Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.1.24 00:51
@Lorre píše:
Radil i v tématech na laktaci? :think: :D

Zatím ne, ale už brzy se na toto téma projevím a místním ozřejmím, v čem se mýlí. Respektive ozřejmím, proč se ve všem mýlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 00:53
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Bohužel, to tak zřejmě bude…ale zatím pořád tvrdí, že on to není.
I když je zase tak trochu divný, že by se tu tak dlouho neukázal. :mrgreen:

Kolega Pírko se tu objevil, netajil se tím, že je Pírko, a nechal se smazat. Můj postup je úplně jiný. Kdybych byl Pírko, který se chce krýt, tak ho vůbec nebudu zmiňovat nebo psát o Detsovi, když o něm psal i Pírko. Mysli. Ty to umíš, na rozdíl od Toho, který chce vyhladit lidstvo. To není zášť, jen uvádím všem známý fakt o jeho touze vyhladit lidstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 00:55
@AlexanderKahnweiler píše:
Nikoho nenapodobuju („Nejsem on, ani se ho nesnažím napodobovat.“) Jen se přizpůsobuji ostatním. Že můj styl vám přijde jako styl pana kolegy Pírka, to se mě netýká, to se týká vás a já nejsem odpovědný za to, jak mě vnímáte, koho vám připomínám. :nevim:

Nj, tak jsi potom asi blázen. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30665
6.1.24 00:58
Bohužel, to tak zřejmě bude…ale zatím pořád tvrdí, že on to není.
I když je zase tak trochu divný, že by se tu tak dlouho neukázal. :mrgreen:

Bo dostane banána :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 01:06
Kolega Pírko se tu objevil, netajil se tím, že je Pírko, a nechal se smazat. Můj postup je úplně jiný. Kdybych byl Pírko, který se chce krýt, tak ho vůbec nebudu zmiňovat nebo psát o Detsovi, když o něm psal i Pírko. Mysli. Ty to umíš, na rozdíl od Toho, který chce vyhladit lidstvo. To není zášť, jen uvádím všem známý fakt o jeho touze vyhladit lidstvo.

A proč tedy používáš úplně stejné slovní vyjádření a ještě ten Lorreho starý nick?
Pokud jsem si všimla, tak to používá snad jen Pírko, Klopotková a Veronika. :nevim:
Tzn., že nový uživatel zdaleka nejsi…nebo jsi jen dlouhodobý čtenář bez registrace. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 01:10
@Černá Madonna píše:
Nj, tak jsi potom asi blázen. :mrgreen: :nevim:

Protože ti připomínám Pírka, tak já jsem blázen? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 01:12
@Černá Madonna píše:
A proč tedy používáš úplně stejné slovní vyjádření a ještě ten Lorreho starý nick?
Pokud jsem si všimla, tak to používá snad jen Pírko, Klopotková a Veronika. :nevim:
Tzn., že nový uživatel zdaleka nejsi…nebo jsi jen dlouhodobý čtenář bez registrace. :D

Jen tak, z legrace. Reagoval na mě někde, tak jsem mu to předhodil. Používám ho jen tady, protože to v téhle diskuzi je téma, jinde píšu tak, jak je pro mě typické.

Lorre je Pírko. A ty to víš. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 01:15
@Lorre píše:
Bo dostane banána :lol:
:mrgreen:
Jj, proto zvolil raději jinou taktiku…protože s tou svojí stále stejnou prezentací, ho většina odhalila už po prvním jeho příspěvku. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 01:21
Jen tak, z legrace. Reagoval na mě někde, tak jsem mu to předhodil. Používám ho jen tady, protože to v téhle diskuzi je téma, jinde píšu tak, jak je pro mě typické.Lorre je Pírko. A ty to víš. 8)
:mrgreen:
To fakt není, ale všimla jsem si, že to často píšeš.
Nevím, jak se na takovou blbost bude tvářit sám pan mistr Pírko. :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30665
6.1.24 01:32
Nevím, jak se na takovou blbost bude tvářit sám pan mistr Pírko. :think: :mrgreen:
Že by na tom byl tak špatně a přišel reagovat sám na sebe? :lol: I když asi jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 01:33
Jj, proto zvolil raději jinou taktiku…protože s tou svojí stále stejnou prezentací, ho většina odhalila už po prvním jeho příspěvku. :mrgreen:

Bany se snad dávají na základě zjištění o ip adrese, ne? Když ho dostanu, tak dostanu, nebude mi to až tak vadit. Ale někdo mě nebude moci „studovat“, protože se tu už neobjevím.

Příspěvek upraven 06.01.24 v 01:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 01:34
Nevím, jak se na takovou blbost bude tvářit sám pan mistr Pírko. :think: :mrgreen:

Je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 01:35
@Lorre píše: Že by na tom byl tak špatně a přišel reagovat sám na sebe? :lol: I když asi jo

Ještě by to chtělo do trojky k Lorremu a k Pírkovi pana D. C. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
6.1.24 01:35
@Lorre píše: Že by na tom byl tak špatně a přišel reagovat sám na sebe? :lol: I když asi jo
:mrgreen:..no, možné tu je vše. :nevim: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 01:37
@Černá Madonna píše: :mrgreen:..no, možné tu je vše. :nevim: :lol:

To by pak bylo možné i nemožné, což ale neplatí, takže možné není vše, ale jen to, co je možné. Vědecká metoda! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová