Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Mně už to vše splývá, všichni chlapi jako jeden generický Pírko.
Mně už to vše splývá, všechny ženský jako jedna generická Pí…
@aiwwa píše:
Mně to přijde horší jak pírko. Myslím, že chlapec začne brzy i menstruovat.
@Klopotkova píše:
Detso, ty si nějak troufáš, v této diskusi jsi muž s nejnižším iq.
To si nemyslím.
![]()
@pouzitychlap píše:
@Mango_Lassi
Mě to už začínáMně už to vše splývá, všechny ženský jako jedna generická Pí…
![]()
![]()
Máš chuť na ženskou? Já jo. ![]()
@aiwwa píše:
To fakt není.
Každý kluk jednou v toho muže dospěje, tak co není, může být!
@aiwwa píše:
A jak se to projevuje?
Genialitou. ![]()
@Sonarka píše:teď mi připomínáš Pírka
Že by kolega Pírko byl taky geniální?
No, možné to je. Ale určitě není tak geniální, jako jsem já. Ale to nikdo. ![]()
Příspěvek upraven 05.01.24 v 22:54
@Klopotkova píše:
Máš chuť na ženskou? Já jo.
Já už večeřel. Díky ![]()
@Lorre píše:
Myslíš tohodle doktora z hor nebo koho?Pírko mi přijde horší. Ten není schopen jediného argumentu a furt protáčí stejny myšlenky co někde slyšel či si usmyslel
Že jsi chtěl vyhladit lidstvo, to je přece fakt, na to není potřeba argumentů. ![]()
Že jsi ho chtěl vyhladit proto, že jsi frustrovaný, to je taky fakt, na to není potřeba argumentů.
![]()
Že je obojí dohledatelné, protože jsi to psal jako Detsa a k tomu, že jsi tu jako Detsa působil, ses sám přiznal, to je taky fakt, opět není třeba argumentů.
![]()
Proč se ale sám se sebou hádáš jako Pírko a Lorre, to víš jen ty sám. ![]()
Jdu si udělat rizoto z konzervy, po půlnoci se tu zase zjevím. ![]()
@AlexanderKahnweiler až na malý detail že já sem nikdy nic takového nenapsal
, to je výplod tady klopotky. Ale nepřekvapuje mě že argumentujes úplně stejně jak Pírko ![]()
@Lorre píše:
@AlexanderKahnweiler až na malý detail že já sem nikdy nic takového nenapsal, to je výplod tady klopotky. Ale nepřekvapuje mě že argumentujes úplně stejně jak Pírko
Já neargumentuju, já konstatuji a tvrdím. Není potřeba argumentů tam, kde jsou fakta známá.
Až budu argumentovat, tak zásadně lépe než kolega Pírko.
@AlexanderKahnweiler píše:
Já neargumentuju, já konstatuji a tvrdím. Není potřeba argumentů tam, kde jsou fakta známá.Až budu argumentovat, tak zásadně lépe než kolega Pírko.
Dobře a ty fakta jsou kde?
Klopotkova to řekla, tak to tak je? ![]()
@Lorre píše:
Dobře a ty fakta jsou kde?Klopotkova to řekla, tak to tak je?
Je to tak proto, že tu jsou tvé komentáře. Na které Klopča jen odkazovala. Proč v tom hledáš složitosti? Já jsem s IQ „na hranici průměru“, ty jsi Detsa, který chtěl vyhladit lidstvo. Hotové, vyřízené. ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Je to tak proto, že tu jsou tvé komentáře. Na které Klopča jen odkazovala. Proč v tom hledáš složitosti? Já jsem s IQ „na hranici průměru“, ty jsi Detsa, který chtěl vyhladit lidstvo. Hotové, vyřízené.
Nechci úplně slovickarit, ale když si tak genialni, měl bys vědět, že fakt je ověřena informace, kterou lze jednoznačně dokázat. Ty pouze interpretujes informaci od někoho jiného, kterou si zahlédl, neboť nevíš kam jinam sáhnout
.
@Černá Madonna píše:
Jj, mají určité charakterové rysy.
Ale, Pírko je přece jen trochu jiný.
Takový trošku jak střelený jelen? ![]()