Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ženy, už pár dní se nemohu dostat na své stránky na FB, soukromý profil funguje, ale na stránky, které jsem založila (fungují už přes dva roky), jako bych najednou neměla přístup. Správce jsem byla jen já… Co s tím? Psala jsem i na nějakou nápovědu, či co to je a zatím bez reakce… ![]()
Vydrž, také jsem si na jejich reakci pěkně počkala, ale pak to bylo ok. Jinak co poradit nevím ![]()
@radkka měla jsi stejný problém? Za jak dlouho problém vyřešili?
@Lind002 píše:
@radkka měla jsi stejný problém? Za jak dlouho problém vyřešili?
Já měla jiný, jen jsem tě chtěla uklidnit, že jsou schopní reagovat
Já ti nevím, ale do týdne to bylo ![]()
Měla jsem naprosto stejný problém - soukromý profil OK, profil neziskovky nereagoval na nic. Zkus najet na tento profil z jiného prohlížeče(třeba z Googlu). Fungovalo to, za pár dní mi to šlo i z mého běžného (Exploreru).
@hanka.br. mě ale nejde ani přepnout uživatel (vpravo v té nabídce…, prostě tam ty stránky nemám)
Přihlašuju se z googlu, jdu to zkusit z exploreru…
@hanka.br. a řešila jsi to někde, nebo to prostě samo začalo zase fungovat? Potřebuji se dostat do zpráv ![]()
@Lind002 Je pravda, že jsem napsala do toho FB - „Nahlásit problém“.Nikdo se mi neozval, ale je pravda, že od té doby jsem se stránkou problémy neměla.
Tam nikdo nic nevyřeší, žádná oficiální podpora Facebooku neexistuje.
@Lind002 Těžko říct, zkus ať se podívá nějaký přítel, kterého na stránkách máš, jestli stránky fungují - existují. Není možné, že bys je nějak zrušila?