Věčné hádky po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
530
29.10.14 20:22

Nečetla jsem celou diskuzi, ale máme to doma stejně jako zakladatelka, jenže dcerce je skoro 15měsíců a poslední dny se v tom opravdu patlám a nevím, zda je lepší zůstat nebo odejít a být s malou sama :zed: :nevim: tak strašně bych potřebovala poradit, sama se nedokážu rozhodnout - manžela mám ráda, záleží mi na něm, ale prostě to jeho chování už mi leze krkem, máme vždy období, kdy je to všchno krásné a pak najednou rup a je vše jinak, nebavíme se spolu, chytnem se kvůli každé hlouposti, já jsem ale velmi klidný člověk, takže se nedá říct, že se hádáme - on vždy něco vychrlí a já se tím pak užírám a potají brečím, snažím se s ním o všem mluvit když je pak zase klid, ale mám pocit, že je to platné jen na chvíli a pak zase jedem při starém… je pořád pryč a mě to vadí, čekala jsem více podpory, porozumnění a celkově bych si přála, aby se malé více věnoval, tak právě projíždím volné byty a zvažuji zda bude lepší zůstat a nebo odejít??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.10.14 22:19

@Elis22 Co myslis tim, ze je porad pryc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
30.10.14 11:46

@sagittarius - má koníčka, celkem časově náročného a bohužel je mu přednější než my… přijde z práce, dá si něco k jídlu, chvíli poleží na gauči nebo sedí u počítače a pak zase hurá pryč… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
30.10.14 13:56

@Elis22 To same u nas, jen on nejde za konickem, ale za klukama… Na fotbal, do hospody, na pokec :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
30.10.14 13:58
@Elis22 píše:
@sagittarius - má koníčka, celkem časově náročného a bohužel je mu přednější než my… přijde z práce, dá si něco k jídlu, chvíli poleží na gauči nebo sedí u počítače a pak zase hurá pryč… :nevim:

Jakeho mas konicka ty?

• Citovat
  • Upravit
446
30.10.14 14:08

Holky mi to doma máme taky občas dost z kopce, ale když to vezmu z druhé strany jsme doma, jsme věčně sami a nebo v babinci s dětmi, nebo na FB nebo tady a tak… no prostě nehrabe nám a nechceme ze svých partnerů mít doma milence, patrnera, kamaráda a vše dohromady??? Doma jsme se o tom s chlapem bavili a on přišel s touto myšlenkou a když nad tím přemýšlím tak ná možná i dost pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
30.10.14 14:14
@Kačka V. píše:
Holky mi to doma máme taky občas dost z kopce, ale když to vezmu z druhé strany jsme doma, jsme věčně sami a nebo v babinci s dětmi, nebo na FB nebo tady a tak… no prostě nehrabe nám a nechceme ze svých partnerů mít doma milence, patrnera, kamaráda a vše dohromady???Doma jsme se o tom s chlapem bavili a on přišel s touto myšlenkou a když nad tím přemýšlím tak ná možná i dost pravdu…

A proc by to neslo? Nerealne to neni, jen musi kazdy z partneru dostat svuj prostor, kde si vycisti hlavu, bude se realizovat a verim, ze pak se bude domu rad vracet a bude nam partnerem, milencem i pritelem.

• Citovat
  • Upravit
446
30.10.14 15:16
@Chocoloco píše:
A proc by to neslo? Nerealne to neni, jen musi kazdy z partneru dostat svuj prostor, kde si vycisti hlavu, bude se realizovat a verim, ze pak se bude domu rad vracet a bude nam partnerem, milencem i pritelem.

tak jak to píšeš ty tak jsem to myslela jen jsem nedopsala pořádně myšlenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.10.14 15:20

Ahoj chci se zeptat zakladatelky nebo i někoho jiného třeba kdo zažil podobnou situaci jako zakladatelka, jestli jste to nějak překonali a spolu zůstali? Řeším něco podobného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.10.14 15:23

@Kačka V. a chlapi po nás nechtějí uklízečku, milenku, pečovatelku o dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
30.10.14 17:32

@ametyst Popisovala jsem svuj pripad o stranku drive. Ale u nas tedy byl problem az s detmi, predtim ne. Ale mame oba s manzelem - nazvala bych to treba „velkou dusevni odolnost“. :mrgreen: Tak drzim palce! Obecne ale je to s vetsimi detmi pohoda, tak by se to zlepsit melo chte nechte! ;) Ja uz do tretiho ditete nechci jit, neb by to nas vztah uz asi polozilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
30.10.14 20:03

@sagittarius - a jak velké dítě máte? mě nejvíc štve to, že jsme dítě chtěli oba, těšili jsme se, nikdy jsme se nehádali a najednou po porodu bylo vše jinak!

@Electrolux_EHM_4400 - já? můj největší koníček a láska je dítě :srdce: na jiný koníček nemám čas ani náladu :think: jako ano samozřejmě bych sem tam něco podnikla, večer poseděla s manželem, aby jsme si popovídali, ale když on je pořád pryč a když NÁHODOU je doma, tak mi stejně s ničím nepomůže(tedy ano pohraje si cca 15 minut s malou, ale to neberu jako pomoc, to si stihnu tak v rychlosti poklidit dům… :nevim: ) a pak se diví, že jsem protivná a nemám třeba zrovna chut na sex, když on ano, tak to je těžké… jako spát spolu spíme, ale myslím, že na mě musí být poznat, že to někdy dělám z „povinnosti“. Je těžké to takto popisovat… poslední dny mám už pocit, že jsem rezignovala, nevítám ho když přijde domů, jeho blbé připomínky vypouštím druhým uchem a i když mě to moc mrzí začínají ve mně převládat pocity, že by nám samotným s dcerou bylo opravdu lépe, protože to není den, kdy by mu něco nevadilo a něčím mě totálně nezkazil náladu, jenže mám spoustu proti - nechci, abych byla v rodině jediná chudinka co se rozvedla a zůstala sama s dítětem, taky nevím jak bych finančně vše zvládala a hlavně nevím jak by mi bylo bez něj, vím že by se mi stýskalo a také lepší sex jsem s nikým jiným nezažila :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
30.10.14 21:35

Tak já se přidávám k davu… u nás bylo problematické těhotenství s třetím dítětem, to jsme se málem rozvedli. Asi se mnou cloumají hormony, kojím, pořád mu něco vyčítám a nenechám ho vydechnout. Po porodu se to mírně zlepšilo, ale předěláváme do toho byt, do toho má on náročnou práci, pak koníčka, kterého se nechce vzdát. Já jsem zahnaná do kouta, plně kojím, takže nikam déle jak na hodinu od malého nejdu, do toho kolotoč s ostatníma dětma, škola, školka, úkoly, vaření, praní, žehlení… na moje koníčky nezbývá čas ani síla. A přitom mám už v duchu seznam, do čeho všeho bych se chtěla pustit. Jenže přijde mi, že toho dost využívá, že by se mě měl víc všímat, víc chválit, snažit se… občas je na mě dost hnusnej a já se bráním, tak jsem hnusná taky. Jsme spolu osmý rok, tak snad už bude ta sedmiletá krize za náma :mrgreen:. Razím zásadu: udělali jsme si děti, tak se musíme snažit a ne se rozvádět! Ale jak se udržuje vztah, to tedy moc nevím :-). Přijde mi, že to co musím udělat já je, mlčet, nechat mu prostor, nerejpat, uvařit něco dobrého atd… jak ty rady pro ženušky z třicátých let minulého století, z těch vtipů co chodí mailem, kterým jsme se tak smály. Poslední dobou se mi zdá, že je to hořká pravda. Většina chlapů není zvyklá na dělení domácích povinností napůl. Jak je dítě, tak se role stejně vrací zpět - žena v domácnosti - vše je na ní včetně dětí a muž v práci - vydělává.
Jinak taky si myslím, že po druhém roce věku se všechno zlepší. Radila bych zakladatelce vydržet!!! Dokud se s tebou hádá, tak mu nejsi lhostejná a má tě rád (i když tvrdí opak), prostě neví jak to řešit a co s tím, tak kolem sebe kope. Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.10.14 22:08

NO vidíte a u nás je jen jedno dítě a je to taky na p. d :(.No jsem zvědavá jestli se to změní. KOnečně ale asi po roce souhlasí s poradnou-už jsem mu totiž dala najevo, že se tenhle stav vážně nedá vydržet, tak jsem zvědavá jak to celý dopadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.10.14 22:10

@Levandule121 a děkuji, je úžasný, že vám se to povedlo a zůstali jste spolu :).U nás je ale problém, že i když je prckovi dva a půl a je už dost komunikativní, je s ním legrace, tak ale není tím problémem (asi)proč jsme se odcizili:(.Ale od jeho narození to tak nějak asi je. Bohužel :(.Je v tom učitě i to, že mě má jistou, tak už se nesnaží o nic v podstatě a taky asi stereotyp a lhostejnost něco měnit-zlepšovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí