Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, chtela bych vas poprosit o zkusenosti, kde jste nejlepe prodali veci po detech? Mam uz hadriky 0-6 mesicu a kocarek:)
Koukala jsem i na aukro, ale nevim, jak tam lidi vypocitavaji cenu dopravy, nemate nekdo zkusenost, urcite by se hodilo kamkoli.
Dekuji
Zkus vinted.cz
Tam můžeš prodávat dětské oblečení, i ostatní (dámské, pánské..)
Bazoš, Sbazar, letgo, Facebook… Jen už na to nemám nervy, neboť jako prodávající udám cenu nižší než bych za to mohla požadovat a všechny odpovědi jsou pouze smlouvání o ceně. Když jsem dala k prodeji skoro nový, plně funkční sporák za necelých tisíc korun a stál osmkrát více a přišla odpověď dám 200 napište adresu jsem rezignovala… Asi tuto taktiku zkusím zítra v Kauflandu. Ale nejvíce prodejů jsem měla z toho Sbazaru.
Velké věci přes Sbazar. Oblečky jsem prodávala jako balíčky na Sbazaru a něco na MIMIbazaru. Nové, značkové kousky jsem prodávala jednotlivě na Mimibazaru. Dnes už chodím prakticky jen na místní Bleší trh a prodala jsem 99%, včetně hraček a jiných potřeb. Co zbylo, dala jsem na Ukrajinu a zbylé hračky do „krabice od bot“ a poslala chudým dětem jako dárek. Teď přes zimu Blešák není, tak prodávám opravdu jen pár zbytečků, na místním FB bazárku.
Hlavne na Letgo, je to rychle, predavam jen osobne, zadne zdrzovani s postou a reseni plateb pripadne reklamaci. A davam teda hodne nizke ceny.
Ahoj, me se osvedcil mistni bazarek, rada tu i nakupuji. Kdybys potrebovala s necim pomoci, napis. Praci ti usetri aplikace do mobilu emimino bazar, je to rychlejsi a jednodussi ![]()
Potom neni spatne pridat se tu do skupinky maminek v tvem okoli ![]()
Hodne stesti ![]()
ahoj vespolek, před chvílí na mne na Letgo vyskočilo upozornění o ukončení
Vy, co Letgo používáte - máte podobně dobrou zkušenost s nějakou jinou aplikací?
Aukro, Facebook Marketplace. Vinted taky, ale ten se teď tak zhoršil.. Jinak ještě něco na Sbazaru sem tam. Na Letgo tedy skoro nikdy nic.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.