Kde nejlépe poradí s výběrem kočárku Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
959
30.1.15 15:40

@majki.r jo aha, oni nejsou úplně napevno ty kolečka u toho Stylo Class? Tak to potom jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.1.15 15:46
@Nicol-8 píše:
@majki.r jo aha, oni nejsou úplně napevno ty kolečka u toho Stylo Class? Tak to potom jo :)

Nejsou, mají to šikovně vyřešené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.15 15:47

Tak nám docela poradili v kamen. prodejně Detský dům v Kunraticich, mají službu, že si m§žeš rezervovat pani a ona ti vše vysvětlí. Nevýhodou mi přišlo to, že nám šlečna vždy nabídla kočárek nad 15 tísic. Určitě si tam udělejte výlet, naše exkurze trvala cca 2 hodiny, pak jsme to už vzdali, přitel by až moc unavený. Kočarek jsme zatím nekoupili, ale vybrali jsme si tam favorita.

Příspěvek upraven 03.02.15 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.1.15 16:04

@Barbraaa v malviku poridite urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.1.15 16:09

Za mě taky Malvík. Přijde mi, že tam mají těch kočárů čím dál tím víc. Jen nejezděte o víkendu a bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.1.15 16:56

Super, moc děkuju za tipy, jsem zvědavá na jaké kočárky výběr zúžíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
2.2.15 09:25

My jsme byli s malvikem nespokojeni, do deseti minut se nam prestali venovat a odesli k nekomu jinemu a uz se k nnam nevratili. Naprosto super je detsky dum, ta pani se kterou se domlouva schuzka je naprosto super a dokaze dobre super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.15 11:41

@kattkaaa Tak nám se v Malvíku venovali tak 5 minut, pak už jsme bohužel paní neviděli. Měli by najmout alespon o jednu prodavacku navíc, na cely obchod tam byla jenom jedna a to je fakt málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
23.4.19 16:57

Tak to já mám s malvíkem jenom dobré zkušenosti. Pořizovala jsem u nich výbavu pro všechny moje děti když se mi měly narodit a velká spokojenost. Nikde jinde se mi takhle nevěnovali a vracím se k nim hrozně ráda. I když teda na jinou prodejnu, ale pořád je v dosahu, teď teda lepším než byla původně.

• Citovat
  • Upravit
Janka50
12.5.19 14:53

Za mě je to teda taky Malvík.. taky jsem byla ještě na té jejich původní prodejně… ani nevím, že se někam přestěhovali, dobře že to vím, protože bych jela tam kde byli a kdykoliv jsem šla koupit něco nového do výbavy, tak se mě ochotně ujaly prodejní asistentky a s výběrem i pomáhaly

• Citovat
  • Upravit
4.10.19 11:06

Když jsem čekala dítě, kupovala sjem tam veškerou výbavu pro dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.1.20 15:36

Kočarky mají všude a mají všud stejné, očárek bych vybírala podle značky, výšky, kol a velikosti korbičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí