Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
taky potvrdím statistiku, doma při vaření oběda. začala učůrávat a takhle tekla ještě dost hodin. kontrakce se rozjely až za cca 12h poté.
ahoj holky,
ctu tady vase prispevky a jsem z toho jelen
u 1.mi totiz prdla voda az na sale, byla cira, bylo ji hodne a hned jsem pak zacala rodit a za 2hodky byl malej venku..
Ted cekam 2.mimi,jsem 39+2, vcera na 1cm pri KO v poradne..nekdy pred 2tydny jsem mela na vlozce nekolikrat takovej nahnedlej hlen, tak jsem usoudila, ze to byla asi zatka..od te doby nekolikrat poslicci a to tak, ze jsem 1× jela i do porodnice, protoze byly pravidelne po 2minutach!..ale nic se nekonalo..no a dnes jsem vstala, vytekl ze me lehce nahnedly vytok a tak jsem si dala vlozku a tu to taky zaspinilo..tak cca 2lzice?..dala jsem si sprchu a zavolala do porodky. tam mi neprijemna sestra rekla,ze to nic neni,ze kdyz nemam kontrakce, tak nemam vysilovat…no, jenze pak si prectete neco na netu, jako ze to muze byt plodovka..atd..a jsem tady v slzach a ana nervy,ze nevim,co delat…kontrakce nemam, mam jen tlaky v podbrisku, mala se tam mele, tak to obcas dost boli, jsem taky nejak zavzdusnena
a tak tu lezim v netu a nevim, co dal…napada vas neco???
diky moc za rady!
vlez si do vany nebo do sprchy a zkus se co nejvíc uvolnit a relaxovat. pokud je to k porodu, začne to být intenzivnější, v opačném případě to ustane. tipuju spíš na podrážděný čípek, který trochu zakrvácel a na tu zátku, která postupně odchází. ![]()
taky bych dala sprchu nebo vanu a uvidíš… držim palce, vše bude v pořádku
![]()
V noci,v posteli..najednou mě probudil rybník..Pak vznikal dál po celém bytě,protože jako totálně zmatená prvorodička,jsem vůbec nevěděla co dělat ![]()