Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Vždycky když ti teče do bot tak zkoušíš být vtipný a nad věcí?
Do bot mi zatím nikdy neteklo, tak těžko říct. ![]()
Někteří vtipní a nad věcí umí být i bez toho, aby to museli zkoušet. Já jsem toho důkazem. Někteří jsou vtipní a nad věcí, když to zkusí. Toho je důkazem třeba kolega Pírko. Pak jsou tací, co nejsou vtipní a nad věcí ani tehdy, když to zkouší. Toho je důkazem Ten, který chtěl vyhladit lidstvo. ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Ani jedno. Je to jen konstatování. Plánoval jsem sem přijít až po půlnoci, ale nestalo se tak.
@Černá Madonna píše:
Noo…tak teď už si začínám opravdu myslet, že to je on.
S tím, že nám tu oznamuje, že si jde pustit něco v telce, mi ho hodně připomněl.
Nikdo jiný, to tady nedělá…nebo teda alespoň o tom nevím.
Kdo jiný by to byl
, říkám od začátku ![]()
Do bot mi zatím nikdy neteklo, tak těžko říct.Někteří vtipní a nad věcí umí být i bez toho, aby to museli zkoušet. Já jsem toho důkazem. Někteří jsou vtipní a nad věcí, když to zkusí. Toho je důkazem třeba kolega Pírko. Pak jsou tací, co nejsou vtipní a nad věcí ani tehdy, když to zkouší. Toho je důkazem Ten, který chtěl vyhladit lidstvo.
Rozumím. Co dělá kamaráda penis, nějaké změny u něho? ![]()
@Černá Madonna píše:
S tím, že nám tu oznamuje, že si jde pustit něco v telce, mi ho hodně připomněl.
Jsem neoznámil, že si jdu něco pustit v telce, ale že v telce něco začne. Buď přesná. Aby se toho nechytl Ten, který chce vyhladit lidstvo, a nezačal tu blábolit něco o ověřování a o důkazech. Jednou stačilo.
Nejsem on, ani se ho nesnažím napodobovat. Jen se přizpůsobuji ostatním diskutérům v této diskuzi a volím styl, který si zaslouží. Nic víc v tom netřeba hledat. ![]()
@Černá Madonna píše:
Taky mi ho chvílemi připomíná, ale možná jen četl Pírka příspěvky a snaží se nás zmást… protože pak mi zase jako Pírko nepřipadá vůbec…a pravý Pírko mi psal, že se tu teprve teď někdy chystá objevit
Ale možná mě taky jen houpe
![]()
@Lorre píše:
Kdo jiný by to byl, říkám od začátku
No, nebyla jsem si fakt úplně jistá, ale teď už na 99 %, jo. ![]()
@Černá Madonna píše:
No, nebyla jsem si fakt úplně jistá, ale teď už na 99 %, jo.
Jono ale vydržel to docela dlouho, bohužel mu to nedalo a zášť vůči mně vždycky vyjde najevo ![]()
Příspěvek upraven 06.01.24 v 00:36
@Lorre píše:
Rozumím. Co dělá kamaráda penis, nějaké změny u něho?
@Černá Madonna píše:
Nedalo ti to, viď?
To ne. Ale už jsem mohl napsat 500. příspěvek a nebylo nutné čekat do půlnoci.
@Lorre píše:
Jono ale vydržel to docela dlouho, bohužel mu to nedalo a zášť vůči mně vždycky vyjde najevoPříspěvek upraven 06.01.24 v 00:36
Zášť? ![]()
Pírko jsi ty, Lorre. Víš to ty, vím to já, ví to i někdo třetí. ![]()
@Lorre píše:
Kdo jiný by to byl, říkám od začátku
No, nebyla jsem si fakt úplně jistá, ale teď už na 99 % , jo. ![]()
@Sonarka píše:
Taky mi ho chvílemi připomíná, ale možná jen četl Pírka příspěvky a snaží se nás zmást… protože pak mi zase jako Pírko nepřipadá vůbec…a pravý Pírko mi psal, že se tu teprve teď někdy chystá objevitAle možná mě taky jen houpe
![]()
![]()
Jsem neoznámil, že si jdu něco pustit v telce, ale že v telce něco začne. Buď přesná. Aby se toho nechytl Ten, který chce vyhladit lidstvo, a nezačal tu blábolit něco o ověřování a o důkazech. Jednou stačilo.Nejsem on, ani se ho nesnažím napodobovat. Jen se přizpůsobuji ostatním diskutérům v této diskuzi a volím styl, který si zaslouží. Nic víc v tom netřeba hledat.
V tom případě, když napodobuješ něčí styl prezentace a nechceš být sám sebou, tak asi nebudeš úplně psychicky vpořádku.
![]()
@Černá Madonna píše:
V tom případě, když napodobuješ něčí styl prezentace a nechceš být sám sebou, tak asi nebudeš úplně psychicky vpořádku.![]()
Nikoho nenapodobuju („Nejsem on, ani se ho nesnažím napodobovat.“) Jen se přizpůsobuji ostatním. Že můj styl vám přijde jako styl pana kolegy Pírka, to se mě netýká, to se týká vás a já nejsem odpovědný za to, jak mě vnímáte, koho vám připomínám. ![]()
@Lorre píše:
Jono ale vydržel to docela dlouho, bohužel mu to nedalo a zášť vůči mně vždycky vyjde najevoPříspěvek upraven 06.01.24 v 00:36