Kde seženu batáty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pravidelně je vídám v Bille, ale ještě jsem je nekupovala
jsou dobrý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@daniela4 píše:
U nás nyní v Kauflandu.
Holky, prosím, jak sladké brambory připravujete?
Jak chutnají?S tímto druhem brambor nemám pražádnou zkušenost, tak se dotazuji jak „Neználek“. Díky za objasnění.
na www.jimejinak.cz jsou nějaké recepty a taky na stránkách panidyne.cz najdi si to tma přes jejich vyhledávač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už je kupovala skoro všude - jsem z Prahy a mají je v Kauflandu, Globusu i Intersparu.. Normálně je vařím, malý docela chutnaj, ale jsou v nich takový jakoby vlasy
takže nevím jestli se dají rozmixovat do hladka - pokud je chceš pro dítě, dospělí to určitě zvládnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My je peceme v alobalu v troube, pak rozriznem dame tam maslo a posolime si to… Je to mnamka
normalne to vyjidas vidlickou a je to priloha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Málá je miluje. Vařím v páře jako klasické brambory. I když se při krájení zdají hodně tvrdé vaří se stejnou dobu. Pak mixuju do hladka např s cuketou a mrkví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zhnědlý střed
Nevíte prosím proč jsou po uvaření uvnitř hnědé? Při krájení byly celkem pěkné a po uvaření v páře mají zhnědlý střed
mám je vyhodit?
- Citovat
- Upravit
@xJanikx píše:
Nevíte prosím proč jsou po uvaření uvnitř hnědé? Při krájení byly celkem pěkné a po uvaření v páře mají zhnědlý středmám je vyhodit?
Mrkni na stránky jimejinak.cz - najdi si recept s batáty a je tam pod ním možnost položit dotaz, tak si tam napiš a oni ti poradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit