Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Marianna Janečkova píše:
nevíš jestli se tam dá stáhnout mc office nebo aspon word?
Jo dá ![]()
Ale pokud chceš stahovat na tom torrentu, co ti dala odkaz Krasavicaa, tak potřebuješ právě ten program, co jsem ti posala, díky tomu programu stahuješ z torrentu, kde musíš být zaregistrovaná ![]()
@flos píše:
Ale pokud chceš stahovat na tom torrentu, co ti dala odkaz Krasavicaa, tak potřebuješ právě ten program, co jsem ti posala, díky tomu programu stahuješ z torrentu, kde musíš být zaregistrovaná
Však k tomu by došla po registraci ![]()
Ty potřebuješ stáhnout někde office zdarma? ten torrent je nejlepší, i když tam je minimální poplatek, ale potřebuješ tam registraci…
Ještě by to šlo na ulozto.cz, ale tam to může být zavirovaný
Tam je minimální poplatek, cca když platíš přes sms, tak to je 20,– Kč na 35 dní a stahování neomezeně… platba přes účet vyjde výhodněji, tam to je za každých 10,– Kč na 70 dní
No pokud tam nemáš registraci, tak to tak jednoduché není.. musíš zažádat moderátora fora o možnost přístupu na torrent a on ti dá nějakou otázku z pravidel a když odpovíš dobře, tak ti pošle přihlašující údaje ![]()
Tady si stáhni utorrent: http://www.utorrent.cz/
A pak stahuj tady torrentz.com
Nabídne ti to tu věc vždy na xportálech.
@flos píše:
No pokud tam nemáš registraci, tak to tak jednoduché není.. musíš zažádat moderátora fora o možnost přístupu na torrent a on ti dá nějakou otázku z pravidel a když odpovíš dobře, tak ti pošle přihlašující údaje
poradíš mi s otázkou pls?
@sluncesvit no mohla bych to zkusit, ale musíme být připojené obě ve stejnou dobu, protože ti otázku dá na foru a když se odpojíš, tak ztratíš možnost odpovědi, musíš odpovědět pokud tam jsi připojená… snad jsem to napsala srozumitelně ![]()
@Marianna Janečkova píše:
a jak býváš na netu?
no kolem té 20 hodiny je u nás většinou klid ![]()