Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Krásný den!
Mám problém s počítačem a věcičkou co mi dala kamarádka!
Mám si od ní stáhnou nějaké soubory ale ona mi to nedala na klasické USB ale na pevný disk nebo jak se to jmenuje- prostě krabička s kabelem =D
No tu jsem zapojila do PC normálně se rozsvítila a objevilo se mi tu okno s tím že je to připravené k práci! Na tom by asi nebylo nic divného jenomže jak to mám otevřít v tom PC??? Když jako u USB najedu do tento počítač tak se mi to nikde neobjevuje! =(
@natiova Když dáš tento počítač, tak by to tam mělo být, ale nebude to označený jako USB, ale jako pevný disk, třeba já mám pevný disk značky Samsung a v tento počítač mám Samsung (F:)
Příspěvek upraven 04.06.14 v 15:43
Ano tam najedu to USB jsem nemyslela že tak čekám že se to ukáže ale jakože tak hledám i USB a teď se mi tak ukazuje pouze místní disk C a to co je v PC normálně a po tom disku ani stopa ale svítí a vrní
@natiova Aha. Jsem to špatně pochopila. A dole vpravo na liště tam není ikonka?
Mělo by ti to navíc ukazovat další disk, který v PC normálně nemáš.. D:, E:…
@natiova Jeste je to aktualni nebo jsi na to uz prisla?
jinak kdyz to zapojis a otevres „tento pocitac“ tak ti tam vyjedou JEDNOTKY PEVNYCH DISKU…co tam vsechno mas?
u nas je ten hardisk pojmenovny MY PASSPORT (I:), objevi se i okno primo na obrazovce s timhle nazvem chvilku po tom co to zapojis do PC…