Kde v Praze koupit teplý zimní kabát pro těhotné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
H&M ma skvele tehotenske obleceni.
Ja do vylozene tehotenske bundy neinvestovala, koupila jsem obyc kabat o par cisel vetsi a hodi se mi i ted, kdyz mam dceru v nositku - vejdeme se tam obe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, kousek od kulaťáku v Dejvicích je obchod s těhot. módou Vše pro těhotné www.mammina.cz, tam je měli.
Trudi
- Citovat
- Upravit
Pokud nechceš moc investovat, doporučuji www.bonprix.cz
HM a CA jsou hodně drahé!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V H&M jsem byla. Nic tam nebylo… všechno malé (S, M) a zúžené v pase.
Původně jsem si myslela, že si koupím „normální“ kabát, jenom větší nebo nějaký volný střih… ale bohužel všechno je zúžené v pase tak, že bych to asi za 2 měsíce nedopnula ![]()
- Citovat
- Upravit
Kupovat si o číslo a víc větší oblečení mi přijde nesmysl. Co potom s oblečením, když už porodíš a donosíš šátek? Těhotenský nosím pořád a to jsem hubenější, než před otěhotněním.
Trudi
- Citovat
- Upravit
Bonprix dobrý, ale radši bych to vyzkoušela…
na stránky toho obchodu v Dejvicích jsem koukala, ale je to dost drahé…
Ráda bych takový kabát, abych ho případně mohla nosit i další roky - netěhotná.
I když už asi sháním cokoliv…
- Citovat
- Upravit
Já jsem v 30tt a nosím manželovu lyžařskou bundu a jeho svetry atd… koupila jsem si jen těhu kalhoty nechci investovat co stím pak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V manželový bundě mám rukávy ke kolenům a ramena u loktů
To už vypadá až extrémě strašně.
Ty máš před sebou 2 měsíce… já jednou tolik…
Dneska jsem si do práce vzala tenkou budnu, protože prostě nemám co na sebe. Asi cestou domů zmrznu. Musim si akutně něco „COKOLIV“ koupit - do čeho se vejdu ještě na konci zimy. Termín mám na jaře.
- Citovat
- Upravit
Při prvním těhu jsem si koupila pánskou bundu v Tescu do 500,– stejnou velikost jakou mám M, zkoušela jsem si jí tak, že jsem si vzala baťůžek obráceně a pokud jsem jí zapla byla moje ![]()
Záleží jak moc jsi náročná na parádu. Já to v těhu nijak neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tescu jsem taky byla. Dámský, pánský…nic a nebo moc drahy. Zas tak narocna nejsem, ale vsechno na sebe taky nevezmu.
- Citovat
- Upravit
U Bon prix můžeš objednané vrátit nebo udělat to, že si objednáš 2 velikosti a necháš si tu lepší! peníze pak vracejí! radši zaplatím za 2 kabáty 2000 u bonprix, vyberu si tu lepší velikost a oak mi 1000 vrátí než 2500 v HM nebo podobně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradíte?
Kde koupit v Praze zimní kabát pro těhotné?
Můj dosavadní „pro netěhotné“ už mi začíná být malý přes břicho a vzhledem k tomu, že největší koule budu přes zimu, potřebuji akutně něco sehnat.
Díky za tipy.