Kde v Praze objednat úžasné vánoční cukroví?

kibi
4.12.19 10:00

Kde v Praze objednat úžasné vánoční cukroví?

Zdravím,

nemám možnost péct, poradíte prosím, kde konkrétně v Praze objednat moc hezké a dobré Vánoční cukroví? Líbí se mi takové to hodně detailně zdobené, krémové, stylem a vzhledem připomínající takové to svatební. Nemám ráda jen takové to suché, obyčejné, skoro nezdobené. Cena nehraje roli.

Máte prosím ověřené nějaké stránky / člověka / inzerát…? Děkuji moc za tipy. :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
4.12.19 10:41

Myslíš, že ještě někdo bude přijímat objednávky v prosinci? Natož někdo fakt dobrý po kom je sháňka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.12.19 10:55

@kibi Také jsem přesvědčena, že už je pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.12.19 16:22

No asi takhle věděla bych, ale vzhledem k tomu, že předobjednávka byla snad v říjnu a v listopadu se platilo se obávám, že musím souhlasit, že je dost pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
5.12.19 06:08

Zkus cukrarnu u Erharta, placnes se prez kapsu, ale stojí to za to ;)
Kamarádka si tam každoročně objednává a myslim, ze by mohli mit, jelikož prodávají i teď v cukrarnach cukroví po kuse.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
5.12.19 08:38

V Praze. Nevim, ale cukrárna ve Staré Boleslavi Terezciny dobroty má vždycky napeceno víc. Je to hnes u autobusoveho nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
5.12.19 13:20

Erhart, Saint Tropez, Apetit, Myšáknebo online Fler.cz.Určitě seženeš i jinde, v cukrárnách mají vždy i balíčky bez odjednávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20343
23.9.22 10:54

Ahoj všem, obnovuji, nemáte někdo dobrou zkušennost s cukrárnou, pekárnou či soukromníkem na cukroví -klasické, plněné košíčky, laskonky aj? roky objednáváme na minizakusky.com,ale potřebovala bych srovnání i jinde, přijde mi, že třeba u dortů strašně zdražili, za cenu jednoho dortu sem měla v jiné cukrárně skoro dva a stejně velké, tak abych měla nějakou rezervu nebo klidně i zkusím jiného dodavatele. Něco doma udělám, ale neni to tak pěkné. děkuju Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
23.9.22 11:22
@lucypaja píše:
Ahoj všem, obnovuji, nemáte někdo dobrou zkušennost s cukrárnou, pekárnou či soukromníkem na cukroví -klasické, plněné košíčky, laskonky aj? roky objednáváme na minizakusky.com,ale potřebovala bych srovnání i jinde, přijde mi, že třeba u dortů strašně zdražili, za cenu jednoho dortu sem měla v jiné cukrárně skoro dva a stejně velké, tak abych měla nějakou rezervu nebo klidně i zkusím jiného dodavatele. Něco doma udělám, ale neni to tak pěkné. děkuju Lucka

My jsme roky spokojení s Erhartovou cukrárnou. Péct sice umím, ale už to nedělám. Mám dítě s postižením a nemám na to čas ani náladu.

• Citovat
  • Upravit
20343
23.9.22 14:57

@Lindenskyhope-děkuju, no já leda tak linecké nebo nepečené, ale neni to na to, aby to vzaly děti někam do kolektivu, kouknu na tu cukrárnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí