to stojí ještě víc, jmenovitě Černá Madonna, Marin a další by se určitě taky nasly. Čus :kytka:

Aspoň prozraď jestli máš krajky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29610
6.1.24 13:05
@Veronika482 píše:
Nevycerpavej se, máš tady zástup svých fanynek, které o to stojí ještě víc, jmenovitě Černá Madonna, Marin a další by se určitě taky nasly. Čus :kytka:

Nemyslím si. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
6.1.24 13:08
@Lorre píše:
Pírka reinkarnace byla asi definitivně prokouknuta :think: :mrgreen:

Vážně by mě zajímalo, jaké nástroje používají při hodnocení reinkarnace.

IP adresa není moc použitelná
Cookies si taky Snad Každej smaže
Analýza textu je spolehlivější, zvlášť pokud do toho pustili AI
Obávám, se že to ale bude založené na klepech a udání.
Pak je tu ještě jedna metoda https://cs.m.wikipedia.org/…lajl%C3%A1ma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová