Děčín nebo Ústí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Míša Míša
14.1.12 12:47

Není to tajné.Jen mám s Lípou špatné zkušenosti a ta nemocnice se mi ani prostě nelíbí stresuje mě ..........ale až to přijde tak možná ani nebudu přemýšlet kde rodit a budu ráda že mě odvezou někam nejblíž :lol: :lol: :lol: .Jsem prvorodička takže tápám a sleduju a ptám se všude možně no uvidíme.......

• Citovat
  • Upravit
4200
14.1.12 12:50

Tak to chápu, jak jsou špatné zkušenosti, tak se prostě člověk bojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
porodnice
14.1.12 12:55

za sebe doporučuji Litoměřice,super péče po císařském řezu a péči o novorozeně. :palec: DO Ústí bych nešla,tam jsem se setkala už s tolika kretény dr.,ne teda z porodního…

• Citovat
  • Upravit
4200
14.1.12 13:09

do Litoměřic ale asi nespadají riziková těhotenství ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
14.1.12 15:15

Pro porodnice a co myslíte Děčín je vhodný?
Pro oter ty by jsi jela i do Litoměřic že se ptáš na rizikové?Ty určitě v rizikovém jsi předpokládám podle tvých diagnoz co jsi tu vypsala?

• Citovat
  • Upravit
4200
14.1.12 15:45

Já v rizikovém samozřejmě jsem. Zatím v Plzni, ale na konci února se stěhuju zpátky k mamce do Děčína. No kdyby byly Litoměřice dobrý a vybavený pro rizikové, tak klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
14.1.12 15:49

Myslíš že to stihneš i když z ústí už je jedno jestli sjedeš do Litoměřic vid ale ty možná budeš už v nemocnici ne na rizikovým..........?

• Citovat
  • Upravit
4200
14.1.12 16:15

No mě vyhrožují tím, že budu už od 32tt hospitalizovaná a budu mít plánovaného císaře, takže je jedno jestli Ústí nebo Litoměřice, ale nevím, jestli v Litoměřicích jsou na to dostatečně vybavení a kvalifikovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
14.1.12 16:24

No vidíš tak já asi na rizokovce kvuli tomu tlaku ani nejsem prasek beru jen ráno a nikdo mi nicim nevyhrozuje..........tak nevim

• Citovat
  • Upravit
4200
14.1.12 16:43

Jenže já dopegyt beru 1-2-2 a k tomu léky na štítnou žlázu a játra, plus mám ještě pár dalších rizik, takže ono je to kvůli tomu, že se to nasčítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
14.1.12 17:43

Kolik ti je že máš takový zdravotní rizika?To máš asi dost vysoký tlak ale tlakařka jsi před těhu nebyla nebo jo?A co to říkají na tlak při porodu nebo o nějakých rizzikách ohledně toho tlaku ............?jestli mi to teda můžeš napsat víš čím víc info pro mě tím líp........ ;)

• Citovat
  • Upravit
4200
14.1.12 19:35

no mě je 24 a léky na tlak mám cca 4 roky a i teď při léčbě mi tlak nejde pod 125/70 s pulzem min. 95. Měřím se 3× denně. Je větší riziko pro preeklapsii a při normálním porodu je riziko prasknutí cévky, ale to jen při hodně vysokém - ty když bereš jen jeden denně, tak to takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
porodnice
14.1.12 20:28

Rizikové oddělení tam určo je v Litáku,na jednom pokoji,tam byla skupina holek,který neměly ani bříško a já vlastně taky ležela už 4 dny na rizikáču než jsem měla plánovanýho císaře. Bylo nás málo rodiček a já po operaci jsem byla na pokoji sama celý pobyt,tj.7dní. Přítel mi tam donesl telku,takže nadstandard za 60/den:)))

• Citovat
  • Upravit
Míša Míša
18.1.12 12:38

Ahoj dlouho jsem tu nebyla ..........nebyl čas…znáte to.Dost se toho porodu bojím jsem taková vyplašenka ......prvorodička no …Oter člověče dost mladá na takové diagnozy mate hypertenzi v rodině?Máš toho docela dost na to že ti je jen 24 … 8o

• Citovat
  • Upravit
4200
18.1.12 13:02

jj my máme všechno tohle bohužel v rodině. Je fakt, že za poslední roky jsem nabrala dost kilo, ale stejné diagnozy jsem měla i v době, kdy jsem vrcholově sportovala, takže jsem si prostě od rodičů donesla na svět jen to nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková