Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše:
Tak tím si nemůžeš být opravdu nikdy jistý.
Taky nejsem. Nebo vlastně jsem.
Tak kdybychom se teda znali, viděla jsi mě minulý rok v únoru?
Ty mě, ne já tebe.
@Lorre píše:
To by nebylo tak vtipné, musí použít charakter z něčeho co vůbec není dobrý seriál, aby to vypadalo. Takže vytáhne něco jako ordinaci v růžové zahradě
@Černá Madonna píše:
Tak tím si nemůžeš být opravdu nikdy jistý.
Ale asi to musí naštvat, když si někdo začne jistý být něčím, na co nikdo nemá nikdy přijít, že jo? Já bych kvůli tomu snad i vyhladil svět. ![]()
@Černá Madonna píše:
Aha, takže se můžeme těšit na doktora Mázla.![]()
Tak dobrou.
Zase nejdeš do sprchy? Mohla by ses aspoň jednou za 3 dny umýt
@Černá Madonna píše:
Aha, takže se můžeme těšit na doktora Mázla.![]()
Tak dobrou.
Jaký dobrou? Odpověz!
Já taky odpovídám v diskuzích.
@AlexanderKahnweiler píše:
Ale asi to musí naštvat, když si někdo začne jistý být něčím, na co nikdo nemá nikdy přijít, že jo? Já bych kvůli tomu snad i vyhladil svět.
Dej už s tím pokoj. ![]()
A šup do hajan. ![]()
@Černá Madonna píše:
Dej už s tím pokoj.
A šup do hajan.
Co ten únor? ![]()
@Lorre píše:
Zase nejdeš do sprchy? Mohla by ses aspoň jednou za 3 dny umýt
Co ten únor?
No co únor? ![]()
Zase budu za chvíli o rok starší…
![]()
Jaký dobrou? Odpověz!Já taky odpovídám v diskuzích.
Jenže, já už mám dávno noc… ![]()
@Černá Madonna píše:
No co únor?
Zase budu za chvíli o rok starší…![]()
Tak byl jsem to já?
Podle toho popisu bych to já být mohl. Jenom nevím, kde to mohlo být. 8. února asi.
Tak byl jsem to já?Podle toho popisu bych to já být mohl. Jenom nevím, kde to mohlo být. 8. února asi.
@Černá Madonna píše:
Tak přemýšlej.
To mě taky napadlo, ale kdyby to bylo tam, tak je to moc brzo.
@Černá Madonna píše:
A proč tedy používáš úplně stejné slovní vyjádření a ještě ten Lorreho starý nick?
Pokud jsem si všimla, tak to používá snad jen Pírko, Klopotková a Veronika.
Tzn., že nový uživatel zdaleka nejsi…nebo jsi jen dlouhodobý čtenář bez registrace.
@Černá Madonna píše:
A proč tedy používáš úplně stejné slovní vyjádření a ještě ten Lorreho starý nick?
Pokud jsem si všimla, tak to používá snad jen Pírko, Klopotková a Veronika.
Tzn., že nový uživatel zdaleka nejsi…nebo jsi jen dlouhodobý čtenář bez registrace.
To trochu jsi prepiskla ne? Neoslovila jsem ho snad ani jednou Detsa…jen jsem napsala, že mě zklamalo nebo nastvalo, že to je on a teď si tu hraje na svůdce a arogantního pod svým novým nickem. Nebo něco takového. Mám celkem jiné problémy než řešit, kdo je kdo na internetu. Vadilo mi ale dlouhodobě, jak se tu choval k ženám, tak jsem to napsala, považuji to už za uzavřené, musím ale ocenit, jak se ti tu v diskuzi omluvil…to byla taková prijemna změna za ty roky. Celkově někdy si nejsem uz úplně jistá, jestli ty jeho trapné vtipy, sexuální narážky, projevy agrese a absence taktu nejsou jen nějaký specifický jeho styl psaní a spíš nedostatek EQ než zly charakter. Papa ![]()
@Veronika482 píše:
To trochu jsi prepiskla ne? Neoslovila jsem ho snad ani jednou Detsa…jen jsem napsala, že mě zklamalo nebo nastvalo, že to je on a teď si tu hraje na svůdce a arogantního pod svým novým nickem. Nebo něco takového. Mám celkem jiné problémy než řešit, kdo je kdo na internetu. Vadilo mi ale dlouhodobě, jak se tu choval k ženám, tak jsem to napsala, považuji to už za uzavřené, musím ale ocenit, jak se ti tu v diskuzi omluvil…to byla taková prijemna změna za ty roky. Celkově někdy si nejsem uz úplně jistá, jestli ty jeho trapné vtipy, sexuální narážky, projevy agrese a absence taktu nejsou jen nějaký specifický jeho styl psaní a spíš nedostatek EQ než zly charakter. Papa
Detsou ho tady nazývám jen já a Pirko, co jsem si všimla.