Kde nakupujete dětské oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5597
11.4.10 21:03

u nás se v Kik dá koupit dobře, jinak na MMB a tak různě, kde natrefím na něco pěkného, tak to koupím, zrovna dneska jsem byla na dětské burze a paráda, odcházela jsem s plnou taškou za pár korun :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
11.4.10 21:04

Tak u nás teda KIK ani náhodou. Samý hadry a že by to bylo nějak levné teda ne. Radši jdu do sekáče, kde mají věci skoro nové a dost značkové :wink: či tesca a CA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
11.4.10 21:15

tak já šmejdím různě po obchodech a průběžně nakupuju ,co mi padne do oka CaA spíš pro mimi ted už moc ne HaM taky občas sekáč tesko Mothercare ve slevě,MaS občas ,nějaký věci vozíme ze Španělska .Kik taky beru na batole je to o.k stejně je to za pár měsíců na odpis .Jinak nic nekupuju v Next -většinou se mi to nelíbí a ,když se mi to líbí tak mě nas…,že nejsou schopni přelepit cedulky s UK cenou a já si to samo přepočítám a zjistím jaký to jsou zloději a i po slevě 25% to mají dražší než v UK .V Uk je to obyč. obchod a tady si hrajou na luxus . :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.4.10 01:09

Přes mimibazar, je to pohodlné, tam si můžeš zadat podle značky, pokud budeš chtít, koupíš tam nové i obnošené, já kupuju oboje, objednávám přes jednu paní Next přímo z Británie, tady bych do Nextu nešla, jsou zbytečně drazí. Ale taky se mi u nich stalo, že měli křivě ušito, udělala se dírka (nekvalitní bavlna), Next taky není stopro záruka. Opravdu pěkné věci mají do pěti let, na starší se mi už tolik nelíbí. Fajn je taky Lindex. Gap mám taky ráda. Jo a Topolino. :-D Ovšem u každé značky jak co. Fakt je, že obnošené značkové nám vydrželo mnohem dýl než mnohé neznačkové, i když neříkám, že to je tak pokaždé.
A ještě musím říct, že obnošený Next (či jiná značka) už je vyzkoušený, buď se vada projevila nebo tam není (na mmb bývá uvedeno v popisu u každého oblečku), u nového Nextu se mi stalo 4×, že to nebylo úplně OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.4.10 04:13

Tak já nakupuji pro naši holčičku hodně na MMB, Aukru a Mimiaukci. A pak v Tescu, když jsou slevy. A v C&A. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.4.10 09:16

Taky hodně nakupuju přes MMB, ale nyní mám i možnost objednávaz z něm.stránek HM a CA a Topolino, sice nějaké navýšení na EUR je, ale stejně to vyjde levněji než tady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
12.4.10 09:23
pavlak5 píše:
V Uk je to obyč. obchod a tady si hrajou na luxus . :-?

Ptala jsem se svoji kamaradky, ktera je vdana v UK uz 10 let a vozi mi Next veci, jak tam vlastneNext vnimaji, zda takovou hadrarnu jako tady Quelle apod. Rikala, ze rozhodne ne, ze patri mezi „lepsi“ znacky, ze jsou v Anglii moc popularni a maji kvalitni veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.4.10 11:02

Tak já nejvíc nakupuju na Aukru, občas MMB nebo pak různé akce v obchoďácích (Tesco, Hypr apod.), taky bych ráda zmínila Lidl, tam v akcích mívají taky krásné oblečky a za dobrou cenu, akorát jsou rychle pryč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.4.10 14:03

MAD GIRLNANCY:ono záleží na individuálním vnímání člověka ,jako u všeho .v UK jsem taky žila takže můj dojem jaký jsem z Next měla tam je autentický .když si člověk s min.platem v UK 4000liber koupí body za 20-tak je to dost nepoměr ,k tomu když si tady má člověk s min,platem 8500 koupit body za900.To jsem myslela ,že tam si v UK chodí nakupovat obyč.lidi tady se jako obchod pro obyč.lidi rozhodně neprofilují ,ikdyž to koneckoncu ani MaS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.4.10 15:17

Ono je tady oblečení obecně předražené, známá jezdí služebně do Francie, takže nakupuje v Paříži, říká, že tak ušetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.10 17:23

Ahoj, já malé nakupuji v Rakousku, máme to kousek - tam CA, Takko, HM - mají levnější a kvalitnější zboží než u nás. Jinak Tesco - zvlášť ve výprodejích je to super. KIK, když začínal tak OK, teď stojí za houby jak u nás tak v Rakousku. Něco taky koupím přes MMB - dovozy z Anglie, sem tam i něco použitého - Next ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.4.10 17:37

Je fakt, že ta kvalita věcí z Rakouska a Německa je většinou jiná - lepší :( Taky občas něco dovezu nebo si nechám z Německa přivést, vyjde to i levněji a zvlášť vychytat letní a zimní výprodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
12.4.10 18:53

Jo na Lidl jsem zapoměla - když to stihnu do vyprodání tak mají hezké věci.
letos zimní bunda pro 10 letou a moc hezká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.4.10 09:45
marty2010 píše:
Je fakt, že ta kvalita věcí z Rakouska a Německa je většinou jiná - lepší :( Taky občas něco dovezu nebo si nechám z Německa přivést, vyjde to i levněji a zvlášť vychytat letní a zimní výprodeje.

Taky jsem nad tím přemýšlela. Jestli se zboží z německého kiku může lišit od toho českého. Občas do českého zajdu a pár kousků stejných vidím, ale ne moc. My nakupujeme jedině v německém, zboží je tam i o 1/3 levnější než v českém, i víc. Teď jsme třeba kupovali 4 páry ponožek za euro a česká cena byla něco přes stovku :mrgreen: A oblečky kvalitní, bodíčka pereme opravdu často a stále drží tvar, narozdíl od těch tescových.

• Citovat
  • Upravit
3735
16.4.10 21:03

Na Topolino mrknu :)…díky za tip…já zase můžu nabídnout dovoz z německého CA a HM za super přepočet z EUR na naše. V případě více info, mě písnět SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat