Kde se stala chyba - já a moje dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.8.12 15:07

Někdy je to fakt na mrtvici, ale naštěstí se tohle děje, jen doma, ne na veřejnosti, i když ted´ jsem to publikovala, ale je to anonymně. Děkuji za povzbuzení, já myslela, že mi všechny maminy napíšou, že jsem úplně mimo s rozmazleným smradem, což teda je rozmazlená, to já vím, ale když někde jsme tak se chová taky fajn, zabaví se, zabaví se i s dětma, co se nezná v životě neviděli, je tkaová starostlivá a na sestřičku se fakt moc těšila, bohužel se nepovedlo a tak je zase jedináček, ve školce si na ni nikdy učitelka nestěžovala, ani u našich nezlobí, má malýho bratranečka a o něho tak hrozně pečuje, je to k zulíbání, ale tyhle stavy bych nejradší úplně vygumovala, já doufám, že se zase uklidní a bude nám všem fajn.

• Citovat
  • Upravit
1369
11.8.12 15:09

Milá zakladatelko, myslím, že důležitý je, že víš kde je chyba.. A pokud se budeš fakt snažit, tak myslím, že s dcerkou to půjde v pohodě, co takhle zkusit jiný tón, nebo více vysvětlit proč je daná věc, tak jak je a proč nemůže mít hned to, co chce..
Přítele asi komentovat moc nebudu, vím, že je to pro Tebe těžký.. takový věci se neříkají.. na druhou stranu, nevím, zda v něm máš takovou oporu, jak píšeš, když se sbalil a odjel na chatu.. Musíte si promluvit a Ty si musíš ujasnit, co vlastně od vašeho vztahu očekáváš, aby jsi věděla, jak postupovat dál.. myslím, že i ten psycholog není špatná volba, vždyť na tom nic není.. poradí ti, jak danou situaci řešit, nebo přinejmenším nasměrovat na správnou cestu..
Přeji hodně sil.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.12 15:24

Tedˇ v těhotenství a po potratu jsem v něm oporu měla, předtím ne :( tedˇ s tím vším budu zase určitě bojovat, nikdy jsem to v sobě nedořešila, prostě jsem otěhotněla nečekaně a najednou se mi zdálo všechno hrozně fajn, jak je milý a hodný a on byl, ale dnes prostě tou větou mě dostal a zase nevim, jak to bude dál, už po druhé od rána mi řekl, že za to můžu já, ale já to vím a nehodlám to poslouchat stokrát dokola, taky mě to docela válcuje. On sice jde, snaží se ji vychovat, snaží se, aby se změnila, ale většinou jí stejně dá na zadek a my se pak pohádáme a on pak odjede, aby to nemusel dál poslouchat a rozčilovat se, prostě já myslim, že to je ta hlavní věc, že při sobě nedržíme a mě tedˇ prostě nedělá dobře, když ji dám na zadek a on pak dojde, že něco slyší, zařve na ni, pak ona začne taky řvat, dostane od něho na prdel a mě to prostě dělá hrozně zle, když ji dá na zadek on, přijde mi, jako by zároveň ubližoval i mě, vždycky mu říkám, už ji nech být, atˇ se vyřve, atˇ se uklidní, no a pak se naštve a jede pryč a pak je zase vše, jak kdyby se nic nestalo. Tedˇ tady kolem mě malá chodí a jako by se nestalo nic, chtěla pustit pohádku, tak jsem jí řekla, atˇ si jde napřed umyt pusu, byla zašmouraná, jak čunče a ona prostě šla a pak si pustila pohádku, prostě se spolu i domluvíme, ale z toho to fakt nejde :( asi je už v předčasné pubertě nebo nevim.

• Citovat
  • Upravit
1369
13.8.12 11:56

Ale prdlajs, náš malej má 3 roky a taky má svý chvilky a dny, děti prostě zkouší a to pořád :).. hlavu vzhůru..
No, při sobě by jste držet měli, to jsou pak zbytečný hádky, nám se to taky občas vymkne, jsem větší kliďas než manža aten taky hned vyjíždí a já se ho snažím krotit.. lepší je si toho nevšímat, ať si to vyřeší spolu a pak si o tom promluvit o samotě, hlavně ne před ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.8.12 21:18

Řekla bych, že holčička se svým chováním absolutně neliší od jiných dětí. Vyměnit chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
28.6.17 20:51
@Nsoci píše: Řekla bych, že holčička se svým chováním absolutně neliší od jiných dětí. Vyměnit chlapa.

Vidím to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
29.6.17 14:39

Třeba se už něco změnilo za těch 5 let :D :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...