Kde nejlépe poradí s výběrem kočárku Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
959
30.1.15 14:52

Ahoj, taky jsem dlouho váhala…nakonec jsme koupili tenhle:

http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…ip-op-34964/

zatím hluboký a k tomu tu autosedačku. Malá se má narodit v březnu, tak uvidíme, jak budeme spokojeni a pokud ano, jen potom dokoupíme tu sportovní sedačku.

Jinak co se týče obchodů v Praze, za mě asi taky Malvik a potom Trendy Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.1.15 14:56

@Nicol-8 Ten vypadá moc hezky :) už ho máte doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24078
30.1.15 14:56
@Barbraaa píše:
Děkuji všem za rady a tipy kam se jít podívat :)
Autosedačku máme vybranou a nyní asi vyberem hluboký kočár a až bude potřeba tak sporťák (věřím, že na spoustu věcí přijdeme až během toho půl roku než bude tato velikost aktuální) nebo vidíte nějakou jinou než možná cenovou výhodu koupit oba kočárky najednou?
Zatím u hlubokého kočárku preferujeme: lehkost (nošení do čtvrtého patra), možná řešení pomocí vyndavací tašky? nastavitelná výška rukojeti, skladnost do auta, celootočná nafukovací kola a snímatelný potah na vyprání…
Narazola jsem i na docela zajímvaý článek: http://www.miminko.estranky.cz/…kocarek.html

Otázka je, jestli třeba hluboký kočár nechcete řešit pomocí koupě už použitého, přeci jen se používá půl roku, pak už ne. A pak si dle toho jaké budeš mít nároky koupíš sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.1.15 15:02

@elen-ka jakmile se pro nějaký rozhodneme určitě se zkusíme podívat po nějakém použitém za lepší cenu, ale důležité je pro nás ted nějaký z toho velkeho množství vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
30.1.15 15:05

@Barbraaa jj už ho máme doma a vzhledem k tomu, že malá se má narodit koncem března, chtěla jsem právě, aby byla v hlubokém i potom na podzim, přece jen bude zima a ještě bude malá. Má obrovskou korbu, fakt myslím, že jednu z nejvetších a ještě má ty zádíčka polohovatelná, takže i z hlubokého hezky uvidí ven… :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
30.1.15 15:06

@Barbraaa ale nevím, jestli seženeš bazarový, já ho nenašla, kupovali jsme nový a ještě na objednávku a čekali na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.1.15 15:08

@Nicol-8 já klidně koupím nový, uvidím jaká bude nabídka až se rozhodneme, Takže jste koupili jenom hluboký zatím? Je těžký? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.1.15 15:15

@Barbraaa za me komerce - Malvik nebo Eshopbaby.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.1.15 15:16

@mumisek79 Děkuju, už máme na seznamu kam se jít podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
30.1.15 15:20

@Barbraaa tak píšou, že vana má 6,5 kg a 8,5 kg má podvozek…ale nepřijde mi těžký, takový normální, ale je stabilní zase, než ty ultralehké kočárky…tam bych se bála, aby se mi v tom mimi nepřevrhlo zase. Prostě taková zlatá střední cesta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.1.15 15:26
@Barbraaa píše:
Zdravím všechny maminky :)
právě jsme ve fázi kdy vybíráme kočárek a na internetu je opravdu velké množství informací a trošku se ztácíme.
První jsme hledali přes dtesty apod. ale rádi bychom někam kde kočárkům skutečně rozumí a na základě našich požadavků doporučí pár kočárků, ze kterých bychom pak vybrali ten pravy. Nemáte zkušenost tady v Praze s nějakou prodejnou, kde skutečně poradí? Naposledy jsme byli v Babiez v Letňanech a slečna moc nevěděla.
Děkuji za doporučení a zkušenosti.
B. :kytka:

Ahoj, my vybrali kočárek v Kašpárku u Ikei, v Avion shopping parku Zličín. Vybrali jsme, objednali, obsluha moc příjemná a věnovali se nám i dvě hodiny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.1.15 15:27

@Nicol-8 jé, taky berete Bebecar…my budem mít Bebecar stylo class :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
30.1.15 15:28

K tej hlbokej korbe-mam cervencove mimino, a kedze sa posadil az okolo 9mes tak som bola rada, ze sme mali velku korbu..nie kazde dieta v polroku sedi a posadzovat nesediace je podla mna blbost..
Ale kazdy ma ins nazor
Btw kocarek mam Bugaboo Cameleon a Maclaren XT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
30.1.15 15:35

@majki.r jj taky Bebecar..ale chtěla jsem právě tenhle v té bílé kůže a otočná kolečka…ten stylo je klasický vid? A nebojíš se, že bez těch otočných koleček se s tím bude těžko zatáčet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.1.15 15:37
@Nicol-8 píše:
@majki.r jj taky Bebecar..ale chtěla jsem právě tenhle v té bílé kůže a otočná kolečka…ten stylo je klasický vid? A nebojíš se, že bez těch otočných koleček se s tím bude těžko zatáčet??

Nebojím, mám to odzkoušené…ony mají aretaci 40 stupňů a je naprosto dostačující, spíš je to otázka zvyku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí