Internet na doma - O2, T-mobile, Viagia?

985
4.6.14 13:40

Internet na doma - O2, T-mobile, Viagia ?

Ahoj,

Chtela bych poradit ohledne vyberu internetu na doma..Bohuzel UPC neni v nasi lokalite dostupne..

Vyber by tedy byl ze 3 poskytovatelu v nadpisu..nejlevnejsi varianta je od ViaGIA (400kc) ale rychlost stahovani 25Mbit/s, T-mobile je s rychlosti 40Mbit/s za 500 kc a O2 je nejdrazsi, pri rychlosti 40Mbit/s si uctuji 600 kc..

Pro nas by byl nejlepsi T-mobile, ale nevim, jak to maji s vypadky?? Proto se obracim zde na vas, jake mate zkusenosti s T-mobilem, popripade take O2 a ViaGIA..

Diky za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
4.6.14 13:48

@willandraify Mame viagia, nic jineho tu neni, zezacatku to docela blblo (hlavne o vikendech, podle mne to bylo prehlcene), ale ted uz dobry a vypadky nemame skoro vubec.

A viagia je T-mobile.

• Citovat
  • Upravit
985
4.6.14 13:50

@Anielka A to mate variantu viaGIA Light? Je to neomezene na stahovani? Mne se jedna o to, ze internet vyuzivam docela hodne, co se tyce stahovani filmu, online sledovani a tak dale..Tak nevim, jestli tohle je dostacujici varianta… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
4.6.14 13:51

Meli jsme O2 ted mame T-mobile. Obe v pohode, bez vypadku. Je jedno, koho vyberes. Vyber toho kde mas uz nejakou slubu, dostanes slevu( asi 100 czk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.6.14 13:52

@willandraify Jestli sedíte na drátech od Viagia, tak ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
4.6.14 13:55

@kotyk To nevim, jak zjistim, zda na nich sedime.. :mrgreen: Jinak pritel ma prave ten T-mobile..Proto se mi jedna hlavne o tuhle firmu…Ja mam sedeho operatora… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568

My mame O2,a výpadky, dřív byli, ted už hodně dlouho ne, štve mě akorád že máme za 500kč 20MBit/S :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11

@willandraify jj, mame light, ja z domova pracuju, takze jsem na tom zavisla a jde to… meli jsme predtim UPC (nejaky normalni) a prijde mi to nastejno… mozna tohle ma dokonce lepsi odezvy.

Ale nestahuju, takze na zadne omezeni jsem zatim nenarazila.

• Citovat
  • Upravit
7974
4.6.14 13:58

@willandraify Že nebudete potřebovat žádnou extra krabičku, jen do zdi zapíchnete síťový kabel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.6.14 13:58

Máme t- mobile a výpadky jsou každý den. ale u nás by blblo vše - jsme už daleko od ústředny.

• Citovat
  • Upravit
985
4.6.14 14:00

@lucenka Kde bych prosim mohla zjistt, jak jsme daleko od ustredny? Bydlime na Praze 6..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.6.14 14:22
@willandraify píše:
@lucenka Kde bych prosim mohla zjistt, jak jsme daleko od ustredny? Bydlime na Praze 6..

to ti asi řeknou na nějaký tý info lince. U nás to zařizoval tchán, takže vzal první co mu přišlo pod ruku. Když to pořád blblo, tak se volalo na podporu a tam mu řekli, že vlastně mlže být rád, že to alespoň nějak jde, že jsme daleko od ústředny :zed: Proto tu má taky většina sousedů nějaký místní připojení k wifi.
Ale v Praze s tímhle asi problém nebude. Nemáte tam třeba ještě centrio? To je taky kabelové připojení.

• Citovat
  • Upravit
2947
4.6.14 14:26

Myslim, ze v Praze nebude problem s nicim. My mame t-mobile a spokojenost uz tri roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
4.6.14 14:37

Ja mam prave z toho T-mobile trochu strach…Vim, ze si na nej lidi stezuji, prijde mi ze vic jak na O2..Zase je pravda, ze pred 3mi lety jsem bydlela na Kobylisych a s O2 a vypadky byl docela problem..Ale tak to bylo pred 3mi lety..Ted se mi jedna o Suchdol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.6.14 14:57

Tady ti kazdy napise svou zkusenost. Musis si to rozhodnout sama. Ja s T-mobilem problem nemam vubec. Jsem u nich uz sedm let, cela rodina. Bydlim na Ladvi a nic se nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák