Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@majki.r jo aha, oni nejsou úplně napevno ty kolečka u toho Stylo Class? Tak to potom jo ![]()
@Nicol-8 píše:
@majki.r jo aha, oni nejsou úplně napevno ty kolečka u toho Stylo Class? Tak to potom jo
Nejsou, mají to šikovně vyřešené. ![]()
Tak nám docela poradili v kamen. prodejně Detský dům v Kunraticich, mají službu, že si m§žeš rezervovat pani a ona ti vše vysvětlí. Nevýhodou mi přišlo to, že nám šlečna vždy nabídla kočárek nad 15 tísic. Určitě si tam udělejte výlet, naše exkurze trvala cca 2 hodiny, pak jsme to už vzdali, přitel by až moc unavený. Kočarek jsme zatím nekoupili, ale vybrali jsme si tam favorita.
Příspěvek upraven 03.02.15 v 11:39
Za mě taky Malvík. Přijde mi, že tam mají těch kočárů čím dál tím víc. Jen nejezděte o víkendu a bude to ok.
Super, moc děkuju za tipy, jsem zvědavá na jaké kočárky výběr zúžíme ![]()
My jsme byli s malvikem nespokojeni, do deseti minut se nam prestali venovat a odesli k nekomu jinemu a uz se k nnam nevratili. Naprosto super je detsky dum, ta pani se kterou se domlouva schuzka je naprosto super a dokaze dobre super
@kattkaaa Tak nám se v Malvíku venovali tak 5 minut, pak už jsme bohužel paní neviděli. Měli by najmout alespon o jednu prodavacku navíc, na cely obchod tam byla jenom jedna a to je fakt málo.
Tak to já mám s malvíkem jenom dobré zkušenosti. Pořizovala jsem u nich výbavu pro všechny moje děti když se mi měly narodit a velká spokojenost. Nikde jinde se mi takhle nevěnovali a vracím se k nim hrozně ráda. I když teda na jinou prodejnu, ale pořád je v dosahu, teď teda lepším než byla původně.
Za mě je to teda taky Malvík.. taky jsem byla ještě na té jejich původní prodejně… ani nevím, že se někam přestěhovali, dobře že to vím, protože bych jela tam kde byli a kdykoliv jsem šla koupit něco nového do výbavy, tak se mě ochotně ujaly prodejní asistentky a s výběrem i pomáhaly
Když jsem čekala dítě, kupovala sjem tam veškerou výbavu pro dítě
Kočarky mají všude a mají všud stejné, očárek bych vybírala podle značky, výšky, kol a velikosti korbičky