Věčné hádky po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
27.5.11 20:30

Ahoj,taky bych na nějakou dobu odešla.A věřím,že si to oba v klidu promyslíte a bude zase dobře :hug: .myslím,že to zná spousta z nás. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.11 20:33

A holky, když nad tím teď přemýšlím, tak mě je teď možná i líp samotné doma. Nevím, jak to napsat. Ale už jsme s malým sehraní a když je doma, tak je to takový narušený, já nevím jak to popsat. Jako manžel mi chybí, mám ho ráda, ale paradoxně jsem třeba ráda, že má v práci 24hod službu nebo tak.
A když má volno a je doma, tak je doma chvilku a mě málem leze na nervy a pak když odjede, tak jsem naštvaná, že jsem zas sama. Asi je to se mnou vážně těžký žít… :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
17310
27.5.11 20:35
Anonymní píše:
A holky, když nad tím teď přemýšlím, tak mě je teď možná i líp samotné doma. Nevím, jak to napsat. Ale už jsme s malým sehraní a když je doma, tak je to takový narušený, já nevím jak to popsat. Jako manžel mi chybí, mám ho ráda, ale paradoxně jsem třeba ráda, že má v práci 24hod službu nebo tak.
A když má volno a je doma, tak je doma chvilku a mě málem leze na nervy a pak když odjede, tak jsem naštvaná, že jsem zas sama. Asi je to se mnou vážně těžký žít… :zed: :zed: :zed:

Ale my ti rozumíme,chce to fakt oraz.Chvíli ho nevídat.Věř nám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
27.5.11 20:36
Anonymní píše:
A když má volno a je doma, tak je doma chvilku a mě málem leze na nervy a pak když odjede, tak jsem naštvaná, že jsem zas sama. Asi je to se mnou vážně těžký žít… :zed: :zed: :zed:

To budou ty „hormony“ :think: :mrgreen: To má určitě občas každá, myslím, že to každá zažila… Prostě máte svůj rytmus, svůj režim, pak je doma taťka a vše je jinak… Ale to se vše podle mě časem „vystříbří“ … 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.11 20:36

Já se jen bojím, že když odjedu, tak se nebudu mít kam vrátit… Že už nás nebude chtít, i s tím musí člověk počítat.
Budu někde pryč, budu čumět furt na mobil proč nevolá, proč mu sakra nechybíme a budu si nadávat, že já kráva blbá odjela.
Pokud odjedu, tak to bude k sestře a to je přes půl republiky, takže nehrozí nějaký rychlý návrat, když už bych to nemohla vydržet. Vzhledem k tomu, že já sama neřídím, tak jsem závislá na ostatních.

• Citovat
  • Upravit
755
27.5.11 20:39

Neboj se, však ono se mu zasteskne! :twisted: Určitě to nebude takovej „rapl“, kterej by Ti pak „zazdil“ byt, vyměnil zámky a tak, ne? :nevim: Já teda hádám, že si pro Vás cca po týdnu přijede sám! :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.5.11 20:42

Budete mu chybět určitě a on to třeba ani ještě neví.ale uvidíš,že ano.tak mu to řekni v klidu,co by řekl na to kdyby si odjela na nějaký čas k sestře?bez řvaní a bez emocí hlavně v klidu!!!!že si myslíš,že by vám to mohlo pomoci a co on na to?já bych to udělala takhle :nevim: .říct mu,že ho miluješ a nechceš o něj přijít a že tohle vidíš ted jako rozumné řešení,něco ti na to určitě řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.5.11 20:50

A když nepřijede täk nemáš čeho litovat :nevim: Ale on přijede.Odpočne si a ty taky a přijede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.5.11 20:53

*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.5.11 20:54
Anonymní píše:
Já se jen bojím, že když odjedu, tak se nebudu mít kam vrátit… Že už nás nebude chtít, i s tím musí člověk počítat.
Budu někde pryč, budu čumět furt na mobil proč nevolá, proč mu sakra nechybíme a budu si nadávat, že já kráva blbá odjela.
Pokud odjedu, tak to bude k sestře a to je přes půl republiky, takže nehrozí nějaký rychlý návrat, když už bych to nemohla vydržet. Vzhledem k tomu, že já sama neřídím, tak jsem závislá na ostatních.

Myslím, že čím dál odjedeš tím líp. Alespoň tě to nebude nutit za den zase sbalit kufry a mrně a vrátit se na kontrolu co se doma děje a jak to, že mu po tom jednom dni ještě nechybíte.
Vezmi to jako čas sama na sebe, na promyšlení, na vyčistění hlavy a tak. Neber to jako trest pro manžela, ale jako „dárek“ pro sebe. Ani bych tím manželovi nijak nevyhrožovala, jen bys tím přitopila pod kotlem. Snažila bych se mu říct, že je načase si od sebe trošku odpočinout a oba pak uvidíte co dál. P.S. mobil zavři někam do šuplíku
Doufám, že to zvládneš a budu držet ne palce, ale pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.11 20:58

Holky a myslíte, že jsem si to fakt hodně beru, když mi řekne, že si mě brát stejně nechtěl, ale že musel. Že je se mnou jen kvůli malýmu, i mi řekl, že už mě vážně nemá rád. Vše sice v hádkách, ale já nevím, nějaký věci se prostě jen tak neříkají ani v hádkách ne?
Jeho řešení je to přejít, dělat že se nic nestalo a jít dál. Já to neumím, musím si o tom alespoň promluvit, což on bere tak jako, že s ehrabu v maličkostech.
Když mi říká takový věci, začnu vidět taky rudě a řeknu, že v tom případě nemá smysl spolu dál být. Jak byste se zachovaly Vy? Já vím, mám mít chladnou hlavu a napočítat do v mém případě alespoň do třiceti, ale po pravdě, já vlastně ani teď, když to píšu, tak nevím co jiného mu na to říct, když se se mnou nedá žít… :?:

• Citovat
  • Upravit
104
27.5.11 21:02
Anonymní píše:
Holky a myslíte, že jsem si to fakt hodně beru, když mi řekne, že si mě brát stejně nechtěl, ale že musel. Že je se mnou jen kvůli malýmu, i mi řekl, že už mě vážně nemá rád. Vše sice v hádkách, ale já nevím, nějaký věci se prostě jen tak neříkají ani v hádkách ne?
Jeho řešení je to přejít, dělat že se nic nestalo a jít dál. Já to neumím, musím si o tom alespoň promluvit, což on bere tak jako, že s ehrabu v maličkostech.
Když mi říká takový věci, začnu vidět taky rudě a řeknu, že v tom případě nemá smysl spolu dál být. Jak byste se zachovaly Vy? Já vím, mám mít chladnou hlavu a napočítat do v mém případě alespoň do třiceti, ale po pravdě, já vlastně ani teď, když to píšu, tak nevím co jiného mu na to říct, když se se mnou nedá žít… :?:

V hádkách si horké hlavy dokáží říct spoustu ošklivých věcí i když toho pravděpodobně později litují (teda hlavně my ženy, chlápci to prostě plácnou a za 10 vteřin ani neví, co že to vlastně vypustili z tlamy :roll: )
A taky myslím, že pokud manžel ví, co tě dokáže roztankovat do běla, tak proč to při hádce nepoužít že?? Pravděpodobně to tak funguje i opačně (?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.5.11 21:04

Já se teda bez mučení přiznám,že v hádce dokážu říct taky hodně nechutný věci,který ani nejsou pravda :oops: .Prostě opravdu odjed,tím že v tom budeš setrvávat,tak se to nevyřeší.věř nám a jed,on si pro vás přijede neboj.mussíte oba přemýšlet a pokud nepřijede tak nemáš čeho litovat,protože by to stejně dřív nebo později skončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.11 21:05

Grepiku, no teď už ano. Jsem na něho taky ošklivá, ale dřív jsem taková nebývala. Razila jsem heslo, že i v hádkách se mají mít k sobě dva lidi úctu… Tak tu my dva už k sobě nemáme asi ani normálně. My se buď hádáme anebo spolu nemluvíme… Tak je to skoro ten půlrok, možná ještě to šestinedělí docela šlo, pak už ne… No a posledních 14dní netřeba komentovat.

• Citovat
  • Upravit
4688
27.5.11 21:05

já myslím, že tuhle krizi v podobném duchu prožívá mraky párů po narození dětí, život se změní, chybí už ta bezstarostnost a pohoda…

u nás to bylo taky, možná ještě horší než u TEBE, po narození Honzíka. Řešila jsem to psychologem, tím, že jsem nad vším přestala tak přemýšlet, začla jsem se trochu víc zajímat o sebe samou, přestala jsem dumat co by kdyby…a ve finále odjela na měsíc pryč sama s dětmi…

neříkám, že je to teď super ideální, ale už to není na rozchod a zase to posunulo vztah o kus dál. Ono je možná chyba v nás ženách, že bychom chtěly mít partnerský vzat pořád tak bez chybičky jako byl na začátku…

drž se holka a věř, že Ti opravdu hodně rozumím a vím o čem mluvíš…bude líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí