Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to chápu, jak jsou špatné zkušenosti, tak se prostě člověk bojí ![]()
za sebe doporučuji Litoměřice,super péče po císařském řezu a péči o novorozeně.
DO Ústí bych nešla,tam jsem se setkala už s tolika kretény dr.,ne teda z porodního…
Pro porodnice a co myslíte Děčín je vhodný?
Pro oter ty by jsi jela i do Litoměřic že se ptáš na rizikové?Ty určitě v rizikovém jsi předpokládám podle tvých diagnoz co jsi tu vypsala?
Já v rizikovém samozřejmě jsem. Zatím v Plzni, ale na konci února se stěhuju zpátky k mamce do Děčína. No kdyby byly Litoměřice dobrý a vybavený pro rizikové, tak klidně.
Myslíš že to stihneš i když z ústí už je jedno jestli sjedeš do Litoměřic vid ale ty možná budeš už v nemocnici ne na rizikovým..........?
No mě vyhrožují tím, že budu už od 32tt hospitalizovaná a budu mít plánovaného císaře, takže je jedno jestli Ústí nebo Litoměřice, ale nevím, jestli v Litoměřicích jsou na to dostatečně vybavení a kvalifikovaní.
No vidíš tak já asi na rizokovce kvuli tomu tlaku ani nejsem prasek beru jen ráno a nikdo mi nicim nevyhrozuje..........tak nevim
Jenže já dopegyt beru 1-2-2 a k tomu léky na štítnou žlázu a játra, plus mám ještě pár dalších rizik, takže ono je to kvůli tomu, že se to nasčítá.
Kolik ti je že máš takový zdravotní rizika?To máš asi dost vysoký tlak ale tlakařka jsi před těhu nebyla nebo jo?A co to říkají na tlak při porodu nebo o nějakých rizzikách ohledně toho tlaku ............?jestli mi to teda můžeš napsat víš čím víc info pro mě tím líp........ ![]()
no mě je 24 a léky na tlak mám cca 4 roky a i teď při léčbě mi tlak nejde pod 125/70 s pulzem min. 95. Měřím se 3× denně. Je větší riziko pro preeklapsii a při normálním porodu je riziko prasknutí cévky, ale to jen při hodně vysokém - ty když bereš jen jeden denně, tak to takové.
Rizikové oddělení tam určo je v Litáku,na jednom pokoji,tam byla skupina holek,který neměly ani bříško a já vlastně taky ležela už 4 dny na rizikáču než jsem měla plánovanýho císaře. Bylo nás málo rodiček a já po operaci jsem byla na pokoji sama celý pobyt,tj.7dní. Přítel mi tam donesl telku,takže nadstandard za 60/den:)))
Ahoj dlouho jsem tu nebyla ..........nebyl čas…znáte to.Dost se toho porodu bojím jsem taková vyplašenka ......prvorodička no …Oter člověče dost mladá na takové diagnozy mate hypertenzi v rodině?Máš toho docela dost na to že ti je jen 24 … ![]()
jj my máme všechno tohle bohužel v rodině. Je fakt, že za poslední roky jsem nabrala dost kilo, ale stejné diagnozy jsem měla i v době, kdy jsem vrcholově sportovala, takže jsem si prostě od rodičů donesla na svět jen to nejlepší ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Není to tajné.Jen mám s Lípou špatné zkušenosti a ta nemocnice se mi ani prostě nelíbí stresuje mě ..........ale až to přijde tak možná ani nebudu přemýšlet kde rodit a budu ráda že mě odvezou někam nejblíž
.Jsem prvorodička takže tápám a sleduju a ptám se všude možně no uvidíme.......