Těhotenské rifle - kvalitní riflovina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tehotenske rifle - kvalitni riflovina
Damy, nemate nekdo tip kde koupit slusive tehotenske rifle z rifloviny ktera neni mekka/jemna…hledam jeans z takove klasicke rifloviny, bohuzel na e-shopech se o materialu moc nedoctu. Predem diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ne-silenamatka píše:
Damy, nemate nekdo tip kde koupit slusive tehotenske rifle z rifloviny ktera neni mekka/jemna…hledam jeans z takove klasicke rifloviny, bohuzel na e-shopech se o materialu moc nedoctu. Predem diky.
damo tak ja jsem usepla v ca. jakoze aj levne a bomba.mam oblibu v tepacich cily to moc neresim ale dziny sem potrebovaly jako kazda k botum atd ze. prece nepujdu v kozackach a tepakovce.zkus juknout na hm, ca takko.ja tady pred nedavnem hodila podobne tema a maminy mi uspesne poradily… ![]()
- Citovat
- Upravit
Já kupovala v CA, ale nebyly tak tvrdé, jak si představuješ. Víc riflové mi přišly v HM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám dvoje, oboje NEXT, oboje koupené přes MMB nošené. Není to taková ta klasická tvdrá riflovina a je trochu pružná, ale kvalita je citít na první dotek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
Ahoj, mám dvoje, oboje NEXT, oboje koupené přes MMB nošené. Není to taková ta klasická tvdrá riflovina a je trochu pružná, ale kvalita je citít na první dotek![]()
![]()
ted se smeju sama sobe, protoze jeste jako netehotna sem na MMB nakupovala celkem casto (a rada) a tohle mi jaksi nedocvaklo, takze diky za pomyslne bouchnuti do palice ![]()
a diky vsem za reakce…v HM sem byla, v CA a taky v Paladku, ale tam mi prodavacka rekla, ze tehotenskou modu uz nevedou, toz… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit