Kde nakoupit levněji PL ci DE?

2291
3.1.23 08:12

Kde nakoupit levněji PL ci DE?

Připojuji, že jsem ze Středních Čech, benzin řešit nemusím, jde mi o nakup hlavne potravin bez laktozy, hlavne mleko, vyhodne baleni testovin, ryze, proste základ. Poradi nekdo kam zajed? Tady jsou ty ceny uz mimo. Online se z PL koupit neda, takze treba tam se musi jed, ale chce to pripravu. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
3.1.23 08:32

Za mě levnější PL, kvalitnější DE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
3.1.23 08:57

Nakupují v PL. Ceny jsou fakt jinde. I ty bezlaktozové věci… kupovala jsem dceři mléko, máslo, smetany… velký rozdíl. Maso, sýry, těstoviny, jogruty… vše jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
3.1.23 08:58
@Salorka píše:
Za mě levnější PL, kvalitnější DE.

Casove mam blize DE, ake potrebovala bych od nekoho vedet, jak je to tam treba s vyrobky bez laktozy a lepku, myslim cenove. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
3.1.23 08:59

Polsko je určitě levnější, ale co se týče kvality určitě Německo. V Polsku jsme byli jednou, tak tolik zkušeností nemám, ale do Německa jezdíme pravidelně a co se týče konkrétně toho bezlaktózového tak výběr opravdu široký. :palec: A za ok ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
3.1.23 09:00
@KKK85 píše:
Nakupují v PL. Ceny jsou fakt jinde. I ty bezlaktozové věci… kupovala jsem dceři mléko, máslo, smetany… velký rozdíl. Maso, sýry, těstoviny, jogruty… vše jinak…

Musim se podivat, i kdyz z Koline cesta daleka, ale treba ty bezlaktozni veci jsou mimo, bez lepku zske a ten zaklad, jako je to zde tezke okradani, takze si to ted davam dohromady a nakoupila bych hromadu potravin mimo CR. Tady je kvalita dole a cena jde do vysin. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
3.1.23 09:04
@PetraMeli píše:
Musim se podivat, i kdyz z Koline cesta daleka, ale treba ty bezlaktozni veci jsou mimo, bez lepku zske a ten zaklad, jako je to zde tezke okradani, takze si to ted davam dohromady a nakoupila bych hromadu potravin mimo CR. Tady je kvalita dole a cena jde do vysin. :roll:

jj… u nás trvanlivá šlehačka 33% za 40Kč v PL vyjde na 20Kč. Mléko čerstvé bez laktozy za 23-25kč…tady tak 40Kč. Byla jsem včera..v lidlu prsní řízky za 84Kč, krutí prso za 103Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.1.23 09:48

Bydlím u PL hranic, jezdím tam hlavně pro plínky a občas udělám běžný nákup, ale bez laktózy výrobky neznám, takže nedokážu posoudit. Z De beru zboží pravidelně, ale zase neznám bez laktózy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
3.1.23 10:06
@PetraMeli píše:
Casove mam blize DE, ake potrebovala bych od nekoho vedet, jak je to tam treba s vyrobky bez laktozy a lepku, myslim cenove. :think:

Tak se podívej na internetu kolik co stojí v Německu. Ono taky dost záleží kde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
3.1.23 11:13

Polsko je levnější, známá tam jezdí pro bezlepkové výrobky a je spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
3.1.23 11:16

Tyto věci nakoupis levněji v Polsku. Němci také hodně zdražili. U nich se stále vyplatí především drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
3.1.23 11:18
@PetraMeli píše:
Casove mam blize DE, ake potrebovala bych od nekoho vedet, jak je to tam treba s vyrobky bez laktozy a lepku, myslim cenove. :think:

My jezdime do DE, protoze chceme kvalitni potraviny. Rozhodne mi ale nemecko neprijde levnejsi než čr, spis naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat