Kde nakoupit nábytek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
17.11.16 13:22
@nugetkaa píše:
A co nakupování nábytku přes internet? 8o jaké jsou Vaše zkušenosti?

leda již ověřená firma se kterou mám už zkušenost, nebo někdo z rodiny, jinak ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.11.16 13:52

@nugetkaa já to zkusila, na idea-nabytek.cz a byla jsem moc spokojená, ovšem bylo mi to doporučeno od známých :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nugetkaa
31.1.17 11:25
@aneriii píše:
@nugetkaa já to zkusila, na idea-nabytek.cz a byla jsem moc spokojená, ovšem bylo mi to doporučeno od známých :)

tak já dala na tvou radu a vyšlo to :) mají hodně hezké věci a super ceny :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1.3.17 09:50

mám to podobně

Taky nejraději nakupuju přes internet a byla jsem spokojená s tímto obchodem www.mirjan24.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.11.17 18:42

IKEA

Dobrý den, zpracováváme školní projekt o společnosti Ikea a chtěli bychom se zeptat na následující otázky:
Víte, že má Ikea své sídlo v Nizozemsku (daňový ráj), čímž se i dobře dokáže vyhýbat placení daní v zemích, kde působí?
Věděli jste, že společnost Ikea v minulosti byla obviněna v kauze daňových úniků? (Firma údajně v uplynulých šesti letech (do 2016) připravila daňové úřady v Evropské unii o minimálně miliardu eur - 27 miliard korun.)
Přijde Vám tento postup neetický?
Budeme rádi za Vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.20 11:29

JINÉ SEDAČKY

Ahoj, jestli můžu, tak přidám i já svojí zkušenost. Dlouho jsme hledali sedačky, které by byly jiné než maj všude a hlavně bylo pro nás důležité aby to byly pohodlné sedačky. Objeli jsme snad skoro všechno a nikde nic. Pak jsme našli obchod v Praze a absolutní nadšení. Je to můj názor, každý ať vyzkouší sám, ale dle mého nejlepší sedačky najdete zde… jméno obchodu už si nepamatuju. Máme je pět let a furt super
 www.anglickynabytek.cz/…aci-soupravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.2.21 09:27

Pokud kupujete nábytek přes internet, tak by vás mohlo zajímat https://polar.cz/…bez-starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.7.21 13:25

Super, podívám se. Naposledy jsem nakupovala na https://www.nabytek-interior.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.21 12:43

Ahoj všichni! Nutně potřebuji poradit, kde rádi nakupujete nábytek? Moji kamarádi/rodiče mi radí okay.cz, ale ráda bych více rad i od jiných lidí. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.12.21 20:35
@veruunka.P píše:
Ahoj všichni! Nutně potřebuji poradit, kde rádi nakupujete nábytek? Moji kamarádi/rodiče mi radí okay.cz, ale ráda bych více rad i od jiných lidí. Předem děkuji za odpověď.

Ahoj, hele já od nich mám doma dost věcí a jsem s nimi moc spokojená takže tak. Nakupovala jsem teda přes eshop, s prodejnou zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.22 20:02

Máte někdo nábytek od nábytku Mikulík? Líbí se mi, že je to česká výroba tak by mě zajímala kvalita…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.25 11:42

Já všechno nakupuji na internetu, krom teda sedaček, ty potřebuji vyzkoušet..
Nejlepsi je za me pouzivat vyhledavace nabytku, kde je nejvetsi nabidka, ja pouzivam admin edit: odkaz na web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
28.9.25 00:10

www.spime.cz
Postele, rošty, matrace..vybevené i maminky, i po 5.ti letech topovka.

• Citovat
  • Upravit
21.1.26 05:13

Já mám dobrou zkušenost s https://dubok.cz Už po prvním nákupu se mi potvrdilo, že tam mají kvalitní nábyek, a od té doby jsme si odtud nakoupili vybavení do ložnice, obýváku a jídelny a ještě k tomu i zahradní nábytek. Vše zatím v parádním stavu. Můžu jen doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný