Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Myslíš, že ještě někdo bude přijímat objednávky v prosinci? Natož někdo fakt dobrý po kom je sháňka? ![]()
No asi takhle věděla bych, ale vzhledem k tomu, že předobjednávka byla snad v říjnu a v listopadu se platilo se obávám, že musím souhlasit, že je dost pozdě.
Zkus cukrarnu u Erharta, placnes se prez kapsu, ale stojí to za to ![]()
Kamarádka si tam každoročně objednává a myslim, ze by mohli mit, jelikož prodávají i teď v cukrarnach cukroví po kuse.. ![]()
V Praze. Nevim, ale cukrárna ve Staré Boleslavi Terezciny dobroty má vždycky napeceno víc. Je to hnes u autobusoveho nádraží.
Erhart, Saint Tropez, Apetit, Myšáknebo online Fler.cz.Určitě seženeš i jinde, v cukrárnách mají vždy i balíčky bez odjednávky.
Ahoj všem, obnovuji, nemáte někdo dobrou zkušennost s cukrárnou, pekárnou či soukromníkem na cukroví -klasické, plněné košíčky, laskonky aj? roky objednáváme na minizakusky.com,ale potřebovala bych srovnání i jinde, přijde mi, že třeba u dortů strašně zdražili, za cenu jednoho dortu sem měla v jiné cukrárně skoro dva a stejně velké, tak abych měla nějakou rezervu nebo klidně i zkusím jiného dodavatele. Něco doma udělám, ale neni to tak pěkné. děkuju Lucka
@lucypaja píše:
Ahoj všem, obnovuji, nemáte někdo dobrou zkušennost s cukrárnou, pekárnou či soukromníkem na cukroví -klasické, plněné košíčky, laskonky aj? roky objednáváme na minizakusky.com,ale potřebovala bych srovnání i jinde, přijde mi, že třeba u dortů strašně zdražili, za cenu jednoho dortu sem měla v jiné cukrárně skoro dva a stejně velké, tak abych měla nějakou rezervu nebo klidně i zkusím jiného dodavatele. Něco doma udělám, ale neni to tak pěkné. děkuju Lucka
My jsme roky spokojení s Erhartovou cukrárnou. Péct sice umím, ale už to nedělám. Mám dítě s postižením a nemám na to čas ani náladu.
@Lindenskyhope-děkuju, no já leda tak linecké nebo nepečené, ale neni to na to, aby to vzaly děti někam do kolektivu, kouknu na tu cukrárnu
Zdravím,
nemám možnost péct, poradíte prosím, kde konkrétně v Praze objednat moc hezké a dobré Vánoční cukroví? Líbí se mi takové to hodně detailně zdobené, krémové, stylem a vzhledem připomínající takové to svatební. Nemám ráda jen takové to suché, obyčejné, skoro nezdobené. Cena nehraje roli.
Máte prosím ověřené nějaké stránky / člověka / inzerát…? Děkuji moc za tipy.