Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15973
5.1.24 23:51
@Lorre píše:
Takový trošku jak střelený jelen? :P

Nebo spíš možná, jak střelený jestřáb. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.24 23:52
@Lorre píše:
Nechci úplně slovickarit, ale když si tak genialni, měl bys vědět, že fakt je ověřena informace, kterou lze jednoznačně dokázat. Ty pouze interpretujes informaci od někoho jiného, kterou si zahlédl, neboť nevíš kam jinam sáhnout :roll:.

Když ty tak geniální nejsi, tak já ti vysvětlím rozdíl mezi tvrzením, že je něco ověřené a samotným dokazováním. Tvrzení, že je něco ověřené, je tvrzení. To někdo napíše. A když chce někdo něco dokazovat, ověřovat, tak to provede. A může nebo nemusí předložit důkaz, tedy výsledek toho ověřování. Takže označit něco jako ověřenou informaci nebo napsat, že existují důkazy, nevylučuje samotné ověření. Neznamená to všek, že autor takových tvrzení bude i důkazy předkládat a neznamená to, že takové důkazy nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.24 23:56
@Lorre píše:
Nechci úplně slovickarit, ale když si tak genialni, měl bys vědět, že fakt je ověřena informace, kterou lze jednoznačně dokázat. Ty pouze interpretujes informaci od někoho jiného, kterou si zahlédl, neboť nevíš kam jinam sáhnout :roll:.

Interpretace nevylučuje vlastní tvrzení na základě zjištění. A když jsme u toho ověřování… Kde ty jsi sebral, že já pouze intepretuju? Máš důkaz? Sem s ním. :mrgreen:

Zajímavý, jak jsi změnil styl, když si píšeš se mnou, a v posledních asi dvou dnech jsi z přiblíka povýšil na celkem normálního diskutéra. Jako bys toho přiblblíka předtím jen hrál… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15973
5.1.24 23:59
@AlexanderKahnweiler píše: Že jsi chtěl vyhladit lidstvo, to je přece fakt, na to není potřeba argumentů. :nevim:

Že jsi ho chtěl vyhladit proto, že jsi frustrovaný, to je taky fakt, na to není potřeba argumentů. :nevim: :nevim:

Že je obojí dohledatelné, protože jsi to psal jako Detsa a k tomu, že jsi tu jako Detsa působil, ses sám přiznal, to je taky fakt, opět není třeba argumentů. :nevim: :nevim: :nevim:

Proč se ale sám se sebou hádáš jako Pírko a Lorre, to víš jen ty sám. :mrgreen:

Jdu si udělat rizoto z konzervy, po půlnoci se tu zase zjevím. :cert:
:mrgreen:
Takže mimo jiné, dokonce i komik. :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.24 23:59
@aiwwa píše:
Jojo, doktora z hor. Ale pírko aspoň neleze do všech diskuzí a nehraje si na odborníka na vše.

Vždyť ten někdo, kdo ty diskuze zakládá, chce, abych tam lezl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 00:01
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Takže mimo jiné, dokonce i komik. :think: :nevim:

A lhář. Zjevil jsem se tu dřív než po půlnoci. S tím komikem jsme na tom s Detsou stejně. Ale zatímco já jsem komik z vlastního rozhodnutí, on nikoliv. Ale to už je úděl prosťáčků. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30674
6.1.24 00:05
@AlexanderKahnweiler píše:
Když ty tak geniální nejsi, tak já ti vysvětlím rozdíl mezi tvrzením, že je něco ověřené a samotným dokazováním. Tvrzení, že je něco ověřené, je tvrzení. To někdo napíše. A když chce někdo něco dokazovat, ověřovat, tak to provede. A může nebo nemusí předložit důkaz, tedy výsledek toho ověřování. Takže označit něco jako ověřenou informaci nebo napsat, že existují důkazy, nevylučuje samotné ověření. Neznamená to všek, že autor takových tvrzení bude i důkazy předkládat a neznamená to, že takové důkazy nemá.

To je hezky, ale stačilo napsat že to nemáš ověřené, tedy to nemůžeš vydávat za fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 00:09
@Lorre píše:
To je hezky, ale stačilo napsat že to nemáš ověřené, tedy to nemůžeš vydávat za fakt :)

To by stačilo napsat v případě, že bych to napsat chtěl. Což jsem nechtěl, jinak bych to napsal. Ověřené mám naprosto vše, využívám vědecké metody téměř ve všem ve svém životě. Ano, i při tom. A při tom taky! :cert:

Za pár minut na dvojce začíná Pro pár dolarů navíc. Jestli chcete vědět, jak vypadá Saša v reálu, tak sledujte toho chlápka s doutníkem, co vypadá trošku jako Clint Eastwood. To jsem celý já!

Příspěvek upraven 06.01.24 v 00:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30674
6.1.24 00:09
Interpretace nevylučuje vlastní tvrzení na základě zjištění. A když jsme u toho ověřování… Kde ty jsi sebral, že já pouze intepretuju? Máš důkaz? Sem s ním. :mrgreen:Zajímavý, jak jsi změnil styl, když si píšeš se mnou, a v posledních asi dvou dnech jsi z přiblíka povýšil na celkem normálního diskutéra. Jako bys toho přiblblíka předtím jen hrál… 8)

Svůj důkaz dokládám tím žes nebyl schopen doložit svůj fakt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 00:14
@Lorre píše:
Svůj důkaz dokládám tím žes nebyl schopen doložit svůj fakt :P

Že jsem něco nedoložil je důkazem toho, že jsem něco nedoložil, ne čehokoliv jiného. Snaž se trošku, tohle je tristní. Se nedivím kolegovi Pírkovi, že se nechá po pár komentářích smazat, protože se s tebou nechce dál bavit.

Jsem v žebříčku diskutujících na 1. místě! :cert:
Nejukecanější diskutující

AlexanderKahnweiler
190 příspěvků
mrav
189 příspěvků
stinga
188 příspěvků
aiwwa
185 příspěvků
Dahlia0409
174 příspěvků
Betty MacDonald
163 příspěvků
mojmira
160 příspěvků
topazio
158 příspěvků
Tichošlápek
154 příspěvků
Klopotkova
153 příspěvků

Ne že bych o to stál, ale je to zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15973
6.1.24 00:15
A lhář. Zjevil jsem se tu dřív než po půlnoci. S tím komikem jsme na tom s Detsou stejně. Ale zatímco já jsem komik z vlastního rozhodnutí, on nikoliv. Ale to už je úděl prosťáčků. :nevim:

Nebo vrozeného talentu jím býti. :think:
Jinak to, že jsi se sám označil za lháře, tě má šlechtit nebo snižovat tvůj charakter? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30674
6.1.24 00:16
To by stačilo napsat v případě, že bych to napsat chtěl. Což jsem nechtěl, jinak bych to napsal. Ověřené mám naprosto vše, využívám vědecké metody téměř ve všem ve svém životě. Ano, i při tom. A při tom taky! :cert:

Za pár minut na dvojce začíná Pro pár dolarů navíc. Jestli chcete vědět, jak vypadá Saša v reálu, tak sledujte toho chlápka s doutníkem, co vypadá trošku jako Clint Eastwood. To jsem celý já!

Příspěvek upraven 06.01.24 v 00:10

Vždycky když ti teče do bot tak zkoušíš být vtipný a nad věcí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.1.24 00:17
@marin píše:
To je Pírkův bratr. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6.1.24 00:24
@Černá Madonna píše:
Nebo vrozeného talentu jím býti. :think:
Jinak to, že jsi se sám označil za lháře, tě má šlechtit nebo snižovat tvůj charakter? :nevim:

Ani jedno. Je to jen konstatování. Plánoval jsem sem přijít až po půlnoci, ale nestalo se tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15973
6.1.24 00:26
@Sonarka píše: :mrgreen:
Noo…tak teď už si začínám opravdu myslet, že to je on.
S tím, že nám tu oznamuje, že si jde pustit něco v telce, mi ho hodně připomněl. :lol:
Nikdo jiný, to tady nedělá…nebo teda alespoň o tom nevím. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová