Kde sušíte prádlo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sabrine
2.2.12 20:20

Tak já peru ted ve večerních hodinách pořádně vyždímu a do rána je to suchý a vonavý.

• Citovat
  • Upravit
700
2.2.12 20:21

prádlo suším přes noc na sušáku v ložnici,krásně to osvěží přetopený vzduch,líp se dýchá,a hlavně se líp spí,nám i miminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.2.12 20:22
Sabrine píše:
Tak já peru ted ve večerních hodinách pořádně vyždímu a do rána je to suchý a vonavý.

no ale kde to sušíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
2.2.12 20:23

Suším v koupelně - nad vanou mám závěsný tyče, takže prádlo nepřekáží a když to dobře pověsím, tak nemusím ani žehlit! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
2.2.12 20:26
V obyváku nebo v kuchyni :)
verenika píše:
Sabrine píše:
no ale kde to sušíš? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
19200
2.2.12 20:27

Holky dík za reakce, no už je to na balkoně, zítra ráno to dám k topení a budu sušit no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
2.2.12 20:29

v koupelně nad vanou, máme na stropě sušák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.2.12 20:31

V kotelně, nebo doma v pokoji (záleží kdo jde věšet, mně se ty 3 patra s košem nechtějí šlapat…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
2.2.12 20:33

No já sušila doma na sušáku :roll: protože venku když je kolem 0 tak to prostě neschne a pak to smrdí(i na půdě) ale když jsou takovýhle mrazy tak dávám ven. za tři dny nemám co řešit ta voda vymrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
2.2.12 20:33

já suším na chodbě u topení, otevřená mikroventilace…ale bydlíme ve starém domě, a tak máme kvůli vlhkosti odvlhčovač a má i funkci sušení prádla, takže ho k tomu někdy postavím (když je toho třeba hodně)…musíme si hlídat vlhkost v domě, takže už se těším, až bude zase prádlo schnout venku pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
2.2.12 20:36

Taky suším v koupelně na stropním sušáku. Ke všemu máme v koupelně stupačky, takže je tam fakt teplo, večer pověsim, ráno je vetšinou všechno suchý. Velký věci dávám do sušárny, kde to mám taky během 12ti, max. 24 hodin suchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
2.2.12 20:38

V předsíni na rozkládacím sušáku.
A na větší kusy - kalhoty, košile mám tuhle skládací vychytávku do bytu http://www.zehlicky.cz/…dla/d-69568/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.2.12 20:46

mam 2 rozkladaci susaky,pradlo na ne povesim v obyvaku a hned s tim na balkon.za den je to skoro suche,pak staci tak na hodinku do bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.2.12 20:57
hkac píše:
Ahoj. Sušičku taky nemám (proč platit za něco, co se samo udělá zadarmo :think: ), suším buď na lodžii (máme ji zasklenou a přes den je tam +25°C, když ráno pověsím, večer je suché) nebo doma. Doma netopíme, máme 20-22°C, když do oken pere celý den sluníčko, tak i víc. Doma suším hlavně tehdy, když potřebujem zvlhčit vzduch. Doma prádlo schne rychleji než venku, akorát pak tolik nevoní.

Sorry, teď netopíte a máte tolik, jo 8o 8o

Dávám ven, mám vyražené sušáky z okna. Ráno dám, po čtvrté sbírám a dosouším tu tři bodýnka s roláčkem a jednu vícevrstvou plenku, zbytek vymrzl. :dance: Peru denně a denně to teď praktikuji, „schne“ to parádně. Jinak suším nad kamny a tajně toužím po sušičce :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.2.12 21:06
Ajašla píše:
Teď v zimě dávám prádlo ven, hlavně když je jasno a mráz.
Ono pěkně vymrzne a doma ho dám jen doschnout.
Ale zebou ručičky :D

Tak tak řeším to stejně…dávám na půdu, je tam skoro stejná zima jako venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný