Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.1.24 02:07
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Tak tím si nemůžeš být opravdu nikdy jistý. :nevim:

Taky nejsem. Nebo vlastně jsem.

Tak kdybychom se teda znali, viděla jsi mě minulý rok v únoru? :think: Ty mě, ne já tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 02:08
@Lorre píše:
To by nebylo tak vtipné, musí použít charakter z něčeho co vůbec není dobrý seriál, aby to vypadalo. Takže vytáhne něco jako ordinaci v růžové zahradě
:mrgreen:
Aha, takže se můžeme těšit na doktora Mázla. :roll: :lol:
Tak dobrou. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 02:09
Tak tím si nemůžeš být opravdu nikdy jistý. :nevim:

Ale asi to musí naštvat, když si někdo začne jistý být něčím, na co nikdo nemá nikdy přijít, že jo? Já bych kvůli tomu snad i vyhladil svět. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30667
Tak dobrou. :mavam:

Zase nejdeš do sprchy? Mohla by ses aspoň jednou za 3 dny umýt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tak dobrou. :mavam:

Jaký dobrou? Odpověz! :cert: Já taky odpovídám v diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 02:11
@AlexanderKahnweiler píše:
Ale asi to musí naštvat, když si někdo začne jistý být něčím, na co nikdo nemá nikdy přijít, že jo? Já bych kvůli tomu snad i vyhladil svět. :cert:

Dej už s tím pokoj. :cert:
A šup do hajan. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 02:13
@Černá Madonna píše:
Dej už s tím pokoj. :cert:
A šup do hajan. :mavam:

Co ten únor? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 02:17
@Lorre píše:
Zase nejdeš do sprchy? Mohla by ses aspoň jednou za 3 dny umýt
Ale, prosím tě zlato, tu už přece máme od večera tak třikrát zasebou. :roll: :nevim: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 02:20
Co ten únor? :cert:

No co únor? :nevim:
Zase budu za chvíli o rok starší… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 02:22
Jaký dobrou? Odpověz! :cert: Já taky odpovídám v diskuzích.

Jenže, já už mám dávno noc… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 02:24
@Černá Madonna píše:
No co únor? :nevim:
Zase budu za chvíli o rok starší… :nevim: :lol:

Tak byl jsem to já? :think: Podle toho popisu bych to já být mohl. Jenom nevím, kde to mohlo být. 8. února asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 02:27
Tak byl jsem to já? :think: Podle toho popisu bych to já být mohl. Jenom nevím, kde to mohlo být. 8. února asi.
Tak přemýšlej. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 02:31
Tak přemýšlej. :P

To mě taky napadlo, ale kdyby to bylo tam, tak je to moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
6.1.24 09:55
@Černá Madonna píše:
A proč tedy používáš úplně stejné slovní vyjádření a ještě ten Lorreho starý nick?
Pokud jsem si všimla, tak to používá snad jen Pírko, Klopotková a Veronika. :nevim:
Tzn., že nový uživatel zdaleka nejsi…nebo jsi jen dlouhodobý čtenář bez registrace. :D
@Černá Madonna píše:
A proč tedy používáš úplně stejné slovní vyjádření a ještě ten Lorreho starý nick?
Pokud jsem si všimla, tak to používá snad jen Pírko, Klopotková a Veronika. :nevim:
Tzn., že nový uživatel zdaleka nejsi…nebo jsi jen dlouhodobý čtenář bez registrace. :D

To trochu jsi prepiskla ne? Neoslovila jsem ho snad ani jednou Detsa…jen jsem napsala, že mě zklamalo nebo nastvalo, že to je on a teď si tu hraje na svůdce a arogantního pod svým novým nickem. Nebo něco takového. Mám celkem jiné problémy než řešit, kdo je kdo na internetu. Vadilo mi ale dlouhodobě, jak se tu choval k ženám, tak jsem to napsala, považuji to už za uzavřené, musím ale ocenit, jak se ti tu v diskuzi omluvil…to byla taková prijemna změna za ty roky. Celkově někdy si nejsem uz úplně jistá, jestli ty jeho trapné vtipy, sexuální narážky, projevy agrese a absence taktu nejsou jen nějaký specifický jeho styl psaní a spíš nedostatek EQ než zly charakter. Papa :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
6.1.24 10:35
@Veronika482 píše:
To trochu jsi prepiskla ne? Neoslovila jsem ho snad ani jednou Detsa…jen jsem napsala, že mě zklamalo nebo nastvalo, že to je on a teď si tu hraje na svůdce a arogantního pod svým novým nickem. Nebo něco takového. Mám celkem jiné problémy než řešit, kdo je kdo na internetu. Vadilo mi ale dlouhodobě, jak se tu choval k ženám, tak jsem to napsala, považuji to už za uzavřené, musím ale ocenit, jak se ti tu v diskuzi omluvil…to byla taková prijemna změna za ty roky. Celkově někdy si nejsem uz úplně jistá, jestli ty jeho trapné vtipy, sexuální narážky, projevy agrese a absence taktu nejsou jen nějaký specifický jeho styl psaní a spíš nedostatek EQ než zly charakter. Papa :kytka:

Detsou ho tady nazývám jen já a Pirko, co jsem si všimla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová